15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Harvard frisyre: En klassisk kort hårklipp for den preppy mannen

Når det gjelder å oppnå et slank og stilig utseende, er det ingen bedre frisyre enn Ivy League. Dette preppy -hårklippet for menn har vært kjent i flere tiår og er fortsatt utrolig attraktivt. Takket være den fine, men kule estetikken, kan den vakre frisyren se like bra ut på kontoret som i baren. Så hvis du leter etter et friskt snitt som ikke krever komplisert styling, bør du vurdere dette tidløse alternativet. Selvfølgelig trenger du litt inspirasjon til hvordan du kan tilpasse utseendet slik at det passer til hårets tekstur og personlighet. Heldigvis har vi samlet de beste Harvard -frisyrideene for menn for deg å velge mellom.

Harvard frisyre – hvor kommer navnet fra?

klassisk kort frisyre menn over 40

Som navnet antyder, ble utseendet opprettet i Harvard. Tenk på en amerikansk film som ligger på et campus. Har du sikkert sett denne stilen før? Det klassiske Ivy League -hårklippet har sin opprinnelse i amerikanske høyskoler og er også kjent som Princeton -klippet eller Harvard -klippet. Frisyren er preget av kortere sider og lengre topphår på toppen av hodet som er akkurat lenge nok til å style det til en sideskille. Ivy League -frisyren er det perfekte utseendet for menn som har en trendy, men stilig stil.

Harvard frisyre vs. crew cut

Forskjellen mellom Harvard Hairstyle og Crew Cut

Mange menn er forvirret om forskjellen mellom Ivy League -hårklippet og dCrew Cut, og det er lett å se hvorfor. Tross alt ser de to frisyrene veldig like ut. Faktisk er Ivy League et slags mannskap. Men mens begge frisyrene er korte og elegante, har de sine forskjeller. Begge er vanligvis korte på sidene og litt lengre på toppen, men Ivy League er vanligvis lengre overalt. I tillegg kan Ivy League kammes til en ryddig sidedel takket være det lengre topphåret. Det tradisjonelle mannskapskuttet er derimot kuttet så kort at håret stikker rett ut og ikke lenger kan grees. Ivy League er hovedsakelig slitt som en litt lengre og smartere versjon av den kortere besetningen.

Menn Harvard kort frisyre for tykt hår

Hvis du er nysgjerrig på denne moderne menns hårklipp og vil se de beste eksemplene på Harvard -frisyren, vil guiden vår hjelpe deg med å få dette utseendet på frisørsalongen. Enten du vil kombinere en kort eller lang Ivy League -hårklipp på toppen med en fade eller undercut på sidene, her er de beste Ivy League -hårklippene for menn du kan få akkurat nå.

Hvilken hårlengde trenger jeg for Ivy League -hårklippet?

Harvard -frisyre med mer lengde på toppen

På samme måte som mannskapsklippet, er Harvard -frisyren en kort hårklipp for menn, men den bæres med litt lengre lengde på toppen og vanligvis også med lengre nakke og sider. Hvis den blir kortere eller falmet, går du automatisk mer mot en moderne versjon av et mannskap.

Mannen har klippet håret hos frisøren

Et eksempel på lengden på en Harvard -frisyre vil være 4 til 5 cm for toppen av hodet, 2 cm for overgangen og 1 cm for nakkeområdet.

Hvem er Ivy League -hårklippet best for??

korte frisyrer menn mørkeblond

Heldigvis trenger du ikke ha en Harvard -grad for å få dette kuttet. Det er flott for alle som ønsker et smart utseende som kan brukes på nesten enhver anledning. Og det beste er at den korte frisyren kan styles raskt og enkelt. Et profesjonelt, elegant utseende uten mye innsats – hva mer kan du ønske deg.

Kort frisyre med sideskille og skjegg profesjonelt og elegant

Takket være proporsjonene kan hårklippet se bra ut på menn med runde ansiktsformer. Kombinasjonen av kortsider og lengre topphår får ansiktet til å se lengre ut og smigrer det. Hvis du vil, kan du legge til enda mer volum på toppen for å forbedre effekten. Menn med langstrakte ansikter kan avrunde Harvard -frisyren med et nøyaktig stylet skjegg.

Varianter av Harvard -frisyren

Hårklipp med teksturert Ivy League

Kort hårklipp med sidekappe og struktur

En teksturert Ivy League -hårklipp kan være et utmerket alternativ for mange menn som ønsker å legge til mer oomph i frisyren. For menn med tykt hår kan et teksturert snitt bryte alt opp slik at du ikke ser ut som en Lego -figur. For menn med tynt hår kan hårklippet legge til krøll og forhindre at håret ser for flatt og slapt ut. I tillegg, uansett hårtype, vil en forvirret struktur alltid se moderne og kul ut.

Ivy League -hårklipp med hard avskjed og fade

Harvard frisyre med hard del

I dag er det flere varianter av det klassiske Ivy League -kuttet enn noen gang før. Så du kan gjøre frisyren din så stilig eller så vågal du vil. Hvis du liker sistnevnte, hvorfor ikke prøve en hard del? Dette er en barbert linje som brukes til å dele håret ditt. Denne lille detaljen kan være veldig visuelt imponerende og gi ditt generelle utseende et skikkelig løft.

kort frisyre mann underskåret med fade

For å holde Ivy League-hårklippet ditt ser velpleid og trendy ut, er det beste å gjøre å be frisøren din om å falme. Med en fade blir håret på sidene og baksiden av hodet gradvis barbert veldig kort. Håret rundt ørene trimmes kort, mens det på toppen av hodet smelter sømløst sammen til en lengre del av håret.

Krøllete Harvard -frisyre

Harvard hårklipp kort frisyre for mann med krøller

Det er ingen grunn til å gå uten en flott Ivy League -hårklipp bare fordi du har krøllete hår. Mens tradisjonelle Ivy League -frisyrer alltid kjemmes rett, kan kuttet også fungere overraskende bra med krøllete hår. For å perfeksjonere utseendet, velg bare lengden som passer deg best. Mens et kortere kutt er bra for lysbølger, er et lengre kutt, f.eks. B. med 2 eller 5 centimeter over den, perfekt for å vise fulle, fjærete krøller.

Harvard frisyre for menn med avtagende hårgrense

Harvard hårklipp kort frisyre for menn med avtagende hårgrense

En Ivy League -hårklipp kan være et utmerket valg for menn med avtagende hårlinjer. Ikke bare er dette snittet stilig, det hjelper også med å skjule den avtagende hårgrensen. Start sideskillet i hjørnet av hårfestet som trekker seg minst. Deretter greer du håret til den ene siden for å skjule den delen av hårfestet som har trukket seg mest tilbake.

Ta en titt på alle eksemplene på denne frisyren med en elegant effekt i vårt bildegalleri!

Kurha -frisyre for eldre menn med sideskille

Harvard -frisyre for menn med grått hår

Harvard frisyre kort hårklipp med grått hår

Rotete utseende og 3-dagers skjegg

Harvard kort frisyre for menn over 50 år

Det korte hårklippet ser elegant og uformelt ut på samme tid

kort frisyre menn over 40

Harvard -frisyren for tynt langt hår

kort frisyre menn fint hår

Harvard -klipp for tykt hår

kort frisyre menn uten gel

Harvard -klipp med gelert hår

kort frisyre sideskillende menn

Uten fade er hovedhåret litt lengre overalt

Klassisk kort hårklipp for den moderne herren

Previous Post
Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass
Next Post
Lag hagedekorasjoner av leirkrukker: ideer til figurer av leirkrukke