15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et mesterverk i moderne leilighetens interiørdesign

“Township Solln” av Boris Koy

magnet-belysning-leilighet-boris-koy

De siste tre årene har vært veldig vellykkede for Boris Koy og sitt eget designstudio. Sammen med teamet hans ga han oss mange fantastiske ideer i moderne leilighet interiørdesign vist. Denne artikkelen er dedikert til akkurat et av hans mesterverk. “Township Solln” fascinerer med sin minimalistiske interiørdesign, som kan karakteriseres med enkelhet, luksus og originalitet.

Utsikt over den moderne leilighetens interiørdesign i München

minimalistisk-leilighet-interiør-munich

Hotellet ligger i sentrum av München, en av de mest moderne og progressive byene i Tyskland. “Township Solln” er et urbant prosjekt, designet med en affinitet for eleganse, delikatesse og hygge, omgitt av en jordisk skjønnhet. Slike slags moderne leilighet interiørdesign kan velges av mennesker som vet hva de vil ha ut av livet. Og en av de tingene du ønsker er absolutt luksus.

“Township Solln” med hvit moderne leilighet interiørdesign

moderne-leilighet-minimalistisk-interiørdesign

De rene linjene og storheten i hver del og krok i denne moderne leilighet interiørdesign smelte sammen til en harmoni. Belysningskildene som er bygd gjennom rommene – gulv, skap og tak – gir en glød til hele leiligheten på en fantastisk måte. Det skaper også en følelse av mystikk og mystikk overalt Leilighet med minimalistisk interiørdesign la til. Hvite elementer og møbler ser ut til å være det eneste valget for dette eventyret om letthet.

magisk belysningside under hyllesystemet

magisk belysning-idé-under-hylle-system


Hvitt og lys er de viktigste symbolene i moderne leilighet interiørdesign. De kombineres med andre materialer som glass, marmor og stål. Noen treelementer er lagt til for kontrast – i visse deler av gulvet, møbler og oppholdsrom. Skinndamasken i sofaen og lenestolene, sammen med peisen, gir litt varme til denne kalde, men fantastiske moderne leilighet interiørdesign.

Abigail

    stort bad med rene linjer

store bad-klare linjer

stor vask på badet

stor vask-bad


stort dusjkabinett i glass – moderne baderomsdesign

stort glass-dusj-skap-moderne-bad-design

moderne levende idé for Badezimmer

moderne-bad-stue-idé

“>

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon