15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designer trekasser og bagasje – nyskapende luksus reisetasker i retrostil

Bagasjevogn med hjul som designertreveske for ferie eller som flybagasje

Selskapet Charles Simon, inspirert av luftfartsteknologi, laget boksformede, praktiske bagasjer og designertrevesker. De to vennene fra universitetet designet denne serien av stive, kanadiske, tre og skinn. Charles Tremblay og Simon Maltais, som tidligere var romfartsingeniører, grunnla selskapet i Montreal i 2014. De to møttes som ingeniørstudenter ved École de Technologie Supérieure i Montreal og skapte etter mange års erfaring kolleksjonen i samarbeid med den lokale industridesigneren Pascal Godin.

Designer trekasse med et konsept

blått okseskinn som et lag av designer trekasse med håndtak i aluminium

Målet var å lage minimalistiske designertasker og bagasjer av tre med slitesterke og lette materialer som er vanlige innen luftfart. Disse inkluderer karbonfibrene som utgjør dette robuste, rektangulære skallet, samt hengslene og håndtakene av anodisert aluminium.

designer trekasse av charles simon aviation inspirert av ingeniører

Modellene er fullt utstyrt med uttrekkbare håndtak og hjul. Det lange vennskapet og det instinktive behovet for å skape noe har fått gründerne til å gjenforenes.

to venner fra universitetets luftingeniører charles simon grunnlegger

Respekten for deres kanadiske opprinnelse og deres karriere som ingeniører har følgelig dypt formet merkevarens sjel. Charles Simons bagasje er pakket inn i skinn og kledd på to sider med kanadisk kirsebærtre. Disse panelene er laget av tømmerstokker som ble senket i Canadas vannveier for over hundre år siden. Samlingen inneholder 30-liters håndbagasje Bonaventure, Rupert håndbagasje og en koffert kalt Mackenzie.

Kombiner moderne med klassisk

Versjoner og modeller av kofferter og etuier av tre med håndtak i aluminium

De to vennene oppkalte hver designer trekasse etter elver i Canada. Bonaventure-elven er kjent for sitt krystallklare vann og fluefiske i verdensklasse, mens elven Rupert er en av de største elvene i Quebec. Mackenzie -elven er følgelig en av de lengste i Canada. Elven ble oppkalt etter den skotske oppdagelsesreisende Alexander Mackenzie fra 1700 -tallet.

mann holder en designert treveske i blått med aluminiumshåndtak

Kuskinnet kommer fra Carriat, et fransk familieeid garveri som ble grunnlagt i 1927 og jobber med motehus som Dior og Hermès. Louis Vuitton og Marc Newson lanserer samlingen. Skinnet er tilgjengelig i en rekke nyanser, inkludert lyseblå, marineblå, grå og svart. Dette valget gjelder også Canadas vann.

interiør av designer trekasse innovativt og stilig

Hvert stykke av den designede trekofferten eller vognen av Charles Simon kan bestilles av ingeniørene og individuelt designet med tilleggselementer. Hundrevis av lær- og interiørfarger er også tilgjengelige, med en overflod av interiørstoff fra det italienske merket Alcantara. Utsiden er laget av lønn eller kirsebærtre og er kombinert med en okseskinnstrøk.sett fra siden med avtagbart håndtak i tralle med hjul

Så bagasjen ser nesten ut som en milliardærs skreddersydde høyttaler, til du ser nærmere på og legger merke til at hjulene og aluminiumshåndtaket dukker opp. Brikkene avrundes også med en gravering med et serienummer som er unikt for eieren. Andre design inkluderer en hardshell vogn av japansk designstudio Nendo og en fargerik duffle-stilkolleksjon for Louis Vuitton av den australske industridesigneren Marc Newson.

Previous Post
Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass
Next Post
Lag hagedekorasjoner av leirkrukker: ideer til figurer av leirkrukke