15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Armani Casa – ledende møbeldesigner kombinerer stil og eleganse

grå fargevalg stue

Selvfølgelig trenger vi ikke å introdusere deg for det verdensberømte Armani-merket, men det som er mindre kjent er at i tillegg til mote, parfymer og tilbehør, er Armani et ledende merke Møbler designer er. Armani Casa ble grunnlagt for tolv år siden som en divisjon i Armani Group -selskapet. Denne avdelingen ga Giorgio Armani muligheten til å presentere sin unike visjon om interiør og romdesign for verden. Han mener at interiøret vårt bør være et ”intimt og veldig spesielt rom som ikke bare skal se komfortabelt ut, men også elegant”.

Møbeldesigner med verdensklasse kombinerer stil og eleganse

luksus spisestue innvendig gulvlampe Armani

Armani Casa fokuserer på elegante møbler, spennende tilbehør, interessante fine stoffer med smakfulle ornamenter og magisk belysning. De siste årene har Møbler designer selv utviklet interiørløsninger for kjøkken og bad, og tilbyr dermed komplette møbler for hele huset. Atmosfæren som hans kreasjoner skaper er veldig særegen, koselig og luksuriøs. Utseendet er retro med en moderne smak. Alle design er knyttet til tidløs eleganse.

Retro med en moderne ettersmak – møbeldesigner med en særegen stil

Luksuriøst orientalsk skapinteriør

Sateng dynet soverom Armani

Tydelige linjer og enkle former definerer best arbeidet til Møbler designer Armani. Fargekombinasjonene minner om den elegante art deco -perioden. Mørkt tre står i kontrast til de lineære elementene med luksuriøst hvitt eller kremfarget trekk. Eksotiske ornamenter og mye rosa definerer belysningen. Alle møbler fra Armani Casa -kolleksjonen kan kombineres med hverandre for å skape et harmonisk interiørdesign.

Tilbehør til stilig hjemmemøbler

Luksus servise borddekorasjoner

Vellykket interiørdesign betyr ikke bare møbler, men også dekorasjon. De små detaljene spiller en viktig rolle. Katalogen av Armani / Casa tilbyr mange interessante forslag til dekorasjon – pendellamper, gulvlamper, bestikk, servise og alt annet du måtte trenge. Selv om hele interiøret ikke er fra Armani Casa, kan du sette spennende aksenter med utvalgte dekorasjoner.

Fra Jaz

Stue-luksus-sofa-veggdesign-Armani-Casa

Regndusj og badekar på det luksuriøse badet

moderne frittstående badekar-regndusj

Moderne hvit dobbeltseng

moderne-hvit-seng-Armani

Eksklusive hvite møbler i stua

eksklusiv-hvit-møbler-stue-Armani-Casa

Luksusdesign i spisestuen

beige-brun spisestue luksus design

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon