15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sett opp små rom for å spare plass – 6 tips for mer komfort og orden

Små rom plassbesparende-innredning-tips-funksjonelle møbler-sovesofaer

Å innrede små rom komfortabelt og attraktivt er en utfordring. Ikke bare kompliserer valget av passende møbler prosjektet, trangt lagringsplass skaper også vanskeligheter. Men ved hjelp av praktiske tips og smarte løsninger kan trange rom bli koselige komfortsoner. Vi har oppsummert de viktigste faktaene for en fornuftig design av små rom.

Innredning av små rom – nå funksjonelle møbler!

Små rom plassbesparende-møblertips-sovesofa-stue

Hvis det er mangel på plass, bør funksjonalitet stå øverst på prioriteringslisten. Dette gjelder spesielt møblene. Ta en bevisst beslutning for funksjonelle møbler, å dra fordel av et pluss i komfort og fleksibilitet. For å illustrere dette, er en sovesofa og et sammenleggbart bord med en uttrekkbar topp som eksempler. For eksempel, hvis du bor i en ett-roms leilighet, er en sovesofa forhåndsbestemt til bruk der. Den kombinerer komfortable sitteplasser med sovefasiliteter og kan gjøres om til en seng i bare noen få enkle trinn. Dette sparer deg for en ekstra seng, som tar mye plass og begrenser boarealet. Du trenger ikke å klare deg uten en rekke design og tilstrekkelig sitte- og slappplass. Som Utvalg av sovesofaer fra internettleverandør Cnouch, et merke fra Otto GmbH & Co KG, avklart, det er de funksjonelle polstrede møblene i en rekke farger, materialer og former. Fra den romslige hjørnesofaen for mellomstore rom til veldig filigranmodeller med de minste dimensjonene, det er noe som passer for ethvert behov. Se deg også rundt i møbelbutikkene for å få en følelse av riktig størrelse og prøve noen produkter.

Små rom plassbesparende-møbleringstips-kjøkken-sammenleggbart bord-hvitt

EN Sammenleggbart bord med uttrekkbare blader er ikke mindre praktisk. Selv om det kan fungere som en alternativ arbeidsplass på den ene siden, takket være de uttrekkbare panelene ville du være forberedt på gjester på den andre siden. Bordflaten kan fleksibelt tilpasses dagens situasjon. I hverdagen kan du gjøre bordet mindre for å dra nytte av maksimal plass. Hvis det er et spontant besøk, kan du svare. Og hvis du ikke trenger et bord for øyeblikket, bare brett det opp.

Ytterligere forslag til funksjonelle og praktiske møbler for små rom:

– osmannisk med integrert lagringsplass som fungerer som et sidebord

– Stoler som kan stables

– Sett med sidebord som kan skyves under hverandre for å spare plass og er utstyrt med flyttbare skuffer

Skapsystemer med integrert skrivebord

– Loftsenger

– Rullebeholder

Små rom plassbesparende-innredning-tips-loft seng-hyller-system-romdelere

Hvis et hjemmekontor er nødvendig, kan man hjelpe Bidrag til nettutgaven av kvinnebladet selv Lengre. Det ble arrangert forslag til funksjonelle kontormøbler. Med notatet “for mye hjemmetilbehør distraherer fra det viktigste på kontoret”, vil du også motta et verdifullt tips om hvordan du designer et arbeidsmiljø som fremmer konsentrasjon.

Lag lagringsplass!

Små rom-plassbesparende-møblering-tips-lagringsplass-under-seng-skuffer

I tillegg til funksjonalitet, vil A&O små mellomrom Oppbevaringsplass. Uten lagringsplass bryter det ut rot, og dette gir et dårlig utseende, spesielt i små rom. Avslapping er vanskelig og trivsel lider. Uansett om det er et skapsystem, en hylle eller en kommode – med riktig struktur blir møbler et mirakel for lagringsplass. Når du konfigurerer, kan du prøve å bruke tidligere ubrukte områder for å lagre ting. Den ledige gulvplassen under sengen kan for eksempel utstyres med lukkede og flate rullebeholdere for å lagre sengetøy eller lignende.

Bruk lukkede fronter!

Små mellomrom-sparer-plass-møblering-tips-lukkede fronter-moderne-ett-roms-leilighet

Kaotiske forhold venter ikke lenge uten ordenssystemer og tilstrekkelig lagring. Hvis mange ting ligger løst eller hvis et lite rom er preget av åpne møbelsystemer, virker det urolig. Resultatet er en uinbydende atmosfære. Bruk i stedet Møbler med lukkede fronter og gjøre interiøret roligere. Du vil se at rom umiddelbart ser ryddigere og hyggeligere ut med det. Bak skapdører og skuffer kan du skjule mange små ting ubemerket.

Gå høyt!

Små rom plassbesparende-innredning-tips-hyller-over-døren

I de fleste leiligheter brukes ikke områdene over øyehøyde. Det er verdifulle muligheter der for å lage lagringsplass og plassere forskjellige kjøkkenutstyr. Ved å legge ved Hyller over dørene du kan romme de fleste av eiendelene dine. Ideell for ting som sjelden trengs. Også montering av Veggskap er avgjørende i trange leiligheter for å utnytte ledig kapasitet. Gå høyt opp og bruk områdene som presenteres for deg i den øvre tredjedelen av rommene.

Hold bakken fri!

små-rom-plassbesparende-møblering-stue-vegg-montert-skjenk-tre

Hvis gulvet er blokkert med møbler og gjenstander, reduseres plassen visuelt betydelig. Jo mindre det plasseres på gulvet, jo ryddigere, større og mer attraktivt et rom vises. Prøv å rydde opp i gulvet og flytt alt som er der. Målet bør være så mye Gulvareal så synlig som mulig.

Her er fire måter å “rydde opp” på gulvet:

1. Veggmonterte skjenker uten føtter. Dette får rom til å virke luftigere og større.

2. Tynne stol- og bordben, sofaer med høye føtter eller kommoder med slanke ben og hjul – jo mer filigranmøbler er bygget og jo høyere det er fra gulvet, desto bedre for det sjenerøse helhetsinntrykket.

3. Enten poser, paraplyer, gitar eller klappstol, alt som kan festes til kroker på veggen bør fjernes fra gulvet og festes der.

4. Bruk tepper sparsomt for å avsløre gulvet. Hvis du ikke kan klare deg uten det, plasser lyse modeller med upåfallende mønstre.

Vær oppmerksom på åpenhet!

små rom-plassbesparende-innredning-tips-gjennomsiktig-akryl-møbler-tilbehør

Til slutt et notat om valg av materiale. Med gjennomsiktige overflater rommene kan strekkes visuelt. Trikset er å tillate en ubegrenset utsikt gjennom rommet. For eksempel, i stedet for et tungt trebord, kan du velge et alternativ laget av glass og bruke mobile serveringsvogner av gjennomsiktig plast i stedet for store sidebord. Effekten forsterkes av målrettet anvendelse av Reflektere. De skaper plass og reflekterer dagslys, noe som gjør hjemmet ditt enda vennligere.

liten plassbesparende-innredning-tips-bad-akryl-sidebord

Previous Post
Retro veggdesign – teft fra 50- til 70 -tallet
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!