15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Samspillet mellom flyteglass og betong: nye skulpturer av Ben Young

Flyte glass blå skulptur betong havbunn

Artist Ben Youngs siste samling er fantastisk som alltid. Kreasjonene hans fortsetter å fortelle om skjønnheten i det klare blå havet. Dette er den viktigste inspirasjonskilden for ham da han vokste opp i den rolige Bay of Plenty -regionen på nordkysten av New Zealand. Kunstneren skildrer havlandskapene spesielt realistisk ved hjelp av turkisblått flottørglass. Flotglassplatene er plassert på betongformasjoner og dekorert med små figurer.

Flyte glassskulpturer havbetong kyst messingfigurer

Hvert stykke starter som en 2D-tegning og blir deretter forsiktig satt sammen av lag med håndskårne glassplater til en stor 3D-skulptur. Lagene av glass lamineres deretter for å skape en solid, glatt overflate. Det ser ut som et øyeblikksbilde av havet. Noen av Youngs nyere kunstverk er plassert på en geometrisk ramme i rustfritt stål, mens andre kan henges opp og formidle en følelse av letthet. Elementene i rustfritt stål kontrasterer vakkert med formene inspirert av naturen.

Skulptur hengende flyte glass sjø lys tårn figur

Young liker å leke med motsetninger og synes det er beundringsverdig at du kan lage slike naturlige former av et solid materiale som floatglass. Glassskulpturene hans etterligner den glitrende, solbelyste havoverflaten og isbreene som fortryller oss med deres steinete, ru overflate.

Skulptur flyte glass grønnaktig betongkyst

Belysningen spiller en stor rolle i presentasjonen av bragdene. Når det grønnaktige flyteglasset belyses nedenfra, reflekterer det lyset på en vakker måte. Det gir en illusjon om at stykket kommer til liv. Artisten håper at seerne kan forestille seg arbeidet hans som noe levende som skaper illusjonen av plass, bevegelse og dybde.

Messing fyrtårn flyte glassbetong

Flytglasskulpturene er ofte utsmykket med små messingfigurer av seilbåter og oppdagelsesreisende. De forteller historier om marine eventyr. I sin siste serie ser messingfyrtårn ned på isete isbreer, skip seiler gjennom bølgende bølger eller ensomme menneskeskikkelser står på kysten, ser på vannet og forblir tause.

Skulptur flyte glass turkis blå messing seilbåt

Skulptur glass sjøbølger i rustfritt stål som henger

Havbunnsspill av lett flyteglass

Flyt glass turkisblått hav betongstrand

Float glass betong skulptur havkysten

Betong rustfritt stål flyte glass skulptur havdybder

Skulptur float glass blå betong ramme i rustfritt stål

Skulptur Havdybde Betongbro Ensomhet

Sjekk ut alle Ben Youngs prosjekter sitt offisielle nettsted

Previous Post
Frisyrer med avtagende hårfeste for menn – passende varianter for hårfestet
Next Post
Strålende sminkestyling i gull til nyttårsaften