15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

NYC designer leilighet fra Indi Interiors kombinerer kunst med modernitet

undertak ideer stue hjem tekstiler leilighet indi-interiør

Har du noen gang spurt deg selv om livsmiljøet ditt virkelig har innvirkning på livet ditt? Hvis det ikke var for det, hadde kanskje ikke Feng Shui -kunsten utviklet seg i det hele tatt. Å føle seg komfortabel hjemme er en viktig forutsetning for vårt private og profesjonelle liv, dette mener den unge amerikanske interiørdesigneren Brandi Becker fra Indi Interiors. Selv om det ikke er i henhold til Feng Shui -prinsippene hun designet Designer leilighet i NYC har helt klart en veldig spesifikk effekt på oss som seere – det inviterer deg til å leve komfortabelt.

Park Avenue Designer Leilighet

nyc designer leilighet hjørnesofasett gulvputer indi-interiør

Fargekombinasjonene som belaster rommet med positiv energi, er smart valgt av designeren. Mørkt og lyst, varmt og kaldt, glatt og strukturert kompletterer bildet av kontrastene og bidrar til et spennende bomiljø. Den fantastiske utsikten over byen som Designer leilighet tilbud.

Hjem design trender

design leilighet-nyc soverom-sengeteppe-fargerikt veggdesign

Hjemmekoselige tekstiler inviterer deg til å dvele. Noen av romveggene er overdådig innredet, men med en ivrig design. Den unike atmosfæren suppleres med koselige salongmøbler og sofasett. Praktisk og plassbesparende design av kjøkkenet går nøyaktig til spesialfunksjonene i en moderne byleilighet. De nåværende fargenyansene og dekorasjonene gir deg et smil. En eklektisk blanding av stiler eller en unik kombinasjon – det er opp til deg.

Vanlige hvite vegger i kontrast med sterke fargede tekstiler

Gulv-til-tak-skinnseng levende ideer armaturdesign soverom hvite vegger

Designstudio Indi Interiors ble grunnlagt i 2008 av Brandi Becker. Etter eksamen fra New York School of Interior Design, fikk hun over 5 års erfaring som interiørarkitektassistent i California og NYC. Gjennom sitt samarbeid med disse fagpersonene ble Becker oppmuntret til å jobbe med prosjekter som positivt påvirker personlig og faglig utvikling av andre mennesker. Interiørarkitekten tror at interiøret hennes kan inspirere mennesker.

Soveromsmøbler – harmonisk balansert

Hvite soverom ideer Rustikk sovesofa park-avenue

Stue sittegruppe – koselig og trygg

ideer til innredning av leilighet-NYC møbler i svart lakkert tremøbel

Stue blanding av stiler

sette opp koselig leilighet-moderne veggkunst-peis innebygde sofamøbler

Praktisk utstyrt kjøkken

hjem design trender leilighet ideer utstyrt kjøkken sittegruppe tregulv

Skillevegg i gangen

Leilighet romdeler-integrerte ideer som dekorerer gangen

Previous Post
Svart og hvitt soverom design ideer