15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Herrefrisyrer med sideskille: trendfrisyre “Comb Over” og tips for re-styling

Herrefrisyrer med sideskille

Som på mote, med frisyrer, feirer trender fra fortiden sitt comeback. De kombineres ofte med moderne detaljer og skaper dermed et moderne utseende. Gentleman-utseendet på 60-tallet er kombinert med urban, moderne kulhet, og resultatet er den trendy kam-over-frisyren. Menns frittstående frisyrer som dette er definitivt noe motebevisste menn bør merke seg. I det følgende vil vi avsløre hvem den elegante trendfrisyren passer og hvordan du kan style den selv.

Herrefrisyrer med sideskille: Frisyren med kamover er mer populær enn noensinne

Herresidens frittstående frisyrer Kjendisstjerner David Beckham

Herrefrisyrer med topphår er for tiden på moten. Nakken og sidene er kuttet relativt korte enn det øverste håret. Avhengig av dette kan kuttet variere i lengde. Det øverste håret kan styles veldig annerledes. Den moderne mannen kan velge mellom et uformelt og elegant utseende uten å måtte bytte hårklipp. Hvis det skulle gå raskt, kan du style håret ditt enkelt med hendene og oppnå et uformelt utseende. Med frisyrer for spesielle anledninger eller for å gå ut på kvelden, kan du investere litt mer tid og eksperimentere med klassiske herrefrisyrer med sideskille.

Klassiske menns frisyrer med sideskill tolkes på en moderne måte: Comb Over

Lag herrefrisyrer med tips om sideskillestil selv

I de moderne variantene av herrefrisyrer med sideskille, er sidedelen ikke bare kjemmet strengt, men også veldig sterkt understreket med hårmaskinen. Den er tydelig gjenkjennelig og ser elegant og ekstravagant ut på samme tid. Håret er kuttet så kort som mulig på den ene siden og det øverste håret på den andre. Hvis den har en viss lengde, er stylingsfriheten større. Jo kortere håret, jo mer presist skal sideskillet trekkes.

Herrefrisyrer med sideskille er veldig populære blant stjerner og kjendiser

Herrefrisyrer med kjente kjendiser fra sideavskjermingen

Frisyren som kombineres, kombinerer 60-tallets elegante sjarm og moderne eleganse i ett. Det kule hårklippet er veldig populært blant stjernene og kjendisene fordi det er veldig mangefasettert. Sideskillehåret gir mye spillerom, og det kan styles noen ganger elegant, noen ganger tilfeldig. Dette gjør den perfekt både for hverdagen, men også for spesielle anledninger når kjendisen må vises i en streng smoking. Den variable lengden på topphåret gjør hårklippet egnet for enhver hårstruktur og dermed en ekte allsidig. Stjerner som David Beckham, Robbie Williams, George Clooney, Justin Timberlake og andre som fremstår som litt mer stilige og liker klassisk chic, er blant de mest populære representantene for trenden.

Herrefrisyrer med sideavskjerming: Comb-over-varianter og stylinger

menns frisyrer sideskill slank elegant gelert hår

I utgangspunktet ble den overkjørte frisyren brukt til å dekke det tynne håret på toppen av hodet og var mindre av en ekte trend. Dette er spesielt indikert av den direkte oversettelsen fra engelsk: “combed over”. Men den nåværende trendy herrefrisyren med sideskille er også tilgjengelig for menn som ikke trenger å skjule et skallet hode. Håret er kjemmet til den ene siden med stor omsorg og skal til slutt være perfekt stylet. Frisyren kan best presenteres i et vått utseende, og de lengre trådene blir ganske enkelt gelert bakover. Fra klassisk til ekstravagant, introduserer vi noen av de beste frittstående menns frisyrer i dag.

Herrefrisyrer med sideskille: Comb-over i et slank eller vått utseende

menns frisyrer sideavskjerming elegant elegant utseende gentleman

Det slanke eller våte utseendet er det perfekte valget for menn som ønsker å fremstå elegant og passende stylet ved en spesiell anledning. Denne herrefrisyren med sideskille ser veldig elegant ut, og det er ikke tilfeldig at den er favorittfrisyren til mange stjerner og kjendiser for den røde løperen. Håret er pent stylet på den ene siden med gel. Før du gjør dette, må sideskillet tegnes veldig presist og presist med en liten kam. Styling er mulig med både litt kortere og lengre hår. For at utseendet skal lykkes, skal nakken barberes nylaget.

Herrefrisyrer med sideskille: casual comb-over for hverdagen

menns frisyrer sideskill kammet opp og bak

Til hverdag bør frisyren være litt mer uformell og sideskillet skal ikke trekkes så presist. Det øverste håret er føntørket først til forsiden, deretter opp og til slutt kjemmet lett på den ene siden. Det brukes færre hårstylingsprodukter her enn med det våte utseendet. Det er vanligvis nok å påføre litt hårvoks med hendene foran på det øverste håret slik at det sitter relativt pent. Tross alt er målet et naturlig utseende.

Herrefrisyrer med sideskille: Kamover med lengre topphår

menns frisyrer sideskille casual lang

Hovedmålet med hver frisyre er å matche ansiktsformen og understreke karaktertrekkene. Med de forskjellige overkjøringsvariantene er hovedhåret lengre enn side- og nakkehåret, men hvor mange centimeter skal avgjøres individuelt. For korte ansiktsformer er det best å ha håret kuttet og barbere sidene og nakken. Så hodet er optisk strukket og frisyren ser mer estetisk ut.

Herrefrisyrer med sideskille: lekne kamover-varianter

menns frisyrer sideavskjermingsvarianter punk teft

Med et langstrakt ansikt er den strenge overkjøringsvarianten ikke tilrådelig. Det er fordelaktig hvis det øverste håret er litt lengre. En frisyre med sideskille og langt topphår er veldig fordelaktig, spesielt for menn med uttalte kinnbein. Selv om et tredagers skjegg eller et fullt skjegg har lite til felles med et ekte gentleman-utseende, er de to fantastisk forent. Blandingen av en pen sideskillende frisyre og skjegg gir en uttalelse og er også en stor distraksjon fra en avtagende hårfest.

Style herrefrisyrer med sideavskjerming selv: Kamm over trinn for trinn

menns frisyrer sideveis stylinginstruksjoner

Når du styler menns frisyrer med sideskille, bør håret ikke være vått, men heller ikke for tørt. For å oppnå ønsket effekt er den optimal når den er håndkle tørr. Når det gjelder hår styling produkter, anbefaler stylister å bruke en styling krem ​​i stedet for gel. Dette oppnår ikke bare et fasjonabelt utseende, men har også en omsorgsfull effekt. I tillegg fester ikke håret seg sammen og ser derfor mer naturlig ut.

menns frisyrer side parting yourself stil tips instruksjoner

Nå greer du det håndkle-tørkede håret først forsiktig foran og så finner du sideskillet. Jo mer sidelengs det trekkes, desto bedre. Deretter føner du fra front til bak. Det er viktig å trylle frem mye volum i håret, og derfor kan det også blåses opp ned. Deretter gre det øverste håret ordentlig mens sideskillingen beholdes.

menns frisyrer sideavskjermingsinstruksjoner trinn føntørk

Til slutt påføres litt hårvoks og det øverste håret styles litt til siden fra baksiden til forsiden. Frontdelen er også pent kjemmet og festet med litt hårspray for en perfekt finish. fullstendig.

menns frisyrer side skille deg selv stiler instruksjoner perfekt finish

En hårspray sikrer ekstra grep om frisyren. Men ikke overdriv. Ved sprøyting er en avstand på minst 30 centimeter fra hårfestet for å unngå stikkende og strandet hår.

menns frisyrer side skille krøllete hår smell

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg