15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Modern Two Family House – Stilig renovert eiendom og husforlengelse i Irland

moderne tofamiliehus stilfullt renovert bygning med husforlengelse i Irland

Prosjektet for et moderne tofamiliehus i dette innlegget innebærer renovering og utvidelse av baksiden av et tvillinghus fra 1930-årene. Dette kan romme 3 generasjoner av en familie, med de eldre familiemedlemmene til eieren som blir lagt til. Det eksisterende huset ble tidligere utvidet og redesignet, og skapte en rekke rom i første etasje. Disse ble heller ikke brukt tilstrekkelig og hadde svært dårlige forbindelser med hverandre og med den eksisterende, sørvendte hagen.

Byggeprosjekt for et moderne tofamiliehus

husfasade med glassvindusstein kledning blomsterpotter steinbelegg

Kontrakten ber om levering av soverom og bad for å gi den eldre generasjonen et semi-uavhengig rom. Dette skapte også et nytt familierom for alle tre generasjonene, som har forbedret samarbeidet i hagen.

moderne tofamiliehus utstyrt kjøkken funksjonelle møbler kjøkken øy benk takvindu

Arkitektene oppnådde dette ved å omkonfigurere første etasje. Teamet fjernet de innvendige partisjonene til de bakre rader med rom og utvidelser for å skape et stort familierom. De la også til en skillevegg slik at beboerne har et uavhengig frontrom som nå fungerer som et soverom.

treet gir skygge i hagen barnet leker på plenen på gårdsplassen

Huskonstruksjonen har også gitt ytterligere 5 m² bak det originale huset og tilbygg. Av denne grunn tilbyr dette området nå nok plass i det store familierommet til å romme alle generasjoner. Det danner også en terskel mellom huset og hagen. Dette tillegget tilbyr også et vindusplass, en liten peis og et dekket uteareal.

Fantasifull romdesign

vindusplass utstyrt med et hengslet lokk, peisbiter av tre foran sofaen

Formen på den nye og håndlagde murstrukturen er avledet fra og feirer de delte positive verdiene for visning og innkvartering for denne nye generasjonen. Peisen / skorsteinen etablerer den nye strukturen, mens de rustikke mursteindetaljene gir personvern og en følelse av kant.

blomster i hagen design moderne arkitektur renovert moderne to-familiehus

Bygningen støtter også det nye trekledde taket, som erstattet de gamle forlengelsestakene og henger over den innfelte svingdøren for å gi et skjermet uteområde og plass til hagen. Hagen er forbundet utenfra med en overbygd terrasse.

* Arkitektenes nettsted

Fasadebekledning i murstein for moderne arkitektur bruker byggeprosjektrenovering

svingdør ved inngangen barn som leker planter

moderne interiørdesign med rustikke elementer gir utsikt over hagen

Generasjoner barn foreldre vindu sete peis lenestol i stuen hageområdet

inngangsparti med bred glassdør og murvegg

moderne tofamiliehus detaljert plan ovenfra stue felles planløsningopplegg for moderne tofamiliehus med planløsning og beskrivelse av rommene

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking