15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Graffitikunst for leiligheten: tips for moderne veggdesign!

Når de fleste hører ordet “graffiti” tenker de umiddelbart på enten malte vegger, tog og offentlige rom eller hærverk. Imidlertid har graffitikunst utviklet seg til en trend de siste tiårene. De elegante dekorasjonene forvandler tomme og tørre vegger i leiligheten til vakre blikkfang og skaper en unik atmosfære. Du ser flere og flere hus eller kontorbygg som er prydet med dynamiske og iøynefallende bilder. Leter du etter ideer for en kul og moderne veggdesign? I denne artikkelen vil vi vise deg gode ideer med graffiti for hjemmet ditt og gi deg noen nyttige tips.

Graffitikunst i leilighetsveggdesign stueideer

Enten det er direkte på veggen, som et originalt bilde eller bare for å krydre gamle møbler – moderne graffitikunst gir deg muligheten til å pynte leiligheten din på en spektakulær og unik måte. Fra fotorealistiske, store skoglandskap til elegante graffitilerver – kunstverkene gjør hverdagen din mer fargerik og skaper en uformell og innbydende atmosfære. På grunn av ingrediensene den inneholder, er graffiti mer holdbar enn for eksempel tapeter eller veggtatoveringer. Har du allerede bestemt deg for et bestemt motiv eller tema? Da er alt du trenger den riktige Graffitikunstner, som implementerer ideene dine og til slutt legger dem på veggen.

Graffitikunst i leiligheten – direkte på veggen eller rettere sagt som graffitilerredskap?

Veggdesign spisestue ideer graffiti lerret

Etter at du har bestemt deg for et motiv, bør du nøye vurdere om bildet skal sprayes direkte på veggen eller snarere på et lerret, som du deretter kan henge opp i et hvilket som helst rom. Det spiller egentlig ingen rolle om veggene er laget av murstein, vanlig betong eller gipsplater. Graffiti kan sprayes fantastisk på hvilket som helst materiale. I noen tilfeller kan det imidlertid være nødvendig med en passende primer. Den største fordelen med graffitilerrer er at du alltid kan ta dem med deg når du flytter.

I hvilke rom kommer kunstverkene til sin rett??

Graffiti leilighetsveggdesign stueinnredningstrender

Det beste med graffitikunst er at du kan bruke den til å pifte opp veggene i absolutt alle rom i leiligheten. De realistiske bildene endrer utseendet på rommet, så du bør sørge for at de matcher resten av innredningen. For eksempel, hvis det er et elegant, skandinavisk preg i hjemmet ditt, kan du velge vakre og delikate kunstverk som fantastisk fullfører hele utseendet. Selv svart og hvitt er en elegant kombinasjon som kan fungere.

Graffiti kunsthus fasade dekorere ideer

Med graffitikunst Men du kan ikke bare dekorere veggene i lang tid – gamle møbler kan også bringes til nytt liv med det. Enten en gammel garderobe, en kommode eller en garderobe – med sprayboksen blir hvert møbel et skikkelig blikkfang.

Stilig og moderne – graffiti til barnehagen

Graffiti art leilighet veggdekorasjon spisestue

Graffiti for barnerom har vært spesielt populært den siste tiden. Fargerike og fargerike veggdesign stimulerer barns kreativitet og sørger alltid for godt humør. Populære motiver for gutter er hovedsakelig superhelter som Batman og Superman eller tegneseriefigurer. Er din lille en stor fotballfan? Så hvorfor ikke bruke våpenskjoldet til din favorittklubb som graffitikunst? Myke og beroligende landskap, enhjørninger og prinsesser forvandler datterens rom til et magisk, eventyrlignende sted.

Graffitikunst for leiligheten Hus fasade design ideer

Bilder © graffitiartist.de

Previous Post
Cornelio Cappellini – Et symbol på moderne italienske møbler
Next Post
Trendy moteideer og kule stylingtips fra Pendari Fashion