15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stilig interiør i kjærestestil – ide for interiørdesign for menn

Stilig interiør-kjæreste-stil-menn-interiørdesign

Noen ganger er det også fordommer når det gjelder innredning av et hjem. For menn er hovedregelen at de ikke verdsetter interiøret. Utseendet til en typisk maskulin leilighet er først og fremst forbundet med en bachelor -livsstil. Kastede møbler, skittentøy som ligger og kanskje dominerer noen tomme pizzabokser og ølflasker. I dag slipper vi denne stereotypen. Moderne menn er definitivt interessert i kult design og komfortable møbler. Stort sett er mottoet: “Less is more” og det mangler unødvendige bjeller og fløyter. Rette linjer og nøytrale, mørke farger er en del av den maskuline innredningsstilen. Det polske arkitektfirmaet “Metaforma” har designet en vakker leilighet der stilige møbler og kjærestestil er i fokus.

Stilig interiør for moderne menn

stilig-møblering-kjæreste-stil-menn-stue-tre-betong-sofa

Den maskuline leiligheten ligger i den femte største byen i Polen – Poznan. Konseptet for designet bryter opp stereotyper og klisjeer og blir en modell for hvordan en moderne herreleilighet skal se ut. Leiligheten strekker seg over to etasjer. Stuen med spisebord for fire personer og det åpne kjøkkenet er i første etasje. Andre etasje, der hjemmekontoret er, kan nås gjennom en indre trapp. Fargepaletten i hele leiligheten er begrenset til to nyanser: mørkegrå og en koselig tretone. Svarte, rette konturer setter aksenter og sikrer et enda mer strukturert utseende. Interiøret, designet utelukkende i nøytrale toner, ser elegant ut og er takket være bruken av naturlige materialer ekstremt koselig. Den eneste fargede detaljen er en bilmodell fra Ferrari, med alle miniatyrmodeller i slående Ferrari -rød. Det er nettopp dette personlige elementet som livner opp atmosfæren og fremkaller en leken teft.

Stilig innredning i en maskulin livsstil

Stilig innredning-kjæreste-stil-menn-vindu-vegg-lys-moderne

Takket være den store veggen av vinduer ser leiligheten innbydende og lys ut, selv om den hovedsakelig er designet i mørke toner. I midten av stuen er den interne trappen til andre etasje og en TV -konsoll. De røde modellbilene er arrangert på en representativ måte og gir hele leilighetsdesignet et individuelt preg. I midten av rommet er en grå sofa og ved siden av den er spisestuen og den åpne kjøkken-stuen. Alle materialer og optikk som brukes i utformingen av hele leiligheten er også veldig elegant kombinert i utformingen av kjøkkenet. Slik fungerer dette området som et elegant forbindelseselement i interiøret.

Stilig interiør-kjæreste-stil-menn-trapper-tre-modell-biler-samling

Kjærestilen inkluderer robuste materialer og mørke toner. Formspråket og materialblandingen skaper et maskulin utseende som gjør et førsteinntrykk når du går inn i leiligheten. En annen aksent er det interessante veggdesignet laget av rektangulære betongplater i forskjellige størrelser, som er relatert til de andre grå elementene i anlegget. For belysningen bestemte designerne seg for å bare bruke indirekte belysning. Smale, langstrakte LED -lys er innarbeidet mellom betongpanelene, som gir et hyggelig, diffust lys. En moderne intern trapp uten rekkverk fører til andre etasje med trinn i samme treutseende som gulvet i hele leiligheten.

Stilig innredning-kjærestestil-menns TV-konsoll-tre-ferrari-samling

I første etasje er det også soverommet, som også er designet i tre og grått. Ved første øyekast ser du bare dobbeltsengen og det lekne veggedesignet laget av betongplater og LED -lys. En garderobe fra gulv til tak med matt svarte skyvefronter er knapt synlig langs hele veggen. Det relativt lille, men funksjonelle badet med dusj imponerer med samme koselige teft som det naturlige treverket gir resten av leiligheten.

stilig-møblering-kjæreste-stil-menn-åpent-kjøkken-tre-grå

stilig-møbler-kjæreste-stil-menns-stue-tre-gulv-kjøkken

stilig-møblering-kjæreste-stil-menn-kjøkken-svart-tre

stilig-interiør-kjæreste-stil-herre-kjøkken-svart-grå-moderne

stilig-møblering-kjæreste-stil-menn-skyvedør-bad

stilig-møblert-kjæreste-stil-menn-soverom-grå-betong

stilig-møblering-kjæreste-stil-menn-bad-indirekte-belysning

stilig-møblering-kjæreste-stil-menn-hall-tre

* Design av ZONA Architekci

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition