15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Små dioramaer laget av dagligdagse gjenstander i den unike “Miniatyrkalenderen” av Tanaka Tatsuya

små dioramas instagram smarttelefon fisher lake figurine

Har du noen gang trodd at et blad på overflaten av vannet ser ut som en liten båt, eller at en brokkoli-rose ser ut som et minitre? Fotografen og kunstdirektøren Tatsuya Tanaka har den fascinerende evnen til å se på dagligdagse gjenstander fra en dvergs perspektiv og å lage originale, små dioramaer av dem. I tre år har den japanske kunstneren skapt de fascinerende miniverdenene fra hverdagslige gjenstander som han publiserer hver dag i sin “Miniatyrkalender”.

børstehest hverdagsobjekter miniatyrfotografering i verden

Den 32 år gamle Tatsuya Tanaka forvandler gjenstander som vi bruker hver dag til fortryllende mini-verdener. Små dioramaer er laget av toalettpapir, bokser, lightere eller suppe. Mat som smør, brød, courgette, epler og ting som smarttelefoner, kassetter og CDer fungerer også som det perfekte bakteppet for de små dioramaene, som ble laget med særlig stor oppmerksomhet på detaljer. For den kreative artisten blir notene på et musikalsk partitur til racersyklister på et baneløp.

chips emballasje gruvearbeidere miniatyrkalender tatsuya tanaka

Tatsuya Tanaka ser et svømmebasseng i eggeplommen til et halvert egg, og de beige eller brune øyenskygge -palettene er faktisk vakre strender. Med sin kreativitet og følsomhet forvandler han også daglige aktiviteter som bygningsarbeid, gå for hunden, motta en pakke, få en parkeringsbillett til flotte scenarier. Noen av hans unike fotografier har et dramatisk tema, andre er veldig humoristiske, men alle er uttrykk for kreative scener. Uansett om bildene fremkaller et smil eller ikke, kan Tanakas fantasi og kreativitet ikke settes i tvil. Den japanske artisten har nå en million følgere. Kunstnerens mål er å gi publikummet litt glede i hverdagen med sin “Miniatyrkalender”.

pan butter hverdagsobjekter hockeyspiller mikroverdeners bilder

Tanaka publiserer nye bilder fra “Miniatyrkalenderen” på Instagram og Facebook hver dag. Sjekk ut et lite utvalg av hans miniatyrkunstverk nedenfor! De fantastiske miniatyrverdenene kan avsløre deg en solrikere side av hverdagen. En samling av tidligere miniatyrfotografier finnes også i boken hans med tittelen “Miniature Life: Conceptual art of Miniature Calendar”.

prosjekt miniatyrkalender små dioramaer biffkjøttmaler

små diorama skiver av brød idrettsutøvere karriere

små dioramas pan ris wave tatsuya tanaka

matfoto små dioramas vannmelon fjellklatrer

tatsuya tanaka small dioramas miniatyr verdenstog sushi kaviar

matvafler soldater bekjemper kreativ tolkning små dioramaer

morsomme ideer kreativ tolkning små dioramas fiske engel figur grønn te kopp

små dioramas dagligdagse objekter svømte kamelørken

miniatyr kalender engangs barberhøvel snø landskap mikro kunstverk

øyenskygge palett gymfigurer miniatyrkalender

miniatyrkalenderprosjekt miniatyrverden risfeltarbeidere små dioramaer

* Du finner flere mikroverk av kunst på det offisielle nettstedet

Previous Post
Egyptiske symboler og deres betydning som tatoveringer
Next Post
Undertrukket menns frisyrer – et symbol på moderne maskulinitet og mot