15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

David Beckhams frisyre gjennom årene og noen tips om styling

david beckham frisyrer underskåret langt ytre hår flott

Som en av verdens mest kjente menn har David Beckham blitt et ekte ikon for herremote. I tillegg til sine sportslige suksesser, er den tidligere fotballspilleren også kjent for sin ekstremt trendy og varierte stil. Utseendet hans regnes som et forbilde for mange menn som ønsker et trendy utseende. Gjennom årene har kjendisen endret utseende og, viktigst, frisyren hans flere ganger. Derfor presenterer vi i artikkelen endringen i David Beckham -frisyren gjennom årene og hans beste hårklipp. Vi har også samlet noen nyttige tips om hvordan du kan style utseendet til den engelske fotballspilleren selv. Vi avslører også hvordan Beckhams nåværende frisyre ser ut på slutten av artikkelen.

Hvordan David Beckham -frisyrene endres gjennom årene?

david beckham frisyre stil tips hårklipp

Fra rasp-kort til middels lang til frisyrer som er underklippet: Det er bare noen få hårklipp som Beckham ikke har prøvd. Fotballspilleren har til og med våget uvanlige frisyrer som mohawk og den for tiden populære mannebolle og gjort dem til virkelige trender. Vi vil se nærmere på det store utvalget av frisyrer til ikonet for mannlig stil i det følgende.

Typisk 90 -tall: gardinhår og blonde høydepunkter

david beckham frisyre 90 -talls blonde høydepunkter gardinhår

90 -tallet var en merkelig tid for frisyrer for både kvinner og menn. Det var også den tiden da 19 år gamle Beckham debuterte i fotballverdenen. På den tiden hadde han på seg de såkalte gardinene eller gardinhåret, som er en frisyre med lange smell. Typisk for dette er den midterste skillingen, som lar smellet falle som to “gardiner” på begge sider av ansiktet. De blonde høydepunktene i håret avrunder 90 -tallets utseende helt.

David Beckhams korte hårklipp

buzzcut kort hårklipp david beckham frisyre lettstelt

På begynnelsen av det nye årtusenet har David Beckham -frisyren endret seg betydelig. Fotballspilleren skilte med sitt mellomlange, blonde hår og valgte den raspy-korte buzzcut. Uten tvil er denne frisyren den enkleste å style fordi alt du trenger er en hårklipper.

david beckham frisyre iro barberte sider

Becks mohawk har blitt en ikonisk frisyre som raskt ble populær i denne perioden. Fotballspilleren hadde ikke på seg en klassisk mohawk med lange pigger, men en mye kortere versjon. Frisyren kan sees på som en forløper for undersnittet, men med betydelig mindre topphår.

david beckham hårfarge blondt ujevnt hår

Den falske mohawken var en av de mest populære David Beckham -frisyrene og ble til og med omtalt av mange som Beckham -bølgen. Med dette hårklippet er sidene ikke barbert av, men bare litt kortere enn det øverste håret, som er stylet litt forvirret. Fotballstjernen byttet senere ut det uklare utseendet med en elegant quiff.

Gjennom årene har David Beckham endret hårfarge flere ganger, til forskjellige nyanser av blond. Vi så håret hans både lysblondt og mørktblondt, som i de fleste tilfeller var koordinert med frisyren til kona, Victoria. Et ekte partnerutseende!

Den mellomlange David Beckham -frisyren

david beckham frisyrer gjennom årene middels langt hår halvåpent

Selv om han har slitt håret veldig kort, er David Beckham en ekte fan av middels langt hår. Middels hårklipp gir betydelig flere stylingsalternativer for håret, som fotballspilleren elsket å eksperimentere med. Han hadde på seg den kjente frisyren for mannebolle før det til og med ble en trend. Derfor bør man innrømme at Becks er en ekte trendsetter når det kommer til menns frisyrer.

david beckham mellomlangt hår frisyrer flettet frisyre små fletter

Cornrows eller rasta fletter anses å være en av de rare David Beckham -frisyrene han har brukt. Dette var absolutt ikke hans beste frisyre, men likte kortsiktig popularitet blant fansen den gangen. Men hvis du vil ha en moderne flettefrisyre, anbefales disse flettene ikke. Du kan se på populære varianter av denne stilen i dette innlegget for menns fletter.

Beckhams Pompadour -frisyre

david beckham frisyre undercut stor bart

Etter at han trakk seg som fotballspiller, endret Beckhams stil seg i en positiv retning. Han har vært undertøymodell siden 2012 og gjør mange fotoshoots for det. Frisyren hans ser alltid perfekt ut der og er basert på de siste trendene innen menns frisyrer.

pompadour frisyre david beckham re-styling tips hårgel

Den tidligere fotballspilleren har blitt mer elegant enn noen gang de siste årene. Hans opptredener på den røde løperen og ved forskjellige arrangementer er alltid preget av et imponerende utseende, og frisyren hans er intet unntak. Enten det er en stilig pompadour-frisyre eller den trendy comb-over, så ser Becks-håret alltid fantastisk ut.

Gjenopprett Beckham kam-over frisyre

kam over frisyre david beckham slank utseende

Herrefrisyrer med sideskille er alle raseri akkurat nå, og den siste hypen kalles comb-over. Denne frisyren er et av våre favoritt Beckham-utseende og er relativt lett å style om med riktig teknikk. Forutsetningen for dette er at du har en passende hårklipp.

david beckham frisyre moderne nåværende kam over

For å kunne style den trendy kamover-frisyren, bør håret ditt være kortere på sidene, men ikke barbert av, og det øverste håret skal være middels langt. Du styler deretter denne David Beckham -frisyren med en kam, litt stylingkrem og en hårføner. Den moderne frisyren kombineres best med et tredagers skjegg.

Utseendet

david beckham utseende av middels langt hår

Uformelle frisyrer er perfekte for hverdagen, og vi har valgt en flott stylingsvariant fra David Beckham -frisyrene. Det såkalte ut-av-seng-utseendet fremstår som maskulin og skaper et opprørsk utseende. Selv om det ser ut til å være veldig lett å ta vare på, trenger denne frisyren riktig styling for ikke å se uforsiktig ut.

frisyre david beckham style tips hårprodukter

For å kunne gjenskape utseendet, bør håret ditt igjen være langt på toppen og kortere på sidene. Hårstrukturen spiller også en viktig rolle. Tykkt hår som naturlig har lysbølger er best. For den perfekte frisyren av David Beckham, bør sidene grees jevnt ned, mens det øverste håret får et rotete utseende.

Hvordan ser den nåværende David Beckham -frisyren ut?

nåværende frisyre david beckham middels lengde hår mann bolle våt utseende

Etter å ha sett på de forskjellige David Beckham -frisyrene fra de siste 20 årene, lurer du kanskje på hvilken frisyre ikonet for mannlig stil nå har på seg. David Beckham -frisyren i 2017 er av middels lengde og er vanligvis stylet i en liten bolle på baksiden av hodet. For den røde løperen har kjendisen ty til det såkalte våte utseendet flere ganger i år, som for tiden er på moten.

nåværende david beckham frisyre 2017 middels lav mann bolle

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg