15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stilig eiendom til salgs i Greenwich Village

Mursteinbygninger Greenwich Village

Disse stilig eiendom er lokalisert i Greenwich Village, New York. Leiligheten eies av Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick, og er 631,74 kvadratmeter oppvarmet av syv peiser. Salgsprisen er 22 millioner dollar. Dette elegante og nylig renoverte rekkehuset ble bygget i 1846, og er et familiehjem og på 25 meters bredde beholder det arkitektoniske og historiske for den luksuriøse livsstilen i vakre Greenwich Village mellom Fifth og University i New York City. Bildene er med tillatelse fra Douglas Elliman Real Estate.

Stilig eiendom- hage og første etasje 

Keramikk-håndlagde vaser-og-Kanen-peis

Hagenivået er utstyrt med rustfritt stål fra Boffi på det åpne kjøkkenet og valnøttved i spisestuen. Peis med bokstøtte av marmorstein, Boffi -hyller og Boffi -lagringsenheter åpner utsikten over den sørlige delen av leiligheten og terrassen med utsikt over hagen. Barr flisgulv, stor takhøyde med arkitektoniske elementer- dentil støping kalt, tvillingskorsteiner, originalt ytterveggskall og en Julia -balkong, hvorfra du kan komme inn i hagen, alt dette presenterer dette stilig eiendom. Lys som skinner fra taket til gulvet, doble vinduer laget av mahogni i spisestuen, som sømløst er koblet til stuen gjennom et arkitektonisk rammeverk som en inngang.

Stilig eiendom – de resterende etasjene

Terrasse-grønn veranda-sofa-tregulv

Gulvet for gjester har tre soverom. Den største har et bad med et luksuriøst design i marmorstein, stue og kontorområde med en viktoriansk peis. De to mindre soverommene er perfekte for barna til gjestene og besøkende til familien og har også eget bad. Walk-in closet er også tilgjengelig. Eierens gulv har en vakker planløsning, privat terrasse, introdusert steinpeis og håndlaget ovalt badekar, fliser med antikk utseende, separate servanter, dusjområde, toalett og inngang med vindusdør. Hovedbadet har sin egen peis. Aktivitetsrommet i toppetasjen er opplyst av skyline store vinduer i løpet av dagen. Lange bokhyller, lekeområde, et lite kontorrom med skap og bad utstyrt med mineralmateriale og marmorstein. de stilig eiendom har også et fem-soners varme-, ventilasjons- og klimaanlegg, REDE Kjølevannstermostat, LED lysregulator med skjerm fra Lutron Maestro, moderne brannslukningsutstyr, luftrensing og fuktighetskontroll, syv arbeidspeiser og designerbelysning av Arnold Chan.

symmetriske-stoler-massivt tre-bord-veggdekorasjon

 Peis og mahogni vinduskarmer

Romdeler-vegg-stue-klassisk-møbeltrekk-mørkt og lyst

Sømløs inngang til spisestuen

Soverom-med-peis-grå-vegg

Soverom med peis og tregulv

moderne-stort-bad-rundt-badekar-dusj-med-svingdører

Stort bad, håndlaget badekar laget av kalksteinmateriale

Marmor-og-jern-bord-metall-og-plaststoler

Kjøkken-marmor vegg-spisebord-overflater i rustfritt stål

Bad-med-retro-stil-naturstein-gulv

Barnerom-telt-ull-og-lin-tekstiler

walk-in closet-metallstenger-tregulv

Himmelseng-gjesterom-vegg-dekorasjon-peis-med-marmor-stein

siste etasje-aktiviteter-rom-bøker-bordtennis

Previous Post
Malte møbler med romantiske motiver til hjemmet
Next Post
Romplanlegging for små leiligheter – koselig boareal i hvitt