15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Betongdesignelementer inni – 10 topptilbehør og små møbler

Betongdesign -home tilbehør-dekorasjon-sement-moderne-minimalistisk

Elskere av klar og funksjonell design som produkter laget av puristiske materialer som glass, stål, betong og naturlig tre, som er typiske for tradisjonelt håndverk. Disse naturlige og moderne materialene er preget av et enkelt designspråk, og fremstår som diskret, funksjonelle og rett og slett vakkert tidløse. De kan integreres perfekt i moderne interiør og imponere med sin enkelhet og enkle detaljerte løsninger. Vi tilbyr åtte utvalgte Betongdesignelemente for innendørs bruk, blant alt hjemmetilbehør, små møbler og lys som gir sement en ny mening som et robust byggemateriale.

Betongdesignelementer i interiøret – enkle, bærekraftige og moderne

Beton Design -tilbehør-stue-grå-tre-bord-stoler

Betongmøbler er ikke lenger ukjent i dagens verden og dominerer levende kultur med sitt monumentale utseende. Dette er stort sett et redusert formelt språk med en karakteristisk geometrisk struktur. Betong helles og tilbyr dermed mange designalternativer. I kombinasjon med tre oppnås en fascinerende kontrast mellom materialets kjølige og varme følelse. Treets individuelle struktur – trekorn og boblen i støpt betong sikrer at hvert håndlaget element er unikt.

Små møbler med designelementer i betong

Beton Design -tilbehør-små møbler-benk-møbeltrekk-stive

En benk bør tilby behagelig sitte en stund og overbevise med en viss komfort, men for en kort stund. I følge navnet forventes ikke noe slikt fra en betongbenk. Men den ser veldig myk ut, som en med komfortable sitteputer. Tictail -benken er også perfekt egnet for utendørs bruk, noe andre polstrede møbler absolutt ikke kan garantere. Det er også lett å ta vare på på grunn av sin porefrie og ekstremt glatte overflate og kan bare tørkes av med rent vann. Den er tilgjengelig i tre fargevarianter – hvit, grå og antrasitt. Rammen er laget av rustfritt stål og pulverlakkert i fargen du ønsker.

Betonglampe DIY – Instruksjoner og ideer for å lage betonglamper selv

DIY lampe – 26 kreative ideer for lamper å lage selv

Lag lampeskjermer til gulvlamper selv – ideer å etterligne

Betongdesign – benk med stivt trekk

Beton Design -tilbehør-benk-minimalistisk-møbeltrekk-stivt

Kombiner effektiv betongdesign med andre materialer – tre

Beton Design -tilbehør-krakk-marmor-effekt-bord-ben-tre

Når populære materialer får et nytt utseende og leker med effekten eller med visuell oppfatning av betrakteren, er det sikkert noe ekstraordinært som fungerer som et blikkfang. Betong er farget som ekte marmor med kontrasterende korn, tre er malt i myke metalliske nyanser. Den naturlige effekten av det tilsvarende materialet beholdes også delvis og formes av den opprinnelige effekten. Andre boligtilbehør som små planter og lignende er også tilgjengelige i samme produktlinje for å skape et stilig helhetsbilde i leiligheten.

Betongdesign med marmoreffekt

Betongdesign -tilbehør-små møbler-krakk-sidebord-planter

Effektiv krakk eller praktisk sidebord – formålet er opp til deg. Design fra Mono Home.. 

Betongdesign av boligtilbehør og pyntegjenstander

betong-design-hjem-tilbehør-bolle-brett-msrmor-effekt

Håndlagde betongprodukter står midt mellom håndverk og produksjon, designobjekter og bruksområder. De er laget av lidenskap i små tall og formet av oppmerksomhet på detaljer. De er designet etter mottoet: ‘Less is more’ og imponerer med sin enkle form og minimalistiske utseende. Imidlertid dekorerer betongdesign leiligheter på en spesielt stilig måte, harmonisk med andre møbelmaterialer, for eksempel tre.

Betongdesignbolle med minimalistisk karakter

betong-design-hjem-tilbehør-bolle-bord-dekorasjon-tallerkenbrett

En enkel bolle plassert på et like enkelt bord er iøynefallende uten å fange øyet. Det skyldes kontrasten mellom materialene og kanskje den ukonvensjonelle bruken av sement, som er kjent som et byggemateriale. Oked betongskål og andre designstykker med en enkel design og formet av deres funksjon, for eksempel Bucket -hengelampen på bildet, finner du hos Lebe mit Emperor.

Kreativ betongdesign minner om materialets opprinnelige formål – byggeelementer

betong-design-hjem-tilbehør-vin-stativ-tre-byggeklosser-figur

Når alt på gaten er stimulerende og tiltrekker seg oppmerksomhet gjennom farger og lys, føler du behovet for å trekke deg tilbake, for å finne et tilfluktssted der fred og sikkerhet hersker. Dette stedet er hjemmet, og for å skape en beroligende, harmonisk atmosfære blir det spurt om nøytrale toner. Enkelt utelukker ikke effektivt og med økonomiske midler kan blikkfanget trekkes.

Hjemmetilbehør i betongdesign – vinreoler

betong-design-hjem-tilbehør-dekorasjon-byggeklosser-sement-vinreol

Dette faktum beviser et modulært system for lagring av vinflasker, men det kan også lykkes med å oppfylle andre funksjoner. Litos består av flere byggeklosslignende deler laget av sement eller valnøtttre, som kan brukes og ordnes på mange måter – oppover, ved siden av hverandre eller individuelt. Formspråket er formet av de geometriske figurene og kan stilfullt integreres i ethvert moderne hjem.

Betongdesignlampe med geometriske former

betong-design-hjem-tilbehør-tio-tispe-geometrisk-form-lyspære

Støpt betong etterlater mange designalternativer. Materialet er fantastisk egnet for alle produkter og noen ganger også for fantasifulle designeksperimenter. Dette skaper faktisk det vellykkede sluttresultatet – produktet. Slik resulterte samarbeidet mellom to iranske designere – Asia Samimi og Nima Fardi – i den fascinerende bordlampen – Inside Out. Armaturens kropp er solid, robust og vanskelig å legge merke til, helt formet av funksjonen. Den lysende polerte messingrammen omgir en lampeskjerm og en lyspære med en vintage lampefot lyser i midten. Den ekstraordinære lampen finner du hos Daevas Design.

Metall og betong – moderne design med en vintage stil

betong-design-hjem-tilbehør-lampe-bord-lampe-metall-sement-vintage

Bordklokke i betong med minimalistisk design

betong-design-stue-tilbehør-bord-klokke-moderne-tid-analog

Tiden tikker og venter ikke. Kanskje med dette i tankene designet den franske designeren Bertrand Jayr, kjent fra noen av de tidligere designene som ble presentert i artikkelen, pekerklokken ‘Life in Progress’ for Lyon Beton. Den er laget av betong og viser den nøyaktige tiden takket være en veldig smart integrert digital mekanisme. Over tid blir skiven tom og deretter full igjen, et ledemotiv som kan overføres til det virkelige liv.

Betongdesign med humor oppnår andre mål enn visuell innvirkning

betong-design-stue-tilbehør-avis-rack-gulv-tre-morsomt

Design når målet sitt når det fremdeles er noe skjult bak den visuelle effekten som trekker oppmerksomhet over lengre tid. Bare å smigre den visuelle oppfatningen er mye lettere å oppnå, og interessen for objektet varer ikke lenge. Men hvis det er et morsomt notat, hvis design vekker positive følelser, er suksess garantert. Det er definitivt verdt å inkludere humor som en suksessstrategi når du designer interiør. Designerstykker som fremkaller et smil gir liv til rommet, får det til å se koselig og moderne ut. Dette avisstativet av Lyon Beton minner om enorme mapper fulle av filer, men i dette tilfellet fullt av blader.

Ekstraordinære vaser – avløpsrør i betong

betong-design-hjem-tilbehør-vase-ekstraordinær-avløpsrør-deco

Gjenstandene designet av den franske kunstneren Bertrand Jayr for Lyon er preget av et humoristisk formspråk. Objektene fremstår som velkjente i sin form, men er preget av en annen funksjon. Et avløpsrør blir en frittstående vase-Pipeline M-Steam Vase, som for eksempel gir et livløst hjørne av huset et nytt utseende.

Veggdesign med betongdesign

betong-design-hjem-tilbehør-vegg-design-honeycomb-relieff-fliser

Sement ble opprinnelig brukt til produksjon av robuste gulvbelegg og bygningskonstruksjoner. De siste årene har betong blitt brukt mer og mer til dekorative formål, og egenskapene har blitt videreutviklet i denne retningen. Den er imidlertid perfekt for objektdesign på grunn av den enkle støpemetoden. Veggdesigner av betongelementer står midt mellom praktisk bruk og visuell påvirkning. De bikakeformede sementflisene ble utviklet av Kaza Concrete, Italia i nært samarbeid med arkitekter og designere for å påvirke betrakteren intuitivt og meditativt gjennom enkle 2D- og 3D-former.

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære