15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kort sagt menns frisyrer: ideer og stylingstips for hårklipp

menn frisyrer korte underskårne gutter frisyrer sidestiler tips ideer

Underskåret frisyrer har hatt økende popularitet i flere år. Det trendy hårklippet er rock, smart og stilig på samme tid. Så det er ikke rart at hans mange varianter for korte eller mellomlange menns frisyrer satte tonen også i år. Vi har satt sammen de kuleste frisyrene for i år for deg.

Kort sagt frisyrer for menn: underskjæring for ekte trendsettere

Menn frisyrer korte underskårne gutter frisyrer sideavskjærende hårstil tips

Underklippte frisyrer tilbyr mange stylingsalternativer. Det lettstelte og samtidig trendy snittet har sneket seg inn i hjernen til menn de siste årene. Veldig kort eller middels lengde: det er noe for enhver livsstil og enhver ansiktsform. Så alle kan velge en kul frisyre.

Herrefrisyrer, kort, jevn overgang, middels langt topphår

Når du velger en underskåret frisyre, er det ikke bare personlige preferanser som spiller en avgjørende rolle. Viktige kriterier for en vellykket hårklipp er for eksempel hårtykkelsen, hårstrukturen og formen på ansiktet og hodet. Sist men ikke minst bør hver mann også vurdere hvor mye tid han kan bruke på styling hver dag.

Korte herrefrisyrer: underskåret med voluminøst topphår og barberte sider

Herrefrisyrer kort, krøllete, krøllete frisyrer

Menn med fullt krøllete hår er også velkomne til å vise det fram. Et barbert undersnitt gjør det voluminøse topphåret enda mer effektivt. Sammen med et fullt skjegg har du lykkes med å redesigne “tømmer” -utseendet. Den underskårne frisyren passer til menn med lav panne eller et rundt ansikt.

Korte herrefrisyrer knytter toppboller

Hvis du ikke har ledig tid om morgenen til å style, kan du style ditt mellomlange topphår til en bolle. Omfattende føning og styling med gel kan være et problem. I stedet vrides det øverste håret på baksiden av hodet til en toppknute og festes med et gummibånd. Det ser best ut når strikken velges ton-i-tone med hårfargen.

Hvem passer til den underskårne guttens frisyre: Menn med rett hår kan ha dette utseendet. Sidene holdes veldig korte, mens det øverste håret er mellom 15 cm og 20 cm langt.

Herrefrisyrer kort sagt: Den klassiske pompadour -frisyren

undercut gutter frisyrer øvre hår seksjon pompadour

For tydelig å se forskjellen i hårlengder, anbefaler stylistene å gå for en pompadour -frisyre. Det smigrer kantete ansikter og skaper optisk mer lengde og fylde gjennom det voluminøst utformede ytre håret.

underskåret menns frisyrer korte gutter øvre hårseksjon voluminøs

Den moderne varianten av den populære hårklippet er full av kontraster. Sidene er enten barbert eller kuttet veldig kort. Resten forblir 7 cm til 10 cm lang. Du må imidlertid bruke mer tid på styling, ettersom det øverste håret er stylet med hårspray.

undercut gutter frisyrer jevn overgang

Den tradisjonelle pompadour -kuttet er derimot avhengig av en jevn overgang. Håret blir kortere og kortere mot bunnen av hodet, og nederst er det barbert. Det øverste håret er kjemmet tilbake. Perfekt for menn med naturlig fullt, rett eller bølget hår.

Herrefrisyre med et moderne preg: den trendy “sidecut”

undercut gutter frisyrer sideavskjermingsstil gel

Hvis korte hårklipp med en overgang er for kjedelige for deg, kan du velge den trendy “sidecut” frisyren. Asymmetrisk stylet hår som er kjemmet til den ene siden er merkbart både i klubben og i hverdagen. For det trendy hårklippet kan håret være over ørene.

underskåret herrefrisyrer kort stil pompadour

Den glatte overgangen på sidene og den nøyaktige formen på det øverste håret får de underskårne frisyrene for middels langt hår til å se spesielt stilige ut. Dette hårklippet passer for kontoret, og kanskje derfor er det så populært.

Undercut: Oppretthold, trim og styl frisyren

underskåret menns frisyrer kortsideavskjed lettstelt herreklipp som er egnet for daglig bruk

Menn med rett og fullt hår trenger ikke nødvendigvis å style det øverste håret. Det er nok hvis du gre håret uformelt til den ene siden. For at stylingen skal se bra ut, bør du definitivt ta vare på hodebunnen og håret. Du bør bekjempe kløende og tørr hud med hårmasker og behandlinger.

underskåret menns frisyrer korte frisyrer kam tilbake topphår

Dette gjelder spesielt menn med mørkt hår. Det er veldig viktig å opprettholde frisyren din og få håret klippet av en frisør. Fordi stylistene best kan tilpasse ønsket hårklipp til formen på hode og ansikt.

undercut gutter frisyrer sideavskjegg skjegg

Menn med lyst hår er heldige: blondt til lysebrunt hår kan skjule selv en fullblåst frisyre.

underskåret barbering herrefrisyrer kort ytre hår, middels lengde kam foran

Hvor ofte du trenger å klippe håret ditt er nært knyttet til hårklippet du velger. Lagdelte sider og et langt toppstrøk trenger regelmessig pleie. Du kan besøke din frisør hver 6-8 uke. Men hvis sidene er barbert, må du trimme dem en eller to ganger i måneden.

underskåret herrefrisyrer kort langt ytre hårskjegg

Regelmessige besøk til frisøren, daglig hårpleie og styling: Høres casual annerledes ut for deg? En liten trøst for alle herrer: Tilsynelatende er de fleste kvinner interessert i frisyrer som er underskåret. Så det er ikke rart at hårklippet har etablert seg som en ekte klassiker gjennom årene.

I bildegalleriet nedenfor har vi satt sammen en rekke eksempler på frisyrer for underskåret gutter for deg. La deg inspirere og velg din favoritt styling!

underskåret menns frisyrer kort stil tips punk

underskåret frisyrer gutter flettet frisyrer

underskåret frisyrer gutter lengre topp hår stil side

underskåret frisyrer gutter krøller hår stil sidecut barbering

undercut gutter frisyrer korte barbering sommer frisyrer

undercut gutter frisyrer kort stil ideer

underskåret gutter frisyrer langt topphår krøllete skjegg

undercut gutter frisyrer langt ansikt

underskåret menns frisyrer kort moderne langt ansikt

underskåret menns frisyrer kortsideskillelse

undercut gutter frisyrer sidecut bart skjegg stiler

underskåret menn frisyrer hår foran kam

underskåret herrefrisyrer kort hårklipp med bølget hår

underskåret herrefrisyrer kort knutehårslips

undercut gutter kort hår frisyre ideer

underskåret gutter med krøllete hår

undercut boys sidecut barber ideer

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg