15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Renovert vognskur – forvandler gammel arkitektur til moderne boligbygg

utvendig fasade på det renoverte båthuset med hvite dører og hage med tre i malta

I dette prosjektet av AP Valletta vil et renovert vognskur bli presentert på World Architecture Festival (WAF) 2018. Arkitektene har utført en utfordrende renovering for “The Coach House” i Balzan, Malta. Den renoverte bygningen ble også navngitt i “Ny & Gamle – ferdige bygninger ”nominert. Det tidligere busshuset ligger i det historiske hjertet av byen, i utkanten av det urbane naturreservatet. Det er lite informasjon om eiendommens historie. Fra disse antas det at det alltid fungerte som en servicebygning og var koblet til nabopalasset Palazzo Bosio.

Bilskur renovert med stil og design

renovert bilskur av gammel arkitektur omgjort til et moderne husforlengelse med basseng

Palasset ble bygget på 1700 -tallet for Vincenzo Bosio, ridderens sjef, som sitt eget boligområde. Turhuset refererer til en ytre bygning i umiddelbar nærhet av palasset, sannsynligvis før byggingen av hovedpalasset. Prosjektets program er rettet mot behovet for å opprettholde den funksjonelle karakteren til den allerede eksisterende bygningen, samtidig som det tas hensyn til kravene til de nye eierne.

trapp med fallsikring av glass og en skulptur i beige med historiske elementer

Et vognskur som har blitt renovert på denne måten reagerer vanligvis også på press fra byggeplassen. Dette skjer både gjennom de tilstøtende bygningene og, i dette tilfellet, gjennom den historiske forbindelsen med Palazzo Bosio. Den opprinnelige eiendommen var i en falleferdig tilstand, og de fleste åpningene manglet. Steinmurene var mørtelfrie, mens klatreplanter og mose vokste på veggene på grunn av det fuktige miljøet på grunn av mangel på bruk og vedlikehold.

Nyoppbygde minimalistiske former

stue med moderne designelementer sofa og salongbord samt designhengelamper

En husforlengelse ble designet slik at et renovert bilskur fra et tidligere servicebygg i en etasje kunne brukes som et hjem. Arkitektene podet disse på omkretsen av den eksisterende strukturen. Den klart definerte tilnærmingen til prosjektet var først og fremst å restaurere konstruksjonen av denne ydmyke, men historiske og verdifulle kulturbygningen.

steinvegger med mørtelfuger kombinert med moderne designermøbler i trapperommet

Teamet utførte alle tilbygg og deres strukturelle inngrep på en slik måte at beskyttelsen av den eksisterende bygningen og reversibiliteten av nye tilbygg er garantert så langt som mulig. Faktisk er volumet på hovedutvidelsen nøyaktig det samme som den eksisterende bygningen. En ny trapp, en uavhengig skulpturell struktur som er selvbærende og består av solide stålplater, ble bygget av arkitektene som en forbindelse mellom det gamle og det nye og de forskjellige nivåene.

*Arkitektenes nettsted

steinfasade med åpningsdører og gårdsplass med hageplanter og frukt

bygning med fasadebekledning laget av stropper i gult

geometrisk formede steinslip på ytterfasaden på husforlengelsen

Trapper av marmor og rekkverk, rekkverk, trappebeskyttelse av metall og glass

minimalistisk designet bad med speilet badekar, vask og hallgulv

soverom med hvit vegg og smale vinduer med solbeskyttelse og minimalistisk design

Indre gårdsplass til bussen med palasso kulturbygning med moderne arkitektur og steinmur

svart -hvitt fotografert renovert vognskur med gamle og nye strukturer

renovert-vogn-skur-fra-gammel-arkitektur-transformert til moderne-bolig-hus-med-planløsning

Previous Post
Modulært husdesign for en ferie midt i skogen
Next Post
Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten