15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trehus laget av tre, stål og glass – Fascinerende overnatting i form av en kongle

trehus laget av tre stål glass pinecone form california diamantformet vindu

Alle som føler seg komfortable i tette skoger med høye trær og liker å tilbringe fred og avslapning uforstyrret, bør definitivt sette dette fascinerende trehuset av tre, stål og glass på ønskelisten. Den unike hytta svever 30 meter over bakken over tretoppene i de magiske røde skogene i California og blander seg harmonisk med naturen rundt.

trehus laget av tre stål glass furukegler design stige treetops o2 treehouse dustin feider

Det fantastiske trehuset med en furuskegleform, som veier nesten 5 tonn, ble designet av Dustin Feider for et internasjonalt selskap for rengjøring, hygiene og pleieprodukter. Denne trehyttedrømmen går i oppfyllelse og ligger i Bonny Doon nord for Santa Cruz i California og er tilgjengelig for rundt 132 000 euro. Prisen kan variere avhengig av installasjonskostnadene på det respektive stedet. Oakland-baserte O2 Treehouse har bygget mer enn 60 trehus de siste 12 årene. Det fascinerende trehuset med 64 diamantformede vinduer kan leies via nettplattformen Airbnb for 250 euro per natt.

trehus laget av tre stål glass furukegler form akryl glassruter fantastisk utsikt natur

Trehuset laget av tre, stål og glass ble designet av byggherren Fieder med det formål å gi gjestene muligheten til å koble seg harmonisk til naturen rundt. Trehytten er kledd med flere diamantformede paneler, som takket være sitt spesielle arrangement skaper den unike furuskeglen. Den gjennomsiktige fasaden gir gjestene en fantastisk 360-graders utsikt over det tette skogstaket.

trehus laget av tre stål glass furukegler form overnatting overnatting akryl glassruter

Hytta består hovedsakelig av en geodesisk ramme av tre og stål. Vinduene er kledd med akrylglass. Trehuset med furukeglen er festet til trærne på åtte forskjellige steder. Boligen har plass til en dobbeltseng eller to enkeltsenger, som ligger under et glasstak og omgitt av åpninger i form av kronblad.

trehus laget av tre stål glass furu kjegler form 360 graders utsikt skog tak stige strandpromenaden

Så snart du går inn i interiøret, har du umiddelbart følelsen av at du flyter over tretoppene, fordi gulvet også er glassert. Keglehuset er tilgjengelig via en stige. Den er koblet til en gangvei i tre som fører til et separat bad. Badet har dusj, komposttoalett og vask.

trehus laget av tre stål glass furukegler design diamantformede paneler gjennomskinnelig fasade

trehus laget av tre stål glass furukegler design diamantformet vindu oversvømmet med lys

trehus laget av tre stål glass furu kjegler form konstruksjon stabil

tree house laget av tre stål glass pinecone form california o2 treehouse design hytte kalesje

* For mer informasjon om O2 Treehouse, vennligst se her

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten