15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Familiehus med takterrasse, basseng og pittoresk utsikt over innsjøen

Solid hus moderne arkitektur svømmebasseng i fire etasjer

Dette fascinerende Familiehus med takterrasse og bassenget på taket tilbyr spektakulær utsikt over Okanagan -sjøen, som ligger nær Kelwna, i Sør -Britisk Columbia, Canada. Design- og arkitektstudiet David Tyrell Architecture har oppfylt drømmene til mange med dette prosjektet. Den vakre bygningen har fire etasjer, en bred solterrasse med et innebygd basseng og imponerer med interessant arkitektur og luksus.

Privat familiehus med takterrasse i Canada

Solrik terrassestoler med basseng

Hva i dette Familiehus med takterrasse Eksisterer i overflod er sollys. Interiøret er lyst og romslig, med mange store glassvegger og vinduer som gir forskjellig og attraktiv utsikt over naturen samtidig. Stuer, som er koblet til hverandre, er moderne innredet i varme farger og fullt utstyrt. Takterrassen ser ut som en naturlig forlengelse av landskapet. Bassenget på taket er kanskje husets fokuspunkt. Det er drømmestedet for avslapning – oppe ved bassenget kan du ligge i solen, ta en brus og nyte den pittoreske utsikten. Dette flotte prosjektet av David Tyrell har blitt et symbol på stil og innovasjon takket være den enkle designen.

Samtidsarkitektur – fire -etasjers familiehus med takterrasse

House Modern Pool Kelowna Canada-Okanagan Lake

Det høye taket er imponerende i interiøret. En interessant konstruert garasje er i andre etasje. Derfra har du muligheten til å se på det vakre området igjen. Den moderne private Familiehus med takterrasse, som skaper et harmonisk bilde med miljøet, er virkelig en modell for moderne arkitektur. Den ble bygget på et område på 10 000 m² og ser ut som toppen av isfjellet over bakken, mens den største delen forblir gjemt i den skrånende steinen.

Skjønnhet og enkel eleganse

Balkong veranda trapp hus tak utsikt innsjø

Planleggingen av det solide huset tok over et år. Etter 2 år ble byggearbeidet avsluttet. Det spesielle med denne Familiehus med takterrasse er faktisk den unike beliggenheten midt i et beskyttet område nær byen Kelowna. Spesielle tillatelser var nødvendig for anleggsarbeidet. Oppdragsgiveren, Mission Group Construction – en respektert lokal byggherre, ble overvåket og kontrollert gjennom prosessen med konstruksjon, avhending og lagring av materialene, samt designledelsen hans.

Moderne solid hus – design og konsept

Stue hvit spisestue-røde stoler høyt tak

Arkitekten David Tyrell ønsket å bygge et moderne hjem som best matcher eierens personlighet. Sollys, moderne atmosfære og komfort var nøkkelordene i planlegging og innredning. Siden objekter er plassert i sentrum av menneskelivet i vestlig moderne kultur, prøvde Tyrell med vilje å avvike fra denne tendensen og omorganisere rommet på en ny måte slik at objektene fyller sin opprinnelige funksjon – nemlig å gjøre folks liv lettere. Ved å gjøre Familiehus med takterrasse arkitektens forkjærlighet for geometriske former kan sees på kysten av Okanaganhavet.

Pittoresk utsikt over innsjøen

Dream home design Canada svømmebasseng

Koselig uteplass

Terrasse basseng solnedgang rottingmøbler

Åpne mellomrom – kjøkkenbenk og stoler

Hvite stoler-kjøkkeninnredning-åpen leilighet

Trapp – kano som pynt

Trapp Design Canada Okanagan

Stilig soverom med store glassruter

Drøm soveromsutsikt til sjøen

Terrassebelysning – komfortable solsenger

Lenestoler utendørs belysning villa

Lyktene på takterrassen

Lantern hagedesign

Høyt tak i kjøkkenet

Kjøkken design utsikt lake Okanagan lake

Moderne kjøkken i hvitt

Utstyrt kjøkken hvite hengelamper design kjøkkenbenk

Elegant baderomsdesign – badekar og stort glasspanel

Bad badekar moderne innredning

Previous Post
Moderne arkitekturløsninger fra Brasil – Lee House av Studio MK27
Next Post
11 nyttige hagetips for nybegynnere: Hvordan lage din egen kjøkkenhage!