15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombiner en blå drakt – hvilken skjorte passer godt til blått i herreantrekk

blå dress kombinere hvilken skjorte mørkeblå farge mørkeblå rutete hvite skjorteprikker

Hvis du vil kombinere en blå drakt, må du tenke på det som en klassisk herrevare. Dens tidløse stil og nøytrale farge gjør det til et holdbart antrekk som du kan bruke igjen og igjen. En blå drakt passer også ikke bare til hverdagslivet, men også til nesten enhver anledning. Enten du skal på forretningsmøte, bryllup eller cocktailarrangement, kan en blå drakt alltid være det riktige valget, så lenge du kombinerer den med riktig skjorte. Hvis du velger en dress, betyr det at bukser og jakke allerede er koordinert. Så det er opp til deg å velge den perfekte skjorten. Dette betyr at du velger en farge som gir det ideelle utseendet og ekstra berøring, i stedet for humpete.

Skjorter å ha med en blå drakt

blå dress kombinere hvilken skjorte mørk blå farge hvit skjorte svart slips priz harry

Den største fordelen med en blå drakt er at den er allsidig. Dette betyr ikke bare at du kan ha et antrekk som dette for utallige anledninger, men også at du kan kombinere det med et stort antall skjorter. Selvfølgelig vil visse stiler alltid se bedre ut enn andre. Fem typer skjorter er spesielt bedre enn de andre. Sørg for at du har dette klart i garderoben din, slik at den blå drakten din alltid ser stilig ut i kombinasjon med den.

Kombiner en hvit skjorte og en blå drakt

blå dress kombinere hvilken skjorte mørk blå farge hvit skjorte vinrødt mønster slips steinvegg

Mesteparten av tiden, hvis du ikke er sikker på hvilken skjorte du skal bruke med den blå drakten din, er hvit et feilsikkert alternativ. Kombinasjonen er så enkel at noen av dere kan oppnå det utseendet dere ønsker med den. Den klare hvite tonen er klassisk og ser veldig stilig ut i kombinasjon med kule, blå toner. Partnerskapet er perfekt for formelle anledninger, spesielt når drakten er marineblå og klassisk tilbehør er lagt til.

blå dress kombinere hvilken skjorte mørk blå farge mørkeblå hvit skjorte joggesko joggesko

Ikke vær redd for å bære et dristig slips med den også. Fargeaksenter mot en nøytral hvit skjorte og blå drakt skaper en skarp kant. Hvis du foretrekker å være i en mer uformell setting, kan du prøve en lyseblå drakt med den hvite skjorten og ha den på joggesko uten slips.

Bruk en lyseblå skjorte med en blå drakt

blå dress kombinere hvilken skjorte mørk blå farge lyseblå skjorte marineblå lomme firkant

Å kombinere en blå drakt med en lyseblå skjorte fungerer overraskende bra og bør legges til i listen over vanlige antrekk. Som et alternativ til en tradisjonell hvit skjorte, har en lyseblå stil den samme klassiske følelsen og fremstår mykere når den kombineres med mer blå.

blå dress kombinere hvilken skjorte mørk blå farge lyseblå marineblå slips se mobiltelefon

Selv om kontrasten er mindre enn den for en hvit skjorte, er det nødvendig med noen forskjeller mellom dress og skjorte for å skape et rent utseende. Siden en lyseblå drakt lett kan komme i konflikt med en lyseblå skjorte, bør du bare koble denne skjorten med mørkeblå eller mellomblå drakter.

Blå dress med rosa skjorte

blå dress kombinere hvilken skjorte mørk blå farge rosa skjorte blomstermønster slips

Mange menn foretrekker rosa skjorter i disse dager, og resultatene er sofistikerte og stilige. Rosa skjorter ser bra ut med grå drakter, men de ser også veldig skarpe ut i kombinasjon med blått. Fargekombinasjonen, som også gir en fin kontrast, er ideell for et moderne utseende.

blå dress kombinere hvilken skjorte mørk blå farge rosa skjorte mønster slips hvite bukser

Selv om paring som dette kan brukes på utallige anledninger, fungerer det spesielt godt når du vil se elegant og fasjonabelt ut, men ikke tradisjonelt formelt. For å sikre at du får et utseende som dette, hold deg til lysere rosa og pasteller spesielt. Disse nyansene passer godt til alle blå nyanser uten å kunne føre til uønskede fargekombinasjoner.

Iført en grå skjorte under en blå jakke

blå dress kombinere hvilken skjorte blå farge kombinasjon stripete slips

Hvis du leter etter et uanstrengt smart utseende for den blå drakten din, hvorfor ikke prøve en grå skjorte. Kombinasjonen, som er desidert mer moderne enn en hvit skjorte, bryter med tradisjonen, men er fortsatt stilig og sofistikert. Den kule gråtonen danner en mild kontrast til blå toner og skaper en elegant, men subtil atmosfære. For å få det beste paret, velg tilbehør i nyanser som ligner dempede fargetoner. Dette skaper en elegant og høflig stil uten harde kollisjoner av farger. Men hvis du vil ha dristig tilbehør som et levende slips, kan du gå for en vanlig hvit skjorte i stedet for grå.

Kombiner en mønstret skjorte og en blå drakt

blå dress kombinere hvilken skjorte rosa slips mønster skjorte mellomblå

Mens blå drakter er et flott klassisk alternativ, kan deres tradisjonelle tone noen ganger virke litt ubeskrivelig. Hvis du føler at du vil skape større effekt med den blå drakten din, kan du prøve en mønstret skjorte. Denne varianten kan være akkurat det antrekket ditt trenger for å gi det et fasjonabelt preg. Velg mellom striper, sjekker, gingham, prikker, paisley -mønstre og mye mer for å finne det perfekte mønsteret for deg. Vær forsiktig med hvilke farger du velger, da de kan kollidere med drakten din. En enkel måte å sørge for at skjorten din passer er å velge en hvit base og et mykt tonet mønster.

Kombiner blå drakt: forskjellige nyanserblå dress kombinere hvilken skjorte mellomblå raie brun slips bil formell utseende forretningsmessig anledning

En blå drakt gjelder ikke bare slitasje, men også en hel kategori alternativer. Siden fargen blå ikke bare er en farge, men et stort utvalg av nyanser i en familie, kan den referere til et hvilket som helst antall toner. Hvilken type blå drakt du skal velge, hvordan og hvor du skal bruke den?

blå dress kombinere hvilken skjorte mørk blå farge mønster slips klassisk kongeblå solbriller street style

For å være sikker på at du velger riktig blå drakt for deg, bør du passe på tre hovedkategorier når du handler: lyseblå, mellomblå og mørkeblå. Ideelt sett bør menn eie minst en dress i hver av disse kategoriene for å sikre en godt avrundet garderobe. Selvfølgelig er det flere nyanser i disse tre kategoriene, men de er et godt sted å starte.

Lyseblå dress

blå dress kombinere hvilken skjorte lyseblå sitter i bilen

Den lyseblå drakten er den mest uformelle av alle blå draktyper. Mens marineblå toner ser tradisjonelle og formelle ut, formidler myke farger en frisk, uformell og moderne følelse. Denne følelsen gjør dem perfekte til semi-formelle anledninger eller cocktailfester. Lyseblå drakter er også et fantastisk valg for sommermånedene når mørke nyanser som marineblå ser for tunge og kjedelige ut. Selv om denne lysfargen er noe å sette pris på, bør du også være forsiktig med den. Hold deg til lyse, kontrasterende farger som hvit og delikat rosa for å unngå sammenstøt med skjorten din.

Middels blå drakt

blå dress kombinere hvilken skjorte lyseblå loafers

Middelsblå drakter har blitt ekstremt populære de siste årene og blir stadig mer brukt av menn. Den lysere nyansen er mindre formell enn tradisjonelle marinedrakter og skaper en fantastisk, moderne følelse. Den unike fargen passer også spesielt godt til skarpe, hvite skjorter og lyseblå stiler. Hvis du vil bruke en mellomblå dress for mer formelle anledninger som bryllup, kan du koble den med et par brune derbysko i skinn. Du kan til og med prøve atletiske sko med det på mindre formelle arrangementer.

Marineblå drakt

blå-dress-kombinere-hvilken-skjorte-mørke-blå-farge-hvit-skjorte-vin-rød-slips-steinvegg.

Marinblå drakter er den mest tradisjonelle typen klassisk blå drakt. Derfor er disse gode for formelle og forretningsmessige anledninger, for eksempel kontorarbeid og forretningsmøter, samt formelle middager og andre arrangementer. Når du bruker din marineblå drakt med en klassisk hvit skjorte, skapes det ultimate innen sofistikert stil. Kombinasjonen kan til og med brukes som en stilig erstatning for en klassisk svart drakt.

blå dress kombinere hvilken skjorte mørk blå farge lyseblå mellomblå gate

Bare sørg for at tilbehøret ditt er riktig formelt. Et skinnbelte og Oxford sko i brunt eller svart gjør dette mulig. Prøv også et mer uformelt utseende ved å prøve et rosa design, for eksempel.

Previous Post
Frisyrer med avtagende hårfeste for menn – passende varianter for hårfestet
Next Post
Strålende sminkestyling i gull til nyttårsaften