15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kreative ideer for små rom: design fornuftig og vakkert

Kreative ideer for små rom optisk-forstørre-speil-tre-paneler-stripemønster

Når temperaturen stiger om sommeren, vil du ikke føle deg trang i dine fire vegger. Men ofte er små, smale rom overbelastet med møbler og dekorative elementer, eller de er malt ugunstig. Med noen få innredningstips kan du imidlertid enkelt bringe en ny følelse av luftighet og plass inn i selv de minste, laveste og smaleste rommene. Vi har satt sammen noen kreative ideer for små rom for deg.

Kreative ideer for små rom – balanse rom proporsjoner

Kreative ideer for små mellomrom -rom-stue-garderobe-speilede dører

Brede møbler som sofaen eller skrivebordet bør bare plasseres på forsiden av rommet for ikke å få rommet til å virke enda smalere. Jo mer filigran og slankere møblene er, jo mindre plass tar det optisk. I stedet for en samling av individuelle hyller, er det også verdt å skreddersy et skap eller en hylle for rommet for å kunne bruke så mye plass som mulig. Og multifunksjonelle møbler er også ideelle for små rom, fordi de sparer plass og utvider mulighetene for bruk av rommet. Et gjennomgangsrom kan derimot konverteres til et kontor i noen få enkle trinn ved hjelp av en hylle med en utfellbar arbeidsstasjon. Tilstrekkelig lagringsplass og benkeplass er også viktig for å holde rommet så ryddig som mulig.

Kreative ideer for små mellomrom – Veggens fargevalg er en innflytelsesrik faktor

kreative-ideer-små-rom-tapet-geometriske-fargerike-store-vegg-speil-hvit-polstret seng

Lyse og kule farger får rom til å virke mer åpne og romslige, dette gjelder både vegger og gulv. En takfarge i hvite eller pastellfarger som er lysere enn veggene, åpner rommet og taket ser høyere ut. Hvis du maler en smal stripe rundt taket i samme farge som veggene, vil taket vises lenger unna og rommet vil se høyere ut.

Det er også for små rom optiske triks. Smale rom er laget for å se bredere ut hvis du maler de kortere veggene en mørkere farge enn de lengre. Det sies også ofte at man bør unngå bakgrunnsbilder med prangende grafiske mønstre i små rom ?? Men hvis du velger et vertikalt stripemønster, vil dette også strekke rommet. Hvis du bestiller tapetet ditt online, trenger du ikke begrense valget av farger eller størrelse. På style-your-castle.de kan du designe tapetet ditt selv fra bunnen av Og til slutt angir du en romdybde og lengde til centimeteren når du bestiller, slik at tapetet kuttes nøyaktig til veggene dine.

Dekorasjonstriks med lys og speil

kreative-ideer-små-rom-soverom-tapet-gul-grå-barokk

Jo mer lys som faller i et lite rom, jo ​​bedre. Tynne, delikate gardiner som er så lange som mulig slipper inn nok sollys i løpet av dagen og flomlys lyser hele taket om natten. Store speil som reflekterer dagslys og smale, høye bilderammer har en lignende effekt. Skyvedører er spesielt praktiske om sommeren. Når de åpnes, forsvinner de inn i veggen, slik at luften kan sirkulere fra rom til rom og gi rommene merkbart mer plass. Hvis du ikke har skyvedører, kan du løsne helt gjennom dører, for eksempel mellom gangen og stua, for varme sommerdager.

Kreative ideer for små rom pastell-mintgrønn

lite-soverom-hvit-seng-ren-gardiner-mørk-vegg

© istock.com/mikkelwilliam

små-rom-optisk-forstørre-vegg-speil-triks

 © istock.com/travelif

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition