15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne veggklokker – 11 designermodeller som veggdekorasjoner

Moderne-Vegg-Klokke-Design-Lys-Farge-Gul-Sabrina-Fossi

Hvis du vil dekorere din bare vegg, har du forskjellige alternativer å velge mellom. Bortsett fra hyller, skap og veggtatoveringer, er stilige og moderne veggklokker også egnet for dette formålet. De er også praktiske, fordi du kan finne ut tiden umiddelbart med et øyeblikk. Enten i stuen, på kjøkkenet, på soverommet, ungdoms- eller barnerommet, men også på badet – det er et passende design og motiv for hvert rom moderne veggklokker. Og avhengig av interiørstilen din, kan du også få en passende form og farge. Selvfølgelig, med et stort utvalg, kan valget raskt bli en tortur. Men fortvil ikke, for vi er her for å hjelpe deg. Vi har satt sammen en liste over flotte designermodeller for moderne veggklokker. La deg inspirere og finn en passende modell for deg selv.

Moderne veggklokker – “Vinyl Chronometer” fra Lockengelöt

Moderne veggklokker-vinyl kronometer-krøllete loddetinn

Les mer om: Lockengeloet.com

Denne originale klokken består av en plate. De fire tallene er smeltet ned og danner sammen med resten av klokken et slank, moderne design. Hvis du heller ikke kan leve uten musikk, er denne stilige klokken det perfekte symbolet for den.

Moderne veggklokker – Maisons du Monde

Moderne-vegg-klokker-design-ideer-Maisons-du-Monde

Les mer om: maisonsdumonde.com

Har du slektninger som bor i en annen tidssone? Lei av å gjøre matte hver gang du vil ringe henne for ikke å vekke henne? Da er denne moderne metallveggklokken det perfekte valget for deg. Den består faktisk av tre klokker som du kan stille annerledes. Dette gir deg tre forskjellige tider på et øyeblikk.

Moderne veggklokker av Sabrina Fossi

Moderne-vegg-klokke-Sabrina-Fossi-svart-ring-runde

Les mer om: sabrinafossi.com

Den minimalistiske stilen til denne veggklokken gjør den til noe helt spesielt. Mens timene er angitt med et hull i form av sifre, krever minuttene litt fantasi. For å si det på en annen måte: Det krever litt tilvenning. Likevel bør det ikke mangle i noen moderne husholdninger. Den moderne veggklokken er tilgjengelig i flere farger.

Moderne veggklokker med stil

Moderne-vegg-klokke-Igor-Vig-dynamisk-effekt

Les mer om: designyoutrust

Alle vet hvor fort tiden kan gå. Og det er akkurat det denne designerklokken fra Igor Vig symboliserer. Det er også en påminnelse om at ingen tid skal være bortkastet. Trenger du å bli påminnet nå og da? Da vil denne moderne veggklokken hjelpe deg.

Fargerike ting til barnehagen

moderne-vegg-klokker-for-barn-retro-stil-Steve-Cambronne

Les mer på: jebole.com

Barnerommet skal alltid være så fargerikt og muntert som mulig. Av denne grunn bør veggklokken også velges deretter. De uvanlige modellene av Steve Cambronne er perfekte for dette. Designeren leker med former og farger, og skaper originale og moderne veggklokker i retrostil.

Moderne veggklokker – italiensk design

dekorative-vegg-klokker-funky-spaghetti-dampende-cuppa-Tid-for-te-ARTI- & amp; -MESTIERI

Les mer om: jazzitupinteriors.co.uk

De delvis minimalistiske, delvis romantiske modellene for moderne veggklokker fra Arti & Mestieri -klokker er ekstremt effektive og imponerer med sine flotte former og design. Med en klokke av dette merket får du den perfekte dekorasjonen for veggen din, enten i stuen eller soverommet.

moderne klokker-Denver-Sitter-veggklokker-Arti-Mestieri

Moderne spiralveggklokke fra Zeeshaan

Zeeshaan-Dimante-spiral-vegg-klokke-svart-hvit

Les mer om: snapdeal.com

Et flott design i en elegant svart farge ser ut til å være det viktigste her, og tiden vises forresten også. Denne modellen er et godt eksempel på hva en dekorativ effekt et ur kan ha.

Moderne veggklokker – “Harmony” veggklokke

Harmoni-Design-Klokke-Vegg-Klokke-Dekorative-Glamour-Klokker

Romantisk og rett og slett elegant! Selv med dette designet av Glamour Clocks, kan du raskt glemme at det ikke bare er en dekorasjon, men en klokke. Blomstermotivene gjør dem perfekte for alle rom i leiligheten. Hvis du ikke har plass til en veggklokke, kan du raskt frigjøre en til denne moderne veggklokken.

Moderne veggklokker – Catena veggklokke

Catena-vegg-klokke-med-pendel-moderne-levende-tilbehør

Les mer om: minimalissimo.com

Dette er definitivt et design av en annen type. Den originale veggklokken består av en sykkelkjede som tallene er festet til. Med denne klokken blir lesing av tiden en virkelig utfordring som alle liker å stå overfor og aldri er kjedelig.

Moderne veggklokker – veggkunst med klokke

veggmaleri-med-klokke-stue-dekorasjon-ideer

Les mer om: wellyness.de

Du liker moderne veggmalerier, men du vil ikke klare deg uten en moderne veggklokke, men du har ikke plass til begge deler? Velg deretter en modell som kombinerer begge deler. Du har muligheten til å bruke et motiv du ønsker som aksent for stuen. I tillegg er det ingen risiko for å miste synet av tid mens du ser på bildet. Virkelig praktisk, du tror ikke det?

Moderne veggklokke av tre

Moderne veggklokke laget av tre, rektangulær design

Les mer om: homeworkshop.com

Et treverk trenger ikke være kjedelig i det hele tatt. På den ene siden gir treverket en koselig atmosfære, spesielt i en mørkere farge. På den annen side kan den krydres med noen få aksenter, slik tilfellet er med denne modellen. Utformingen av et elegant trebord og tilsynelatende flytende rektangler er takket være “A Stroke of Genius”. Du kan også enkelt lage denne varianten selv hjemme.

Er ikke dette utvalget av veggklokker nok for deg? Så ta en titt på denne artikkelen for moderne veggklokker.

Previous Post
Moderne drømmehus i Sør -Tyskland
Next Post
Moderne designerbord i tre – “Stack Buffet” av Hector Esrawe