15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Eksklusiv moderne bolig med en kunstnerisk teft

av Fernanda Marques Arquitetos Associados

spennende-interiør-design-leilighet-malibu

Malibu Residence er en stor to -etasjers leilighet i solfylte Malibu, California. Laget av Sao Paolo-baserte studio Fernanda Marques Arquitetos Associados, det imponerende moderne bolig står for stil og luksus, skapt gjennom moderne funksjoner og forsterket med et kunstnerisk preg. Hovedideen er å unnslippe det vanlige og introdusere innovasjonen som skaper et annet miljø gjennom moderne teknologi.

Moderne bolig i Malibu

moderne-leilighet-malibu-interiør

Den to-etasjers moderne bolig tilbyr mye boareal for å tilfredsstille alle behov for beboerne. Møblene og den kunstneriske dekorasjonen spiller en spesiell rolle i den moderne designboligen. Hvert stykke er unikt og balansert med størrelsen på rommet og resten av elementene. Designet domineres av italienske møbler laget av fløyel, skinn, glass og metall. Dekorasjonen er fargerik, frisk og fyller hele stedet med energi og farge.

Unik gitarsamling – Malibu Residence

unik-gitar-samling-malibu-bolig

Underetasjen på moderne bolig består av et åpent rom som inkluderer alle funksjoner i et boareal. Det er et gourmetkjøkken tilknyttet spisestuen, som igjen åpner ut mot stuen. Stuen kobles til et mediarom og det store bassengområdet i den andre enden av leiligheten. Rommene er lett tilgjengelige med en moderne glasstrapp og heis. Det viktigste punktet er å skape en enkelt romfølelse som flyter utenfor gjennom de store vinduene på hver side.

Moderne bolig – veggdekorasjon i medierommet

moderne-bolig-malibu-vegg-dekorasjon

Øverste etasje i moderne bolig inkluderer soveplass, hjemmekino og treningsstudio. Hovedsoverommet og soverommet har spesiell utsikt over bassengområdet, som ser ut til å være den mest imponerende delen av den kule designen. Bassenget har glassvegger som gir en fantastisk undervannsutsikt utenfra. Belysningen er også veldig effektiv og flommer gjennom tre store vinduer innrammet av frodig grønt. Det er et lite innendørs paradis for den moderne boligen.

Av K.H. Christova

Unik glastrapp i den moderne Malibu -boligen

unike glass trapper

minimalistisk kjøkkendesign i en moderne leilighet

minimalistisk-kjøkken-design-malibu-Residenz

Oransje aksenter i stua

oransje-dekorasjon-stue

Eksklusiv leilighet med kunstnerisk teft

eksklusiv-leilighet-kunstnerisk teft

Uvanlig lysekrone i lilla

malibu-residence-lysekrone-fiolett

Fargerik dekorasjon i stua

fargerik-dekorasjon-stue

Fantastisk innendørs glassbasseng

fantastisk-innendørs-basseng-glass-malibu-bolig

Moderne betongbolig i kolonistil integrerer gamle murruiner

Previous Post
Svart og hvitt soverom design ideer