15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Amanda Greaves och John Mitchell Fuller förvandlar en återvunnen ladugård till en underhållnings -oas

När ett roligt kärleksfullt par med tre barn i 20-årsåldern (och två hundar uppkallade efter amerikanska presidenter) fick möjlighet att köpa fastigheten bredvid deras hem i Ipswich, Massachusetts, tog de upp det med planer på att bygga en stuga med två sovrum . Sedan slog inspirationen till: Varför inte göra den till en festlada? Paret anlitade inredningsarkitekten Amanda Greaves och arkitekten John Mitchell Fuller för att få det att hända.

exteriör Jared Kuzia Photography

I stället för att börja om från början skaffade paret en antik kanadensisk ladugård genom Heritage Restoration. Fuller, som är baserad på Martha’s Vineyard, modifierade 1800 -talets trästomme för att tillgodose ägarens vision, som inkluderade en andra nivå för sovrum. Heritage Restoration reste ramen på plats, och det lokala byggföretaget Covenant tog den därifrån. “Den kom i enskilda bitar, numrerade som en Lego -uppsättning”, säger Greaves.

Ladan stod klar i tid för ägarens barn att avlägsna sig under pandemin förra året. I sommar hoppas de äntligen kunna använda det: värdfester.

Exteriör

hyperfokal 0 Jared Kuzia Photography

Greaves – som är baserad i Beverly, Massachusetts – utarbetade kundernas önskan om en röd laddörr och förkärlek för Ralph Lauren -inspirerad inredning och utformade en sofistikerad röd, vit och blå färgskala. “Vi tonade ner det för att inte vara för amerikansk”, säger designern. “Även om vi väl började med det röda, omfamnade vi det genom att dra det hela genom huset.”

Dörrfärg: Benjamin Moore Heritage Red

Inträde

stort rum Jared Kuzia Photography

En ståltrappa med rejäla ekbanor är kontaktpunkten vid inträdet till det 60 fot långa öppna området. “När byggnaden började ta form vred vi trappan 180 grader, vilket verkligen gjorde att utrymmet kunde känna sig välkomnande med ett smidigt flöde och utan några skarpa vinklar”, säger Greaves. Återanvända metallkrokar och en tjock bänk tillverkad av rester av timmer ger en plats att hänga rockar och dra skor mot de vitkalkade, återvunna skivväggarna.

Stort rum

vardagsrum Jared Kuzia Photography

En öppen spis gjord av granitblock och plattor förankrar sittgruppen, där taket toppar 26 fot. Hjärtliga skinnsoffor och ett soffbord tillverkat av rester av timmer av den lokala verkstaden Cannon Hill Träbearbetning sitter ovanpå en lyxig orientalisk matta från den lokala mattleverantören Landry & Arcari. “De ville ha mysiga och oförstörbara”, säger Greaves. “Möblerna är relativt lätta att flytta, så utrymmet kan användas som ett dansgolv.”

Bar

bar Jared Kuzia Photography

En zink-toppad bar byggd av kvarvarande ladugårdsträ sträcker sig längs den bortre sidan av vardagsrummet. Det definieras av en trädbågsliknande timmerstruktur som ger känslan av ett utrymme inom ett utrymme. “Den nickar till den del av en ladugård som skulle ha varit ett matrum”, konstaterar Greaves. En stor tv hänger över konsolhyllor arrangerade för att rymma kundernas samling av glas. ”De ville att det skulle kännas som en underhållande miljö, inte ett museumliknande hem."

Skärmad veranda

skärmad veranda Jared Kuzia Photography

Bakom eldstaden förlänger en skärmad veranda med ett stämplat betonggolv boytan under sommaren.

Kök

kök Jared Kuzia Photography

Köksön och underskåp är målade samma röda som ytterdörren och kåpan har ett malurtskåp. I stället för att luta sig för industriellt valde Greaves glansiga vita plattor i ett fiskbensmönster för ryggplattan för att hålla utrymmet rent och lätt. Bänkskivorna är i skinnad granit. “Med tanke på byggnadens rustika karaktär ville kunderna ha ett hållbart, enkelt och naturligt material.”

Skafferi

skafferi Jared Kuzia Photography

Greaves slits ett skafferi bakom köket, där hon tog varje vrå och vrår till god nytta. “Vi gjorde strukturens horisontella balkar till hyllor genom att sätta in stavar som skenor”, säger hon.

Pulverrum

pulverrum Jared Kuzia Photography

En röd, skjutbar laddörr leder till pulverrummet, där teamet återanpassade en massiv granitplanter i ett handfat. Konstverk som visar hästkapplöpningar refererar till parets upplevelser i Kentucky Derby.

Matplats

matsal Jared Kuzia Photography

En inbyggd matbänk löper längs väggen mittemot köket, vilket garanterar gott om sittplatser. Touch av pläd ger smaken av Ralph Lauren som kunderna älskar. Cannon Hill Woodworking utformade det 16 fot långa återvunna matbordet i ek. “Kunderna är stora familjefolk som tycker om stora sammankomster”, säger Greaves.

Entresol

entresol Jared Kuzia Photography

Inspirerad av den enorma flaggan målad på en vägg i Bingham Lumber (där de skaffade brädor till ladans innerväggar, golv och tak) bad ägarna Greaves att hitta en plats för en egen. “Vi gick igenom en djupgående färgmatchning för att hitta de rätta nyanserna av rött och blått”, säger designern. De röda bandspeglarna bärgades från fastighetens tidigare hus före rivning. Den asymmetriska stolen är av den lokala tillverkaren Scott Mulcahey.

Primärt sovrum

sovrummet Jared Kuzia Photography

Greaves hängde en handknuten matta som ett konstverk ovanför sänggaveln i det primära sovrummet för att fylla det skyhöga utrymmet. Sängen, byggd av kvarvarande återvunna brädor, har ursprungliga röda markeringar.

Våningssäng

våningssäng Jared Kuzia Photography våningssäng Jared Kuzia Photography

Greaves samarbetade med byggarna från Covenant för att designa våningssalen direkt. Det finns två queen size-sängar på huvudnivån och två placerade head-to-head på loftet. “Vi använde bara de kvarvarande ladugårdarna som fanns tillgängliga för att göra dem”, säger hon.

Följ House Beautiful on Instagram.

>

Previous Post
Bu Dikişsiz Pencere Koltuk Minderini Sadece 50 Dolara Yaptım ve Sadece 20 Dakikamı Aldı
Next Post
Una casa elegante y práctica en Salt Lake City que se completa con una cancha de básquetbol subterránea