15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frisyrer med avtagende hårfeste for menn – passende varianter for hårfestet

En avtagende hårgrense trenger ikke å bety å strekke seg etter klipperen og avslutte alt når du velger frisyrer med en avtagende hårfest. Annet enn for eksempel en helt skallet krone, er det mange måter å style en ekspanderende panne på med håret du fortsatt har. I tillegg til de mange sjampoene, balsamene og håravfallsproduktene, kan forskjønne hårklipp og frisyrer med avtagende hårgrense gjøre en stor forskjell når det gjelder skallethet. I tillegg har de aller fleste menn en tendens til å følge en bestemt rekkefølge når de klipper håret.

frisyrer med avtagende hårlinjer for menn hårklipp skjul hårlinje

Den mest brukte klassifiseringen er Nordwood -klassifiseringen. For det første begynner håret på tinningene å tynne ut, og danner en spiss hårlinje. Etter hvert som dette utvikler seg, begynner håret å tynne på toppen av hodet også. Kombinasjonen av bitemporal resesjon og tynning av kronen utvides til de møtes, og etterlater toppen av hodet.

frisyrer med avtagende hårlinje for menn hårklipp hårlinje uklar nordwoood klassifisering

Den gode nyheten er imidlertid at denne første fasen av hårtap er lettest å skjule. Bare la håret vokse lengre foran. På grunn av dette er versjoner av frisyrer med avtagende hårlinje, for eksempel Caesar -hårklipp, en enorm trend akkurat nå. Kamuflasje er imidlertid ikke den eneste løsningen. Du kan også vikle rundt hårfestet med et summende snitt eller rett hår. Bare ta en titt på forslagene våre for å finne de beste frisyrene med en avtagende hårfest for deg selv.

Stopp hårtap! Årsaker, terapi og de vanligste spørsmålene

Hårtransplantasjonsguide – metoder, risiko og kostnader

Buzz Cut frisyrer for menn – De 10 beste hårklippene som er tilbake på trend

Frisyrer med avtagende hårlinje – vinklede utkant

frisyrer med avtagende hårlinjer for menn hårklipp hårlinje dekker opp vinklede utkant

Ved det aller første tegnet på en avtagende hårgrense begynner håret å vokse lenger rundt hårfestet. Denne kule korte frisyren for tynt hår gjør lengre hår til vinklede smell som dekker et høyt panne på en stilfull måte. Noe ujevn styling på baksiden fullfører det trendy utseendet.

Teksturert Caesar -hårklipp

frisyrer med avtagende hårlinje for menn hårklipp hårlinje skjul teksturert keiser

Å legge til frynser for menn ser kult ut og krever ikke mye stylinginnsats. Disse teksturerte frisyrene med en fallende hårgrense er populære klassikere som du kan bruke hvor som helst. Håret er kort på sidene og baksiden med litt lengde ved kronen som er kuttet og stylet for å gi piggete tekstur. Denne typen moderne look er også egnet for menn med normalt hår.

Frisyrer med avtagende hårgrense á la Steve McQueen

frisyrer med avtagende hårfeste for menn hårklipp skjul hårfeste steve mcqueen

Den formede og lengre buzz -hårklippingen var en av Steve McQueens signaturfrisyrer for menn. Det er et enkelt, maskulin utseende som utstråler kult uten problemer. Videre kan du bruke en slik frisyre med eller uten hårstykker, siden den side-feide kanten minimerer forekomsten av tilbaketrukne templer eller høy panne.

Ivy League -hårklipp

frisyrer med avtagende hårlinjer for menn hårklipp obskure hårlinje ivy league

Denne børstehårklippet med litt lengde på toppen er den populære Ivy League. Slike tilbakegående frisyrer kan ha en sidedel eller ikke. Selvfølgelig bør ikke alle frisører være kjent med begrepet, men kuttet er ikke vanskelig. Kortsidene kan gis en liten gradient, mens de øverste hårene ved overgangen til baksiden av hodet og fronten til pannen strekker seg. Denne frisyren og stilen er absolutt trending akkurat nå.

Frisyrer med avtagende hårgrense for tykt hår

frisyrer med avtagende hårlinjer for menn hårklipp hårlinje skjuler tykt hår

Du tror kanskje at frodig hår gjør det lettere å gjemme seg nedover håret, men det er ikke alltid tilfelle, og noen ganger er det ikke det. Kontrasten mellom tykt og tynnere hår kan trekke oppmerksomhet mot det siste. Denne moderne hårstilen fokuserer fylde på toppen av hodet, tar vekten mot pannen og gir en liten fade på sidene og baksiden av hodet. En strukturert design holder utseendet moderne og friskt.

Kort kombinert fade hårklipp for tynt hår

frisyrer med avtagende hårfeste for menn hårklipp hårfest skjul combover blekne tynt hår

Kombinasjonen er en veldig ofte latterlig løsning på hårtap, men den fortjener ikke det ryktet i det hele tatt. Med riktig kutt og styling gir slike tilbakegående frisyrer effektiv dekning i de tidlige stadiene av mannlig skallethet. Huden blekner på sidene og på treffhodet der håret fortsetter å vokse i full tykkelse. Dette får håret til å virke mer kontrasterende på toppen. Lengre hår, kjemmet til den ene siden, dekker hårfestet og de første stadiene av et skallet område.

Rett hår med quiff

frisyrer med avtagende hårlinje for menn hårklipp hårfest skjuler rett hår

Det er ingenting mer attraktivt enn tillit. Denne mannen lider av hårtap, men prøver ikke å skjule det. Elegante frisyrer med avtagende hårlinje bæres kort eller middels lengde i en glatt dusk med en quiff. I stedet for å prøve å skjule en hårfeste, fungerer dette utseendet helt fint med elementene som er beskrevet. Bangs er for alle, og denne hårlinjen er ganske interessant og attraktiv. Stilen kan også kombineres veldig godt med en nålestripedress, for eksempel.

Buzz -hårklipp med fade

frisyrer med avtagende hårlinjer for menn hårklipp skjul hårlinje buzz cut fade

Denne kombinasjonen er også en populær kort hårklipp for menn, siden den lar deg se veldig stilig ut uten lengde. Slike frisyrer med avtagende hårgrense vil fortsatt være et godt valg fordi menns hårtap fortsetter. Den korte lengden minimerer forskjellen mellom tynt og saftig hår. Du kan bruke kuttet enda kortere hvis en skallet flekk vises på kronen på hodet.

Skjul den avtagende hårgrensen

underskåret med skjegg, en avtagende hårlinje skjuler tips og ideer for menn

En avtagende hårgrense er vanlig hos mange menn, så du er ikke alene. Selv om du ikke kan bli begeistret for at håret ditt blir tynnere, er det gode nyheter. Å minimere utseendet på en avtagende hårgrense eller tynnere hår er ganske enkelt. Her er noen tips for å dekke eller kamuflere en avtagende hårfest.

skjule en avtagende hårfest bradley cooper combover frisyre elegant kombinert med skjegg

Mange menn tror de trenger å dekke over sine tilbakegående hårlinjer, men det er virkelig ikke nødvendigvis tilfelle. Det er mange stiler og moderne menns frisyrer å velge mellom. Kombinasjonen, for eksempel, er en ganske kontroversiell stil. Dette kan fungere bra, men det kan også være katastrofalt. Derfor satte vi ham på listen vår. Den avgjørende faktoren i denne frisyren er om du har tynt hår eller bare en avtagende hårgrense. Hvis du har altfor tynt hår, må du bare innrømme at denne stilen ikke er noe for deg, og se etter noe annet mens du prøver å gjøre håret tykkere. Ellers kan dette hårklippet være akkurat det du leter etter. Hvis du har relativt langt hår og vil beholde det slik, bør du vurdere denne stilen.

Barbering av hodet

skjule en avtagende hårlinje bruce willis hode barbering ser elegant ut

Så noen ganger blir hårklipp komplisert når du vil skjule den avtagende hårgrensen. Hva med en ren barbering? En hodebarbering er en av de mest åpenbare løsningene. Hvis du ikke har hår, er det ikke nødvendig å bekymre deg for hårfestet. Gitt at denne stilen er veldig effektiv og kan se bra ut – det eneste er at du sannsynligvis har hatt denne ideen nå og leter etter noe annet. Dette er helt forståelig, men du bør definitivt vurdere å barbere deg hvis du tror det vil passe ansiktsformen din.

Mohawk -frisyre for menn med avtagende hårgrense

jude law med irokesen hårklipp skjul tilbakegående hårlinje mohawk irokesen frisyre

Mohawk eller mohawk er en lengre stil enn noen av de andre som er nevnt her. Vi mener ikke noe sprøtt, bare en kort til middels lang mohawk med avskårne sider. De trimmede sidene trekker oppmerksomheten bort fra den avtagende hårgrensen, slik at du kan definere hårets form med et hårklipp som dette. Mohawk kan være så lang du vil, selv om det bare er en tomme.

Previous Post
Egyptiske symboler og deres betydning som tatoveringer
Next Post
Undertrukket menns frisyrer – et symbol på moderne maskulinitet og mot