15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innovativ interiørdesign av Microsoft Briefing Center

Innovativt interiørdesign briefingsenter Microsoft

Ideene til innovativ interiørdesign er et must når det gjelder dekorasjon og innredning av et av de største og raskest voksende selskapene i verden. Microsoft er selskapet som har et av de beste utstillingslokaler, sentre, kontorer og konferanserom når det gjelder interiørkonsepter. Microsoft Briefing Center presenterte en fantastisk innovativ interiørdesign, som imponerer med sin funksjonalitet, eleganse og særegenhet

Innovativ interiørdesign i orienteringssenteret

Interiørdesign av orienteringssenteret - futuristisk kontoranlegg

Microsoft Briefing Center, som presenteres neste gang, ligger i Wallisellen, Sveits. Senteret består av tre hovedområder – introduksjonsområdet, møteområdet og produktområdet, som er plassert midt i det separate orienteringssenteret. Hele innovativ interiørdesign Konseptet er fra Kystkontorarkitektur designet – et innovativt design- og arkitektstudio i Stuttgart.

Innovativ interiørdesign i Microsoft – unikhet og estetikk

Innovativ interiørdesign Hi tech kontorlokaler

Det unike og estetiske bak ideene til innovativ interiørdesign av Microsoft Briefing Center fremheves med nøytrale farger, ømme, men solide materialer og geniale kombinasjonsteknikker. Nesten alle overflater er laget av glass, som reflekterer de kunstige LED -lysene, digitale bilder og visualiseringer som kommer fra skjermene på de glatte, grå veggene. Microsofts orienteringssenter består av tjue brede LCD -skjermer og arbeidsskjermer for de store konferanserommene og små orienteringsmøter om teknologi og strategiske diskusjoner.

Konferanserommet i Microsofts møtesenter

Innovativt design briefing center Microsoft møterom

De nettverksdannede formasjonene av glass og plast satte opp orienteringssenteret og be innovativ interiørdesign forfølge et hovedmål – å lage et sikksakk -konsept med kontormøbler, utstyr og avantgarde -dekorasjon. De minimalistiske elementene er i forgrunnen, mens den futuristiske atmosfæren i sentrum kan sees overalt. De store skjermene blandes med de store vinduene og belysningssystemene. En så ekstraordinær høyteknologisk atmosfære passer godt til selskapets motto – vær nyskapende og annerledes!

Den innovative designen til den bærbare baren

Innovativt interiørinformasjonssenter Microsoft svart og hvitt bærbar datamaskin

Mangelen på overflødige møbler og kitschy dekorasjon er hovedaksenten til innovativ interiørdesign fra Microsoft Briefing Center. Det store konferansebordet, som har plass til rundt tjue personer, er i enden av rommet for å skape litt privatliv og fred for Microsoft -ansatte. Det stimulerende området med de bærbare datamaskinene på høyre side av senteret står i kontrast til det solide, frostede glasset og er like i harmoni med den dekorative paletten på konferansebordet.

Briefing Center i Microsoft – det perfekte miljøet

Innovativt design briefing senter svart -hvitt kontorutstyr

Dynamisk, moderne og iøynefallende, den innovative interiøret i Microsoft Briefing Center gir det perfekte arbeidsmiljøet for programvareingeniører og toppledere. Møblene er bisarre, unike og spesielt imponerende. På den annen side sikrer den mye plass, komfort og en følelse av soliditet og perfeksjon.

Det monokrome konferanseområdet

Designmøteområde for informasjonssenter

Den grafiske presentasjonen og den futuristiske minimalismen til orienteringssenteret og hans innovativ interiørdesign er en vellykket blanding av eksentrisitet og bekvemmelighet. Den stilige organisasjonen og forbindelsen mellom de ulike symbolske elementene i hovedaktiviteten og arbeidet til Microsoft -selskapet blir levendegjort for nye vellykkede initiativer og erobringer.

Den moderne designen i den sorte og hvite sittegruppen

Interiørdesign briefing senter Microsoft svart og hvitt sittegruppe

Informasjonsrommet i Microsoft Center

Interiørdesignsenter Microsoft Monokrom orienteringsrom

Det moderne konferanserommet med et innovativt design

Innovativt design Microsoft moderne møterom

Et fugleperspektiv av orienteringssenteret

Innovativt interiørdesign briefingsenter Microsoft fugleshowplan

     Planen til Microsoft Briefing Center

Innovativt interiørdesign briefingsenter Microsoft Plan

Plan for konferanserom

Innovativt design briefing center Microsoft møterom plan

Kontorplanen til orienteringssenteret

       Innovativt interiørdesign orienteringssenter Microsofts kontorplan

Previous Post
Radiator med dekorative elementer for stilig innredning
Next Post
10 kreative ideer for veggdesign