15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vinduer fra gulv til tak karakteriserer fasaden til en prefabrikkerte bungalow i Uruguay

gulv-til-tak-vindu ferdig bungalow trevegg

Gulv til tak-vinduer gir rikelig med sommerlys inn i interiøret-vinduet er ikke bare praktisk for kontorbygg og eneboliger. Spesielt når det gjelder en villa der familien ønsker å slappe av i sommermånedene, så er det prefabrikkerte huset ofte et alternativ. Konstruksjonen deres sparer penger og tid, dessverre er den vanligvis utstyrt med små vinduer i standarddimensjoner. Ikke akkurat billig hvis du vil nyte den vakre utsikten. Men de talentfulle arkitektene på Mapa Designs bygde nylig en prefabrikkerte bungalow i Uruguay som skårer med en fullglasert sørfasade. Vi presenterer deg EDE -prosjektet.

Vinduer fra gulv til tak for fritidshuset-en oversikt over “Ede” -prosjektet

gulv til tak-vinduer trepersienner stålfasade

Mapa arkitekter spesialiserer seg på produksjon av prefabrikkerte hus. For prosjektet i Uruguay bestemte de seg for en stålkonstruksjon, som deretter ble sjenerøst glassert. Glidbare trepaneler kan da beskytte huset mot regn og vind i dårlig vær. Avhengig av terrenget kan byggherrene deretter skjerme fasaden – dette gir en viss designfleksibilitet. Den prefabrikkerte bungalowen består av to bygningsvolumer, som ble prefabrikerte i hovedstaden i den søramerikanske staten og deretter transportert med lastebil 200 km til byggeplassen. De ble deretter samlet på stedet – det totale boarealet er 125 kvadratmeter.

gulv til tak vindu hytte stein tre persienner

Takket være den lave vekten til de valgte materialene, gir denne konstruksjonsmetoden en annen avgjørende fordel – i motsetning til andre konstruksjonstiltak som involverer inngrep i landskapet, holdes de negative effektene på naturen til et absolutt minimum når du installerer et prefabrikerte hus. Som bevis ble bungalowen plassert på en eksisterende steinmur. På samme måte kan den bygges på steiner eller skrånende land uten behov for ytterligere terrengdesign.

Gulv til tak-vinduer lar grensene mellom innendørs og utendørs områder smelte sammen

gulv-til-tak-vindu stue med sofa spisebord

Den prefabrikkerte bungalowen gir muligheten til å slappe av midt i naturen fra kjas og mas i storbyen. Det sier seg selv at den vakre utsikten spiller en avgjørende rolle. Mapa -arkitektene har derfor holdt møblene enkle – møblene er laget av naturmaterialer som lokalt skog og er trukket med tekstiler som bomull og lin. Den åpne stuen er kommunikasjonspunktet i huset – der lager du mat, spiser og slapper av på sofaen. Soveområdet ligger bak en trevegg – to soverom tilbyr nok plass til fire personer.

Moderne vinduer fra gulv til tak

gulv til tak-vinduer ferdig bungalow miljøvern

gulv-til-tak-vindu feriehus prefabrikerte midt i naturen

gulv til tak-vinduer vindusfronter hus Sør-Amerika

gulv-til-tak-vindusbelysning huskveld

gulv til tak vindu sidevisning konstruksjon

gulv-til-tak-vindusplott spesifikke elementer

gulv-til-tak-vindu planløsning sideutsikt terrenghelling

gulv til tak vindu konstruksjonsprosjekt utsikt over

Prosjekt av Mapa designer

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet