15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Luksusinteriør – Kennedy Residence

luksus villa kennedy residence

At luksuriøst familiehus ble bygget midt i et vakkert skogkledd landskap. Det ligger i Boulder Colorada, et område kjent for sine dramatiske og fantastiske vidder. Dette praktfulle hjemmet ligger på 12 dekar uavbrutt ranchmark, så det har to viktigste livsforbedrende funksjoner – fullstendig personvern og ro. Hovedmålet med arkitektkontoret var å sikre at familien fikk et koselig og intimt oppholdsrom for egen fornøyelse og for underholdning av gjestene. Derfor ville dette luksuriøse hjemmet vær et fristed hvor du kan nyte naturen, men ikke bli overveldet av naturkreftene.

Utsiden av det luksuriøse Kennedy -herskapshuset

luksus villa utvendig

For å skape ønsket personlig og trygg atmosfære er det dominerende byggematerialet kalkstein. De sterkt strukturerte og grove hugget blokker gir en følelse av holdbarhet og varme til både utsiden og interiøret i denne moderne konstruksjonen. Et vell av materialer er nøye valgt og kombinert for å skape et elegant hjem som er rikt på karakter Luksus interiør er. Mangfoldet av materialer inkluderer synlige metallbjelker og store glassvegger der man kan nyte den spektakulære utsikten. Rike mørke tremøbler overalt Luksus interiør  gir kontrast til det rustikke murverket. Vanlige, blanke gulv gir hjemmet en følelse av eleganse og finhet.

Vakker landskapsdesign med aksentbelysning

vakker-landskap-design-aksent-belysning

Siden den eksisterende skogen er et sentralt trekk ved landskapet, måtte huset bygges for å passe inn i en rekke gamle trær; hogst av trær var ikke et alternativ. Heldigvis er layouten og den generelle sammensetningen derfor rettet mot et organisk element som er godt smeltet sammen med de nærmeste omgivelsene. Det er tre romslige vinger forbundet med entreen. For å legge til en ekstra følelse av intimitet, blir kjøkkenet hjemmets varme hjerte, mens spisestue og oppholdsrom er i periferien, slik at du får maksimal glede av den ekspansive eiendommen og det dramatiske naturlandskapet.

Luksuriøst kjøkkendesign i Kennedy -residensen

luksuriøst-kjøkken-design-kennedy-bolig

de Luksus interiør er basert på ekteskapet mellom forskjellige taktile elementer og på en perfekt blanding av rustikk sjarm og “hi-tech” beslag og enheter. Kjøkkenet er et eksempel på dette. Rustfritt stål og kul marmor står i kontrast til veggenes grove farge, og subtilt skjulte lys utfyller den naturlige belysningen. Disse understreker overfloden av spennende teksturer i materialene som brukes i dette Luksus interiør er brukt. Uformelle sitteplasser inkluderer store, komfortable sofaer som, som et element av mykhet og komfort, står i kontrast til det meget solide, uforsonlige miljøet. Spisesalen er presentert med enkle, men elegante møbler, som er fantastisk komplementert av de synlige kalksteinveggene overfor.

Luksusanlegg i Kennedy -residensen

luksusanlegg kennedy residence

Nøkkelen til denne suksessen Luksus interiør er i stor grad basert på valg og kombinasjon av enkle, men materialer av høy kvalitet. Ingen av dem er bemerkelsesverdig isolerte, men heller smeltet sammen. Det resulterende utseendet er kraftig, men samtidig innbydende og beroligende.

av Jaz

fra  Semple Sarah Brown fra Denver, USA

Luksusvilla med moderne interiørdesign

spisestue-luksus-villa-med-moderne-interiør

Kalksteinvegger – interiør i luksusvilla

kalkstein-vegger-interiør-møblering-av-luksus-villa

Luksusanlegg – Klakstein

luksusmøbler kalksteinvegg

Trepanel i interiøret i luksusvillaen Kennedy

trepanel-interiør-luksus-villa-kennedy

Tre og kalkstein – luksuriøst interiørdesign

tre-og-kalkstein-luksuriøst-interiørdesign

Bad med luksuriøse møbler i Kennedy -residensen

bad-luksus-anlegg-kennedy-bolig

Previous Post
Malte møbler med romantiske motiver til hjemmet
Next Post
Romplanlegging for små leiligheter – koselig boareal i hvitt