15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne hus med en trefasade innebygd i landskapet

moderne husforlengelse Engelsk hage høye trær

En moderne Hus med trefasade er perfekt innebygd i landskapet – det originale konseptet til London -arkitektene 6a Architekten fremmer livet nær naturen. Bygningen er en forlengelse av den gamle bygningen i nærheten fra 1800 -tallet.

Et moderne hus med en trefasade ser tett på naturen

England moderne fasade enetasjes buet

Det såkalte trehuset-en en-etasjers Hus med trefasade ble designet av 6a arkitekter. Prosjektet bør tilby mer boareal for en ung familie. Ombygging er en stor utfordring og krever omfattende forkunnskaper om arkitektonisk stil. Arkitektkontoret utførte denne byggeoppgaven med stor kompetanse og mye kreativitet.

Takket være fasadebekledningens mørke trefarge, passer bygningen perfekt inn i landskapet. På forsiden buer fasaden rundt et stort tre i hagen. Vinduer fra gulv til tak tillater mye sollys innvendig. Skyvedører i glass åpner huset til kolonihagen. Den bakre delen av den smale bygningen beskytter huseierens private område – arkitektene har fullstendig avstått fra vinduer der.

Hus med en trefasade forlenger stilfullt den gamle bygningen

Glassdører moderne trehus terrasse forlengelse

En rullestoltilpasset adkomstrampe, spesielt installert for kona, forbinder stua i hovedbygningen med det lille hageskuret. I en-historien Hus med trefasade er plassert et soverom og bad. Interiøret er enkelt – de hvite veggene får rommene til å se lysere og mer romslige ut. Svart veggenhet i gangen viser frem alle familiens favorittbøker.

En treterrasse gir deg muligheten til å slappe av utendørs og ved godt vær å nyte den tradisjonelle engelske hagen. Høyt gjerde beskytter mot nysgjerrige øyne. Bare en liten sti fører til det skjulte hagearealet.

Den prisbelønte Arkitektkontor 6a har lenge vært kjent i Storbritannia for sine spennende prosjekter. Spesielt de moderne kunstgalleriene har brakt ham popularitet. Boligprosjektet Tree House er et spennende eksempel på vellykket renovering av gamle bygninger.

Moderne boligprosjekt – en gammel bygning moderniseres og utvides

Glassfasade hagedesign vakker skjult hage

Trehus i engelsk stil med hage

Husforlengelse fin idé modernisering gammel bygning

minimalistisk innredning og høye vinduer

moderne interiørgang store vinduer tilgjengelig for rullestolbrukere

Husforlengelse – blåkopi

Husterreng enkeltsikt ovenfor

Modernisering og utvidelse av hus – byggeskisse

Byggeprosjekt husforlengelse renovering blåkopi

Trehus i England

Byggeplan gater oversikt over adresse

Romfordeling – byggeplan for trehuset

Hus med trefasade fra siden ovenfor

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære