15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innredning av en studie for 2 personer: ideer, tips og inspirasjon

Studie for 2 personer-moderne-indirekte-lys-dekorativ-belysning

Det kan være fantastisk å dele en studie med en samboer eller kjærlighetspartneren din! Sosial isolasjon er ofte et problem for folk som jobber alene hjemme, og det er langt fra sunt. Å ha muligheten til å kommunisere med en annen person i løpet av dagen eller å le sammen nå og da kan gjøre jobben hjemme-opplevelsen mye morsommere. Men i tillegg til de positive sidene, er det selvfølgelig også negative. I dag gir vi deg noen tips om hva du bør vurdere når du setter opp en studie for 2 personer.

Studie for 2-personers oppsett-svart-hvite-led-strips-hyller

Før du bestemmer deg for å sette opp en studie for 2 personer i hjemmet ditt, bør du vurdere følgende mulige problemer. Du er ikke en god kandidat til et felles hjemmekontor hvis:

  • som ønsker å lytte til musikk mens du jobber, og den andre trenger absolutt stillhet.
  • dere må snakke mye både i telefon og samtidig
  • den ene føler seg komfortabel ved en romtemperatur på 18 grader og den andre skjelver
  • du har forskjellige ideer om et rent og ryddig studie

Hvis du prøver å dele en studie med noen hvis arbeidsstil og komfortbehov er for forskjellige, kan alt ende opp som en katastrofe.

Studie-to-under-trapper-separate-skrivebord-skuffebelysning

Et felles hjemmekontor kan imidlertid være det riktige for deg hvis ingen av utsagnene ovenfor gjelder din duo. For at dere to skal kunne leve fredelig sammen, bør du først bestemme din interaksjonsstil. Jobber dere helt uavhengig av hverandre eller må dere jobbe tett sammen? Så snart du har svart på dette spørsmålet, kan du sette opp studiet ditt for 2 optimalt i henhold til dine behov.

Sett opp en studie for 2 personer – arbeid uavhengig av hverandre

studie-2-person-skrivebord-L-form

Optimal oppstilling av skrivebord: Det er best å stå med ryggen til hverandre slik at ingen blir distrahert. Et langt L-formet skrivebord og to parallelle skrivebord er en god løsning i dette tilfellet. Skrivebordene trenger ikke å være for nær hverandre; det må være nok plass til å bevege seg rundt.

to-person-studie-L-form-skrivebord-lagringsplass

Oppbevaringsplass: Skap, skuffer og oppbevaringsrom i studien skal være lett tilgjengelig fra begge sider slik at ingen blir forstyrret.

Telefonbruk: Hvis dere begge må bruke telefonen nå og da, er det greit. Men hvis det blir foretatt lange og intensive telefonsamtaler, kan dette bli et problem for begge parter. Spesielt hvis dere begge snakker samtidig.

Sett opp en studie for 2 personer – jobber tett sammen

Møbler-studie-rom-2-person-store-felles-skrivebord-vegghyller

Optimal oppstilling av skrivebord: For to personer som må jobbe sammen mesteparten av tiden, ville det være best hvis skrivebordene står rett overfor hverandre. Et stort delt skrivebord er heller ikke en dårlig idé.

studere-to-mennesker-jobbe-sammen-sammen-bord

Oppbevaringsplass: Selv om dere begge må jobbe sammen, ville det vært bedre om dere alle hadde deres egen lagringsplass. Hvis størstedelen av lagringsplassen er bak et av skrivebordene, kan det være irriterende for den ene personen hvis den andre må få tilgang til skapene ofte.

Arbeidsrom-design-belysning-skrivebord-hengende lys-spotlights

Belysning: God skrivebordsbelysning er avgjørende for konsentrert og effektivt arbeid. Sørg for at begge skrivebordene er lyse nok. Fleksible innfelte armaturer og sporlys, for eksempel, gir målrettet lys akkurat der det trengs. Pendellamper og LED -strips er også en god løsning.

studie-skrivebord-stå-skrivebord-datamaskin-hvit-tre-grå-vegg-maling

Komfort: Det at du deler en felles studie betyr ikke at begge arbeidsområdene skal se like ut. Hver persons ønsker bør tas i betraktning i designet, fordi vi alle har veldig forskjellige ideer om komfort: noen liker å jobbe mens de står, andre vil gjerne være komfortable på sofaen og jobbe på en bærbar datamaskin.

studere-to-sette-opp-sitte-til-hverandre

Plassbehov: Hvor mye plass trenger hver? Det kan være veldig forskjellig avhengig av jobben. For eksempel når en person bare jobber på datamaskinen mens den andre må legge mange ting på skrivebordet sitt. For å unngå konflikt, del den tilgjengelige plassen deretter.

Sett opp en studie for 2 personer – arbeid delvis uavhengig, delvis avhengig av hverandre

studie-to-person-ikea-skandinavisk-direkte-foran-vinduet

Jobber dere uavhengig av hverandre, men må ofte diskutere ting sammen? I dette tilfellet er det best hvis du sitter ved siden av hverandre. Hvis skrivebordene ligger rett foran vinduet, kan begge ansatte nyte den vakre utsikten utvendig.

Studer-to-person-skrivebord-foran-vinduet-veggen-hyller-lagringsplass

Kontorstoler med hjul gir imidlertid god fleksibilitet og mobilitet hvis du skulle flytte til det andre skrivebordet, for eksempel for å diskutere noe sammen.

Oppbevaringsplass: Et stort skap bak skrivebordene, der begge enkelt kan nå alt, er ideelt. Alle kan oppbevare sine egne ting innen rekkevidde i praktiske skuffer på skrivebordet eller i en rullebeholder under skrivebordet.

Studie-to-person-tre-vegg-kledning-hvite-skrivebord-skuffer

Alt viktig på et øyeblikk:

1. Bestem deg først for om du vil og kan dele en felles studie ved å diskutere dine individuelle behov for ro, renslighet, komfort og telefonbruk.

studie-to-personers skrivebord-ikea-kreativ-veggdesign

2. Pultenes optimale posisjon avhenger av interaksjonsstilene dine.

– Jobber du selvstendig kan du stå med ryggen til hverandre. Et stort L-formet skrivebord er også ideelt for dette.

– Hvis du ofte jobber sammen, skal skrivebordene stå rett overfor hverandre. Et stort delt skrivebord er også godt egnet for kolleger.

– Alle jobber for seg selv, men er det noen ting du bør diskutere sammen? Plasser skrivebordene ved siden av hverandre rett foran en vegg eller et vindu.

Studie-to-person-ikea-beholder-tre-innfelte lys

3. Planlegg tilstrekkelig lagringsplass og enkel tilgang til viktige ting. Det er også viktig at alt er tilgjengelig på arbeidsplassen. Alle må kunne gjøre jobben sin uten å forstyrre den andre.

studie-liten-leilighet-to-skuff-anheng-lys

4. Planlegg den optimale belysningen for hver arbeidsplass, avhengig av personlige preferanser. Når du velger lys, må du ta hensyn til lyskildens belysning og fargetemperatur.

arbeidsplass-to-forskjellige-stol-modeller-modeller

5. Krav til personlig komfort spiller også en stor rolle i valg av møbler, f.eks. Finnes det forskjellige typer stoler og skrivebord.

Innredning-studien-to-person-flytende tallerken

Vi håper tipsene våre vil være nyttige for deg. Hvis du imidlertid ikke har et eget rom hvor du kan sette opp en studie, kan du vurdere å integrere arbeidsområdet i stuen..

Arbeidsområde-to-stue-integrere-2-roms-leilighet

arbeidsområde-to-stue-integrerende-TV

Arbeidsområde-to-stue-integrerende-veggmonterte-tak-spotlights

Arbeidsområde-to-person-stue-skrivebord-romdeler

arbeidsområde-to-stue-delt-skrivebord

arbeidsområde-to-stue-ikea-møbler

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition