15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Originalt møbeldesign – lenestolen fra Wamhouse

innovativt møbeldesign av Wamhouse rot

Originalt møbeldesign er topp prioritet til det verdensberømte polske møbelfirmaet Wamhouse. Designerne produserer moderne og interessante møbler for innredning på private bestillinger. Paszcza -prosjektet fra den uvanlige lenestolen er et godt eksempel på originalt møbeldesign, som ikke bare passer perfekt i den moderne leiligheten, men også på et hvilket som helst offentlig sted. Paszcza er for folk med spesiell smak. Så ikke alle har råd til lenestolen Paszcza av Wamhouse.

Originalt møbeldesign – enhet av form og farge

Interiørdesign møbler lenestol rød

Utseendet til det finurlige møbelet er spesielt attraktivt og gleder mennesker med humor og interesse for originalt møbeldesign. Lenestolen har en slående ramme og et sete i form av en tunge. Designerne som skapte denne uvanlige originale formen, bør bli anerkjent for sin originale tankegang. På grunn av sin form og størrelse, passer dette møbelet bedre i større rom. Designerne av dette prosjektet kunngjør at lenestolen Paszcza skal oppfattes som humoristiske designermøbler og kunne plasseres i bakgrunnen til et rom, slik at det skaper en morsom atmosfære.

Originalt møbeldesign som vekker positive følelser

futuristisk design møblering ideer lenestol

Lenestolen fra Wamhouse tiltrekker seg alles oppmerksomhet. Rommets utseende er sterkt påvirket av disse møblene. Du får følelsen av at det er en gift og morsom atmosfære. Dette gjør lenestolen spesielt egnet og attraktiv for festsentre, lekerom eller lignende. Originalt møbeldesign brukes hovedsakelig i klubber, kafeer eller butikker. Fargene som designerne har valgt gir lenestolen et fantastisk utseende. Tilfredshet flyter fra alle sider.

Kreative designideer 

Rød minimalistisk lenestol Paszcza Wamhouse

Andre fargekombinasjoner er selvfølgelig også mulig for tungestolen. Den originale lenestolen er en fantastisk gave til eksentrikere og mennesker med kreativ tenkning som er imponert over form og farge og som setter pris på den hyggelige atmosfæren i alle rom. Originalt møbeldesign av Wamhouse kan lære oss å finne skjønnheten i alt som sirkler oss eller til og med er en del av oss.

Den futuristiske lenestolen Paszcza av Wamhouse

Lenestol tunge form rød interiør ideer

Rød lenestol i form av tunge – designinnovasjon

Design kontorstue klubbmøbler lenestoler

Previous Post
Kjøkkeninnredning – Tradisjonelt, men med en moderne vri
Next Post
Bygg din egen kjøkkenøy – tips og instruksjoner