15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bor i kontakt med naturen i små trehytter i skogen

Trehytter i skogen nær natur-levende terrasse

Jo mer verden blir globalisert, jo oftere leter man etter et sted hvor man kan være i kontakt med naturen. Siden alle trenger en pause fra det hektiske hverdagen, er naturen det beste stedet å slappe av. På grunn av dette velger flere og flere mennesker et hjem i et naturområde som blir et privat tilfluktssted. Arkitektene fra Studio Miti i Thailand tegnet fire små trehytter i skogen, som er i nær kontakt med naturen rundt. Du kan finne ut mer om ideen bak prosjektet og dets arkitektur i denne artikkelen!

Trehytter i skogstrærne bakgårdsterrasse

En familie fra Uthai Thani, Thailand ønsket å bo i skogen en dag, så de plantet trær i bakgården. I dag, 30 år senere, når foreldrene allerede er pensjonister, er trærne store og danner en liten skog. Arkitektene tegnet de fire små trehyttene i skogen spesielt for eiendommen slik at de passet perfekt mellom trærne. De valgte en uvanlig kryssform for trehusene.

Trehytter i skogen spesial-arkitektur-trehus

Hyttene er designet med en trefasade for å passe perfekt inn i det naturlige landskapet. De smelter fantastisk inn mellom trærne og skaper et vakkert helhetsbilde. En vakker utsikt over skogen åpner seg fra vinduene i hver hytte.

trehytter-skog-trær-fasade-tre-vinduer

Trehyttene i skogen er hevet fra bakken og annenhver hytte er bygget 1,20 meter høyere enn den forrige. Så de har et annet utsiktspunkt. Likevel deler trehyttene i skogen en felles terrasse med en tredekk, som også er over bakken. Dette skaper en forbindelse mellom de enkelte husene slik at beboerne og deres gjester kan tilbringe tid sammen på terrassen.

trehytter-skog-interiører-soverom-bad

Hver korshytte i skogsområdet har totalt fem separate områder: en terrasse, hall, stue, soverom og bad. De er innredet i en rustikk stil og har en enkel design. Vinduene åpnes oppover slik at de også fungerer som markiser.

trehytter-skog-terrasse-tre dekk-hengekøye

Uteområdet er komfortabelt innredet med forskjellige tremøbler i tre og komfortable hengekøyer. I tillegg til trærne er det mange potteplanter på den store terrassen, som fint avrunder det naturlige helhetsbildet. I de små trehyttene i skogen har du alt du trenger for å leve i kontakt med naturen.

trehytter-skog-levende-natur-trehus

tomt-plan-tre-hytter-skog-tverrform

tømmerhytte skogarkitektur disposisjon

planløsning-tre-hytte-skog-tverrform

Sjekk ut de andre prosjektene av Studio Miti på hans offesiell nettside på.

Previous Post
Luksuriøs transport for babyer – Porsche “P’4911” barnevogn
Next Post
Lag en påskekurv av papir – 3 håndverksideer for barn og voksne med og uten fletting