15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Liten leilighet med eklektisk innredning – dristige mønstre og farger

liten leilighet designer lys blått rødt glass couhctisch lindsay mens craig

Det er veldig modig å fylle en liten leilighet med så mye mønster, farge og møbler, men det Designer Lindsay Mens Craig planlagt det smart og det fungerer virkelig!

Innredning av en liten leilighet – designer Lindsay Mens Craig

lindsay mens craig designer liten leilighet

Stuen

Bak sofaen er en liten svart kommode som skjuler et stygt ventilasjonsdeksel. Pluss at en svart aksent i rommet understreker resten av fargene, sier Lindsay.

Innredning av en liten leilighet – visuelt forstørrelse av et lite rom

liten leilighet skjenk i vegg vegg speil blå glassvaser

Du kan ikke se fra den vinkelen, men salongbordet er faktisk 2 meter langt. Vennene til Lindsay Mens Craig var usikre på hvordan møblene ville passe inn i denne kompakte stuen, men de slanke lenestolene og det store veggspeilet i nærheten får det lille rommet til å skinne. I mellomtiden skiller røde tulipaner seg ut mot en sammenhengende samling av blå glassvaser.

Gangdesign

gang design benk foto vegg lys blå liten leilighet

Lindsay gjorde gangen til et lite galleri med fotografier. Benken er perfekt for å ta på deg skoene, plassere tunge poser med dagligvarer eller tjene som et ekstra sete når gjestene passerer.

Spisestue i stuen

Innred en liten leilighet spisestue glassbord runde grener deco

Lindsay utnyttet et lite sittegruppe i stua og skapte en elegant spisestue ved å kombinere glass- og metallmøbler med rene linjer. Det runde spisebordet sikrer en sømløs overgang, mens den lette utformingen av stolene gjør dem mindre merkbare i den åpne konseptplanen.

Aksentvegg

striper vegg mørk grå hvit korallfarge

I løpet av den første uken da hun flyttet inn i den nye leiligheten hennes, hadde Lindsay malt åtte centimeter med strimler på veggen for å skape en aksent i stua. Til slutt ble de mørkegrå stripene det perfekte bakteppet for korallen fra maleriet og krakken.

soverom

lindsay mens craig design lite soverom gult saueskinn

“Jeg mener at du bør legge vekt på velbygde vakre ting, selv om du må kutte av hjørnene andre steder,” sier Lindsay. “For eksempel ønsket jeg først å rive ut tepper på soverommet, men i stedet la jeg saueskinnene for å spare penger fordi jeg allerede hadde lagt aksent på kommoden.” Soverommet føles større med gulv-til-tak-vinduer med ingen gardiner og andre dekorasjoner.

Dekorer med maling

liten leilighet lindsay mens craig smykker stå gull

Lindsay har virkelig lyktes i å kombinere intens blå, dyprosa, lysegul og glitrende aksenter og messing. Fra koselige tepper og puter til de vakre smykkene som henger på et lunefullt stativ på kommoden.

Liten leilighet i São Paulo med praktiske og stilige møbler

Previous Post
25 praktiske ideer for benkeplater på kjøkken og bad
Next Post
Moderne kjøkkenbenk fra DuPont fungerer som en trådløs lader