15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvilken barbermaskin passer for meg? Hvordan finne den riktige barberhøvelmodellen!

For mange menn har barbering blitt en integrert del av deres morgenpleierutine. Noen liker å barbere seg vått for å få en nær barbering, andre foretrekker elektriske barberhøvler. Disse gjør barberingen presis og effektiv. Men hvilken barbermaskin, hvilken modell passer for deg? Noen tester på Internett sammenligner mange enheter over uker og kommer vanligvis til en uttalelse: Billigere betyr ikke alltid bedre. Utvalget er stort, det samme er prisklassen. Det burde være noe for enhver smak.

Hvilken barbermaskin? Barberhøvel til menn i testen

Våtbarbering eller tørrbarbering som er bedre i sammenligning

Det er klart at de som barberer seg tørre ikke kan forvente en helt glatt hud. På den annen side forårsaker en tørr barbering betydelig mindre irritasjon og sparer tid om morgenen, da den ikke trenger å tilberedes med barberingsgel på lang tid. For de fleste menn er grundigheten av resultatet uansett viktig. Til syvende og sist har hver barberhøvel sine fordeler og ulemper. Av Braun barberhøvel test har testet noen modeller og oppsummert overraskende resultater.

Hvilken modell er den riktige

Hvilken modell barbermaskin passer til hudtips for menn

Før du kjøper en barberhøvel, bør du være tydelig på hva du verdsetter. Hva skal den fremtidige barberhøvelen kunne gjøre? For eksempel, er det viktig at den “nye” har et svingbart barberhode? Dette er fordi tre av de fem Braun -barberhøvelene gjør dette. Fire modeller har bevegelige saksdeler. En langhårstrimmer er integrert i alle modellene, og de er vanntette. Ladetiden for alle modeller er også 60 minutter.

Hvilken barbermaskin? Skånsom barbering takket være integrert vibrasjon

For en barbermaskin for sunn hud uten irritasjon

Alle som velger en elektrisk barberhøvel vet at den fine ansiktshuden aldri vil bli like glatt som med en våt barberhøvel, men den er også mye mindre irritert og behandles derfor mer skånsomt. Med noen av Braun tørre barberhøvler skaper Sonic-teknologien en massasjelignende vibrasjon, som slapper av huden mens du barberer deg.

Viktige hensyn når du kjøper en barbermaskin

Hvilken barbermaskin å velge tips for tørrbarbering

Når du kjøper en ny barberhøvel, spiller bladet en stor rolle. Moderne elektriske barberhøvler har opptil fem kniver som sikrer at værhårene barberes etter hverandre. Dette er skånsomt for huden og forhindrer irritasjon.

Barberhoder er innebygd i andre enheter i stedet for kniver. Det avhenger helt av hudens behov og brukerens ideer. Det er enheter med brede barberhoder eller flere små. Det viktigste her er imidlertid barberingsfolien som hviler på bladene. Det er til syvende og sist ansvarlig for kuttresultatet.

Hvilken barbermaskin du skal velge å kjøpe tips for barbermaskiner for menn

Noen modeller er ergonomisk formet, noe som betyr et plusspunkt for praktisk. Barbering kan gjøres komfortabelt og uanstrengt. Tross alt brukes maskinen nesten hver dag.

Det må også avgjøres om en enhet med et oppladbart batteri eller med en kabel er mer ideell for brukeren. Hvis batteriet tilbyr den nødvendige plassen her for ikke å barbere lokalt, må det lades en gang og et sted. De som liker å barbere seg på eget bad om morgenen, foretrekker kanskje å bruke strømforsyningen. Når det gjelder vanntette barberhøvler, er det imidlertid vanligvis et spørsmål om enheter uten nettdrift.

Rengjøringen avhenger også av typen. Bladene og barberhodene kan enkelt rengjøres med en børste, men de fleste enheter inkluderer en rengjøringsstasjon når du kjøper dem. Dette har fordelen av at det rengjør barberhøvelen grundig til neste barbering. Hvis du vil klare deg uten en rengjøringsstasjon, er det lurt å kjøpe et nytt skjærehode. Å utelate rengjøringsstasjonen gjør naturligvis også kjøpet litt billigere.

Hvilken barbermaskin for skjeggpleie og trimmer rask og ukomplisert barbering

Til syvende og sist spiller pris-ytelsesforholdet også en stor rolle. Hva får jeg for pengene mine, og hva forventer jeg i retur? Valget på markedet er stort. Jo mer uvanlig teknologi og design, jo høyere pris. Det er allerede billige produkter fra 30 € – 50 € og high -end produkter som knekker 300 € -merket.

Konklusjon

Markedet tilbyr et uendelig antall produkter som er forskjellige når det gjelder teknologi, pris og design. Før du kjøper, bør du definitivt være klar over hvor prioriteringene er og hva som er spesielt viktig for deg. Enkelte tester på Internett vil sikkert være nyttige for dette.

Previous Post
Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass
Next Post
Lag hagedekorasjoner av leirkrukker: ideer til figurer av leirkrukke