15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 kule apper for tegning og 3D romplanlegger for mobiltelefonen din

Romplanlegger Handy Designs 2013 -teknologi

Vi presenterer deg for 10 kule Tegne -apper og 3D -romplanlegger, som du kan bli interiørdesigner med selv.

3D romplanleggere og apper for tegning hjelper til med å sette opp

Magisk plan

Magisk plan blir raskt en av de mest populære Tegne -apper – plantegninger kan skisseres med den smarte appen. Bare ta flere bilder av rommet, og du har en ganske presis planløsning som kan sendes som en tegning i PDF-, DXF- eller JPG -format.

papir

Appens magiske kraft papir er ubestridt – du kan mestre og lagre mange tegninger. Designet har blitt tildelt årets design av Apple. Appen er enkel å bruke og lar deg jobbe raskt – og det er veldig gøy for store og små.

 Skissebok

Sketchbook er en app som ligner på Paper – veldig enkel å bruke og mange funksjoner som forskjellige bildeoppløsninger og arkstørrelser er tilgjengelige og lar deg skissere fritt.

Topp 10 3D -romplanleggere online gratis uten nedlasting

22 gratis 3D hageplanleggere for datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner

Planlegger interiørdesign i 3D – 5 tips for gratis programvare

Morpholio Trace

Salongsplanlegger Morpholio Trace Design

Morpholio er et bevis på at moderne teknologi og fantasien til programvareutviklere ikke kjenner noen grenser. Appen kan brukes som en 3D -romplanlegger eller som et instrument for å tegne. Du kan nemlig importere bilder og tegne på dem! Ulike farger og stiler markerer hver tegning – praktisk og funksjonell.

Apper for tegning og 3D -romplanleggere gir nye muligheter for brukerne

 Graphisoft BIM

Graphisoft er en stor lettelse for interiørdesignere – spesielt når et team jobber med et prosjekt. Her kan ideer utveksles raskt. Håndteringen er veldig enkel. Presise skisser kan lages på kort tid.

Adobe Ideas

Tegn designermøbler 3D romplanlegger Iphone

Fra alle Tegne -apper er Adobe Ideas  det perfekte valget for alle hobbydesignere – ligner på Sketchbook, den er enkel å bruke og har en oversiktlig meny. Hvis du vil ha et møbel laget til dine personlige dimensjoner, kan du ganske enkelt lage en grov skisse med appen og deretter ta den med til flere møbelbutikker.

Autocad 360

Alltid pålitelig – med Autocad 360 -appen kan du importere og redigere CAD -tegningene dine på mobiltelefonen. Selvfølgelig kan du også uttrykke dem fra iPhone.

iRhino 3D

Mobiltelefon APP tegning kul idé interiørarkitekt

Du har med 3D -romplanleggeren og tegneprogramvare Neshorn 3D laget en modell? Nå kan du laste den ned fra mobiltelefonen og vise den til kollegene dine. Mobilversjonen er veldig praktisk og tilbyr mange tilleggsfunksjoner.

Autodesk Revit

Lag 3D -modeller av bygninger – med Autodesk Revit. Du kan deretter endre dem, lagre dem og dele dem med andre. Uansett om du er interessert i historiske bygninger eller planlegger ditt eget familiehjem – tilbyr appen noe for enhver smak.

Fotosynten

Ok, Photosynth er faktisk verken et tegneverktøy eller en 3D -romplanlegger – men ideen er så kul at appen definitivt burde stå på listen. Hvis du tar flere bilder av et område med programvaren, kan du lage et 3D -panoramabilde av landskapet.

Previous Post
Flettet hår – enkel opplæring for nybegynnere
Next Post
Yoga for menstruasjonssmerter: Disse 6 yogaøvelsene vil hjelpe!