15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Koselig trekledning innvendig av Bertram Architects

Et fantastisk forfatterstudio i Los Angeles

Lookout-Residence-Bertram-Architects-am-hügel

Bygget under frodig, semi-tropisk vegetasjon, snuser dette fantastiske forfatterens studio seg inn i den steinete skråningen. Det er den perfekte helligdommen for kreativitet. Interiøret er basert på et veldig behagelig og stilig Trebekledning i interiørdesign. Nesten kloster i sin enkelhet, er huset en festival av tre inne og ute.

Koselig trepanel i forfatterens studio

Forfatter-Atelier-Bertram-arkitekter

Et varmt, glødende treverk ble valgt for å kle ytterdelen. Dette bidrar til å forene den minimalistiske stilen med sine naturlige omgivelser. Selv om den er strengt lineær, passer strukturen inn i omgivelsene takket være den forskjøvne utformingen av bygninger og terrasser. Det omkringliggende bladverket myker delvis opp husets geometri.

Utkikksbolig med trepanel i interiøropplegget

Lookout Residence bassengfritt

I interiøret ble den minimalistiske designen videreført jevnt i hele huset. Det dominerende fokuset er på det Trebekledning Innsiden. Dette gir et veldig behagelig og innbydende miljø for beboerne i huset. Møbler blir en forlengelse av hovedstrukturen. Sengene, skapene og arbeidsområdet er pent designet i treinteriøret. Ved å bruke det samme myke treverket som gulvet, oppnås en slank effekt. Huset er en oase av ro og avslapning som drar fordel av de beroligende egenskapene til trepanelet i designet.

varm trefarge

varme tremøbler

På grunn av husets fantastisk høye posisjon, bringes en spektakulær panoramautsikt gjennom de store vindusåpningene. Disse kan nytes fra forfatterens skrivebord, så det vil utvilsomt stimulere til kreativitet. Trebekledningen i interiøret utvides også på terrassene. De tilbyr ytterligere muligheter for avslapning og refleksjon fra den bortgjemte førsteklasses beliggenheten. Moderne materialer ble brukt som et kompliment til trepanelene i designopplegget. Betong og metall på utsiden er uten dekor. Dine indre kvaliteter nytes i deres grunnleggende tilstand. Interiøret i huset tilbyr et enkelt nøytralt fargevalg som bakgrunn for treets rikdom. Aksentfarger blir sparsomt introdusert på treinteriøret som den pulserende oransjen på badet.

åpent kjøkken tilknyttet stuen

åpen kjøkken-tilkoblet-til-stue

Dette komfortable gjemmestedet gir den perfekte tilflugtsstedet for en travel forfatter som ønsker å unnslippe problemene og avbruddene i hverdagen.

av Jaz

Trepanel på kjøkkenet

trebekledningskjøkken

nøytralt fargevalg i stua

stue i nøytral farge

trebekledning-trepaneler-hyller

Spisestue med fantastisk utsikt

Lookout-Residence-spisestue-fantastisk utsikt

Lookout Residence glass trapp

soverom med trebekledning

Lookout-Residence-tremøbler-bad-design

magisk nattbelysning

Lookout-Residence-Bertram-Arkitekter-etter-belysning

Lookout-Residence-panoramautsikt-Los-angeles

Previous Post
Svart og hvitt soverom design ideer