15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Topp 10 av de beste skylineutsikten i verden

Vi presenterer deg for det mest fantastiske  Skyline utsikt over verden. Våre topp 10 gir deg en ide om hva som er de beste skylinene i verden. Nyt denne reisen gjennom de vakreste, travleste og største byene i verden, hvor millioner av mennesker jobber og bor.

Seattle Skyline USA

10. Seattle, USA

– Seattle kalles Emerald City. Med en travel havn som fungerer som utgangspunkt for handel med Europa, er byen kjent for det store observasjonstårnet Space Space Needle som du kan se i midten av bildet.

Shenzhen Kina prospekt

9, Shenzen, Kina

Over 6 millioner mennesker bor i Shenzen i dag. Det er en av de mest kosmopolitiske byene i verden, og antallet innbyggere fortsetter å øke. Det interessante er at byen i 1970 fremdeles var en liten fiskerlandsby. Det er utrolig hvor raskt alt endret seg fra da av!

Kuala Lumpur Malaysia Skyline View

8. Kuala Lumpur, Malaysia

Over 2 millioner mennesker kan gjøre en av de mest unike Skyline utsikt over verden  Nyt. Bygningene er ikke for nær hverandre, slik at den moderne arkitekturen i byen kommer til sin rett.

Toronto Canada utsikt

7, Toronto, Canada

Toronto er kjent for CN -tårnet. Denne strukturen er den høyeste frittstående bygningen i Nord-Amerika. I Toronto er det fortsatt noen få bygninger over 200 meter høye, mens selve CN -tårnet er over 553 meter høyt.

Tokyo Japan visning

6. Tokyo, Japan

Sjekk det utrolige, skinnende utseendet som må være et av de beste Skyline utsikt over verden hørt. Tokyo er den mest folkerike byen i verden. Høye bygninger, unike neonlys og en munter atmosfære – Tokyo er en by som aldri sover.

Singapore Singapore Skyline View

5. Singapore, Singapore

En av de mest utrolige byene i verden – med høye bygninger og mange grønne områder mellom dem. Singapore er et bevis på at moderne byarkitektur også kan være miljøvennlig.

Shanghai China View Skyline

4. Shanghai, Kina

Shanghai er en by med moderne bygninger, hvorav 28 – over 200 meter høye. Det regnes som en av hovedstedene med moderne arkitektur – den mest populære bygningen i Shanghai kalles Oriental Pearl TV (468m) og tilbyr en av de vakreste Skyline utsikt over verden.

New York USA Skyline View

3. New York, USA

Nesten alle kan se utsikten over New York skyline. Vi så byen i Hollywood -filmer flere ganger. Det er 48 bygninger over 200 meter. New York er med moten og de mange bankene.

Chicago USA bypanorama

2. Chicago, USA

Den første stålbygningen ble bygget i Chicago i 1885. Det var ikke den høyeste bygningen i verden, men den tjente som et eksempel og formet den Skyline -utsikter i verden.  I likhet med New York er Chicago også veldig gjenkjennelig takket være filmindustrien.

Hong Kong Kina Skyline View

1. Hong Kong, Kina

Vinneren vår er helt klart Hong Kong, Kina. Byen tilbyr det mest utrolige Skyline utsikt over verden. De 43 bygningene over 200 meter, hvorav 30 ble bygget på 2000 -tallet, imponerer med sin unike arkitektur.

Previous Post
Sammenleggbare servietter – 15 instruksjoner som er enkle og effektive
Next Post
Lag din egen lykt – 26 kreative og enkle håndverksprosjekter for barn