15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Enkel husdesign i minimalistisk stil midt i naturen

moderne husdesign i naturfasaden

Denne enkle Husdesign ble laget av David Luck Architecture designet og kalt Red Hill Residence. Byggingen ble fullført i 2002. Denne moderne eiendommen ligger i et rolig område sørøst for Melbourne, Australia.

Et moderne hjemmedesign i den australske villmarken

moderne husdesign i natur svart vegg

Dette Husdesign ble bygget midt i naturen og konstruksjonen er preget av isolasjonen og det rolige miljøet. Huset ligger en times kjøretur fra Melbourne. Mens du kjører til den isolerte Red Hill -eiendommen, kan du nyte det fantastiske naturlandskapet. Huset ligger i et rolig sted, omgitt av trær og grøntområder.

Den minimalistiske husdesignen – beliggenhet og innredning

moderne husdesign i naturen en-etasjers

At Husdesign består hovedsakelig av glass- og stålelementer. Vinduene ble plassert med vilje for å fange viktige synspunkter fra området rundt, for eksempel Melbourne eller Port Phillip Bay. Målet med designet er å identifisere seg med den ville, men vakre australske naturen.

Viktigheten av svart farge i minimalistisk design

moderne husdesign i naturen lateralt

Bak den svarte minimalisten Husdesign man kan se sinnet, håpet og ånden i Australia. De svarte elementene ser ut som om de flyter i verdensrommet, som representerer høyden over de vanlige sosiale normene og søket etter en bedre fremtid.

Bildevindu på soverommet

moderne husdesign i naturvinduer

Dette metafysiske designkonseptet står for å være en del av landskapet og for å mestre livsprosessene. De svarte veggene ser ut som skygger. Når natten kommer, slutter mørket utenfor seg til de svarte veggene inne i huset. Det kunstige lyset i huset står i kontrast til mørket og skaper en dramatisk effekt.

En treramp viser veien

moderne husdesign i natur trerampe

At Husdesign preget av store og solide tektoniske veggpaneler. Plater av glass, stål og skyvedører holdes borte fra lyset for å formidle følelsen av å smelte romgrenser enda sterkere.

Stor plass med mange mulige bruksområder

moderne husdesign minimalistisk i naturen

At Husdesign forener det gamle landskapet med ånden i det moderne Australia. Noen paviljonger gir mer struktur i hagelandskapet. Rampen som leder inn til byen er forvandlet til en slags lukket veranda som forbinder det eneste rommet.

Røde dekorerte vegger med svart skinnkrakk

moderne husdesign i naturskinn avføring

Soverommet ble designet i henhold til nøyaktige tatami -proporsjoner og innredet i en veldig minimalistisk stil. Elegante skyvedører setter en grense mellom interiøret og den ville naturen utenfor. Det åtte meter lange kjøkkenet ble satt opp i en glassboks og ligner et akvarium. Ved siden av er det plass som kombinerer stue, spisestue og soverom med terrasse.

Tredekk for de varme solfylte dagene

moderne husdesign i natur tredekk

De bevegelige veggene med innebygde sofaer fungerer som en forlengelse av rommet i selve rommet.Innredningen kolliderer med villmarken i det ytre miljøet. Hovedtemaet i dette prosjektet er ulemper og sammensetning mellom Husdesign og naturlandskap. Designet kan visuelt svare til omgivelsene, men følelsesmessig er det fortsatt langt fra det. Huset ser ut som en svart boks som omslutter følelsene i det gamle Australia.

Moderne kjøkken satt opp i en glassboks

moderne husdesign i naturkjøkkenet i glass

Husets arkitektoniske plan   moderne husdesign i naturarkitekturplan

Previous Post
Inspirerende uteplassideer i frisk luft
Next Post
Å lage en permakulturhage – slik lager du et lettstelt og produktivt økosystem!