15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Okitu House – et kysthus på New Zealand

Av Peter Bossley

interessant moderne utvendig design

At Okitu hus ble bygget på en øy og tilbyr en fantastisk utsikt over kysten. Og det er det moderne glasshuset du alltid har drømt om. Okitu house er en fantastisk bygning. Den kombinerer en enkel en-etasjers struktur med luksuriøse innendørs og utendørs rom som åpner opp for det fantastiske landskapet rundt. Arkitekt Peter Bossley har mottatt to priser for dette mesterverket: NZIA Local Prize for Architecture 2005 og NZIA New Zealand Prize for Architecture 2006.

Okitu House – moderne designidee fra New Zealand

interessant struktur og form på en nyskapende bygning

At Kysthjem, som ligger i Tatapouri-Point, New Zealand med utsikt over havet. Til det Okitu hus Du kan se de vakre kurvene i åsene og nyte et spennende landskap. Lav vegetasjon vokser på dette stedet, som hovedsakelig farger landskapet i grønt og gult. Selve huset har små hageområder i bakgården og palmer i nærheten av bassengområdet på baksiden.

Kysthjem på New Zealand

spennende moderne fasong utvendig design basseng

Okitu hus har bare ett jordnivå som sprer seg horisontalt til kysten. Designet tilsvarer kundens forespørsel Kysthjem å ha for to eller flere personer. Den lange T-formede planen er den beste arkitektoniske avgjørelsen her. Den har to deler, den ene har plass til gjester, den andre er beregnet for huseieren.

moderne interiør – et kysthus på New Zealand

elegant interiør - sofa og peis

Stuen er raus og inneholder kjøkken, spisestue og stue. Det åpner til det store bassengområdet på baksiden. Hovedsoverommet er koblet direkte til stuen med et annet mindre soverom. Resten av rommene er plassert langs den lengste delen av bygningen som er tilgjengelig gjennom en hall. Denne delen kan forbli stengt når det ikke er besøkende til Kysthjem gir.

Den fantastiske utsikten avslørt gjennom hele glassfasaden skaper et perfekt bakteppe for det minimalistiske interiøret. Rommene er skissert av de mørke kolonnene. Vegger og tak er malt hvite. Gulvene og møbeloverflatene var laget av elegant, polert tømmer.

Av K.H. Christova

stilig interiør på kjøkkenet

Previous Post
Renovert moderne bolig med et elegant interiør
Next Post
Å lage blomster med barn av papir, filt og plast – 16 kreative ideer