15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trellis laget av metall med bladformet design gir en frisk teft

Metall klatrestøtte bladformet design klatreplanter moderne interiør

Spesielt folk i storbyene savner planter og natur og streber etter å få med seg minst et stykke av dem hjem. Designere og arkitekter er også opptatt av temaet grønnere i urbane miljøer. De utvikler konsepter og design som presenterer innendørs planter mer attraktivt i interiøret og gjør dem til iøynefallende. Dette er målet til designeren Helen Kontouris og designet en imponerende samling av espalier laget av metall med et design i form av et blad. På denne måten inviteres naturen inn i hjemmet på en spesielt attraktiv måte.

Trellis laget av metall med bladformet design inviterer naturen inn i hjemmet ditt

Trellis laget av metallbladformet klatreplanter moderne grønt

Helen Kontouris har designet totalt 4 klatrestøtte modeller for sin samling. På den ene siden muliggjør disse den artsspesifikke veksten av klatreplanter oppover, og på den annen side tilbyr de en tilstrekkelig stor beholder der planten kan trives. Plantemaskinen og klatrehjelpen fungerer som en helhet og er derfor perfekte for innendørs bruk. I tillegg skiller den ekstraordinære espaljen seg ikke bare på grunn av sin praktiske bruk, men også på grunn av sin moderne design. Den bladlignende formen på klatrehjelpemiddelet får det til å virke veldig “naturlig”.

Trellis laget av aluminium av Helen Kontouris

Trellis laget av metall, bladformet design, pulverlakkert aluminium

Metallklatrehjelpemiddelet består faktisk av pulverlakkert aluminium og er tilgjengelig i fire versjoner og tre farger: svart, mørkegrønn og mørk rød. Tre av de fire modellene er preget av den karakteristiske bladformen, som tolkes på tre forskjellige måter – oval, rektangulær og femkantet. På grunn av størrelsen er den fjerde varianten mer egnet som en grønn personvernskjerm eller en grønn skillevegg til balkongen, terrassen eller vinterhagen.

Klatrestøtte i metall, bladformet design, moderne klatreplanter

De forskjellige klatrehjelpene i aluminium kan plasseres individuelt i interiøret eller kombineres med hverandre. På grunn av den samme størrelsen og det liknende designspråket, virker selv alle tre versjonene ekstremt harmoniske når de plasseres ved siden av hverandre. Hvis du vil skape mer variasjon i interiøret, kan du selvfølgelig eksperimentere med flere. Fremfor alt er et friskt blikkfang garantert.

klatrehjelp metall bladform design klatreplanter grønnere interiør

klatrehjelp metall bladform design klatreplanter oval interiør klatrehjelp metall bladform design klatreplanter svart grønn

klatrehjelp metall bladform design klatreplanter svart aluminium pulverlakkert klatrehjelp metall espalier design klatreplanter aluminium svart klatrehjelp metall espalier design klatreplanter svart aluminium

Previous Post
Lag vårkranser – 10 enkle DIY -ideer for vårdekorasjoner med instruksjoner
Next Post
Loftleilighet med en dynamisk og livlig atmosfære