15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mote trender menn 2021 – Gjeldende stil for kommende sesong

Under Milan Fashion Week presenterte designerne sine motetrender Men 2021 på en veldig kontrollert måte foran et faktisk publikum. De fleste merker har imidlertid valgt frittliggende, digitale presentasjoner av kolleksjonene vår / sommer 2021. Dette skjedde også med svært forskjellige tolkninger av hva det skulle være. Fra utseende i stil med Addams-familien til neo-neon, det er et stort utvalg, og hvem vet, kanskje du til og med kan bruke disse motetrendene i den virkelige verden innen 2021.

Nåværende motetrender for menn 2021

designer og moteshow på catwalken med herreklær for år 2021 vår eller høst

Med bare en håndfull sanntids moteshow i juni og juli, og de aller fleste presentasjonene henvist til det digitale riket, var det fascinerende å se hvordan designere nærmet seg den modige nye verden etter pandemien. På grunn av den begrensede timeplanen og færre merker enn vanlig, var det en utfordring å holde det. Gjør det og bli kreativ for å utfordre tradisjonell tenkning. Nå er det på tide å finne den rette balansen mellom pragmatisme og dristighet.

bomberjakke med blomstermønster og fargerik skjorte med jeans og muldyr som motetrender menn 2021

Finn opp positive scenarier for å skape en rik fremtid som kombinerer sunn fornuft og fantasi. Beskytt naturen og bygg morgendagens drømmer på den. I en tid hvor identiteter, stiler og kulturer blandes med enestående flyt, kan du tørre å drømme om en kollektiv og inkluderende verden der engasjement er nøkkelen uansett hvor du bor. Med moteindustrien som stilte vanskelige spørsmål under COVID-19-pandemien, gjenspeilet klærne i disse digitale opplevelsene stort sett salgbare ideer for en turbulent tid. Lite sto i veien for ville couture -former. Dette avslutter den rare herreklærsesongen som alle i motebransjen har opplevd.

Uniformer eller arbeidsklær til hjemmekontor

Safari -jakke i topp med firkantet form og lommer foran som en motetrend for menn i 2021

Trenden med uniformer har gjort rundene i flere sesonger. I tillegg vil safarijakkebesettelsen sannsynligvis toppe som dette i 2021. Dette utseendet er preget av allsidige og funksjonelle klær. Fra militærmannens feltjakker kombinert med lerret eller skinn til kjeledresser og den vanvittig luksuriøse krokodillefeltjakken fra Dior, for eksempel vil neste sommer handle om å se ut som om du har kommet ut av en apokalypse.

Bruk komfortable klær til hjemmekontoret eller husstanden under pandemien covid 19

Som et resultat har lastebukser og hærjakker blitt en slik stift i verden av herremote. Med detaljhandelsutgifter synkende, er det ikke rart designere holder seg til velprøvde formler for suksess. Hvert merke fra Dior til JW Anderson designer dype lommer eller bukser med flere lommer som viser seg å være så funksjonelle og praktiske som mulig mens du jobber hjemmefra. I tillegg har håndverk aldri vært så populært som det var under koronasperringene rundt om i verden. Herreklær inkluderer et håndverk du kan gjøre selv hjemme, enten det er håndfargede jakker eller macrame-vesker.

Minimalistiske motetrender menn 2021

funksjonelt arbeidstøy bestående av en hærjakke og chinos for komfortabelt arbeid hjemmefra

En ide for disse tider er at skjønnheten i klærne ligger i enkelhet og funksjonalitet. Miuccia Prada har redusert denne estetikken til sine kjerneformer og tekstiler og i sin siste separatutstilling referert til sin første samling høsten 1989. Raf Simons vil også følge deg til toppen til høsten. Jil Sander og OAMC, begge produksjoner av Luke og Lucie Meier, har en lignende renhet når det gjelder silhuett og form, mens Christophe Lemaire og Sarah-Linh Tran videreutviklet sine elegante linjer på Lemaire. En slik type klær er enkel og beholder begrepet enkelhet som en motgift mot ubrukelige komplikasjoner.

moteshow denimjakke for menn med fargede mønstre

Prada drev i mellomtiden et femfilms moteshow kalt The Show That Never Happened. Produsert av Willy Vanderperre, Jürgen Teller, Joanna Piotrowska, Martine Syms og Terence Nance, har alle tatt med sin egen lapp i en samling. I ekte Prada -stil har dette redusert ting til det viktigste. Dette var en sparsom, enkel samling som flyttet fra slank passform til uformelle treningsdrakter og teknisk sportsklær. Skjønnhet handlet ikke så mye om det som ble vist som det som ble utelatt.

Returnering av bomberjakken

justin bieber med bomberjakke og korte overbukser kombinert med sporty sokker og tøfler

Bomberjakker vil også bli en hit for våren / sommeren 2021. Selv om dette sannsynligvis ikke er nyheter for deg, er sannheten at det har vært flere holdninger til den klassiske flygerjakken på moteshowene. Fra de beskårne bomberjakkene i 1970-stilen laget av funksjonell nylon fra Gucci til de klassiske høyglansede aviatorjakker fra Philipp Plein og de beskårne minimalistiske toppene fra Prada og Hermès, utseendet var pent og føltes mindre maksimalistisk enn i tidligere sesonger..

Oversized trenchcoat

milan moteuke med motetrender menn 2021 laget av trenchcoat og vid bukse i sandfarger

Alle vet at en trenchcoat er en vårstift. For våren / sommeren 2021 har utseendet imidlertid blitt oppdatert med et voluminøst preg. Hos Wooyoungmi, Tod’s og Loewe hadde papirlignende farger og karamelltoner smaken på 1970-tallet. På MSGM, Ermenegildo Zegna og Études dominerte også farger som støvet rose og midnattblått. Nøkkelen til å bruke en overdimensjonert trenchcoat som denne neste sesong er å koble den med uventet tilbehør. Du kan til og med gjøre dette med shorts og flip-flops.

Neo neon mote trender menn 2021

trendy farger på herremote med neo neon som skjorte under en grå jakke

Kanskje ikke så overraskende, neonfarge er ikke den enkleste fargetrenden i verden. Men hvis du bruker dem riktig, kan antrekket ditt bli veldig bra. Få inspirasjon fra noen av Paris største merker denne sesongen. På Dior sendte Kim Jones ut neonarbeiderjakker og fluorescerende gule tøyler på sitt Amoako Boafo-inspirerte show, mens både Hermès og Homme Plissé Issey Miyake viste frem lyse neon, dempede plagg. Det er akkurat slik du bør bære denne trenden også.

Addams -familien i en gal tradisjon

prada kolleksjon vår sommer mote trender menn 2021 svart dress a la addams familie

Dette er kanskje den enkleste måten å realisere neste sesong motetrender menn 2021. Alle ser flotte ut i en så skarp svart drakt. Prada viste en så sylskarp hyllest i fargen svart, og viste slike modeller i den slags kantete skreddersøm som Gomez ville drepe for. Et slikt blikk fortsatte med Philipp Plein, Dsquared2 og Salvatore Ferragamo, men med sylskarpe dresser og strøk. Jil Sanders overdimensjonerte svarte kåper og blazere hang i modeller med stående skuldre som utstrålte en følelse av lat mysterium som Morticia ville være stolt av.

Drakter fra 80 -tallet

uformell stil med overdimensjonerte dresser i lyse farger som motetrender menn bruker i 2021

De massive, overdimensjonerte, 80-talls dobbeltbrystede draktene er akkurat det du trenger hvis du har fått litt mer vekt under lockdown. En slik stil er designet for å brukes åpent og enten som en del av en dress eller med uformelle stykker. Jo større drakten din er, desto mer egnet er den for den. Bare sørg for at jakken din passer til skuldrene dine, slik det er med vanlige modeller. I tillegg bør jakkene dine være høye, for eksempel med Casablanca og Etro. De røde selene bør imidlertid forbli i skapet.

dolce og gabbana -drakt i 80 -tallsstil med korte ermer og bukselengde

I tillegg til de overdimensjonerte 80-tallsdraktene og svarte modellene for en begravelse, ble det brukt romslige todelte dresser i dempede farger med gensere med v-hals, vester og wrap-skjorter i kimonostil. Alle har blitt spesielt designet for å vise så mye bryst som mulig. Dette utseendet var mest avslørende for Tom Ford og Giorgio Armani. De mer elegante modellene ble sett på Mark Weston for Dunhill og Paul Andrews for Salvatore Ferragamo.

Overknees bukser

iført en poloskjorte med overbukser og hvite sportssko

Oppnå den ultimate uformelle følelsen i den neste sommersesongen med shorts som bare når under knærne. Dette er en flott måte å beskytte deg selv på, men vær kald i sommervarmen. Enten du bruker disse underdelene med et dristig mønster eller foretrekker dem i en lys farge, kan du ikke gå galt med disse utsagnene. Fullfør dette utseendet med en åpen jakkeskjorte og friske sportssko.

Previous Post
Båloppskrifter – Enkel campinglaging og tilberedning av deilige måltider
Next Post
Lag søte påskekurver av kaffefiltre – raske instruksjoner