15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Inspirerende plisségardiner og gardiner for bedre stil i hjemmet ditt

Romersk-persienner-og-folding-gardiner-sisal-teppe-stue

av Garrison Hullinger Interior Design

Sommeren er fortsatt i full gang, og mange av oss koser oss utendørs. Vi har fortsatt noen uker på oss til å organisere flotte sommerbassengfester og grilling som vil fortsette å bli til drømmende netter under stjernene. Men sommeren er også den perfekte tiden for å bringe naturen inn, inn i huset. Å åpne døren til utfordringene i omverdenen vil gi deg ditt eget sett med unike opplevelser. Bor du i et område der solen gjør livet ditt ubehagelig i løpet av dagen? Installer deretter gardiner, persienner og skodder på en flott måte som lar deg oppnå en balanse mellom ventilasjon og skygge. Og når det gjelder vindusbekledning, kan du ikke finne noe bedre enn panelgardiner. I dagens artikkel vil de inspirerende plisségardiner og foldbare gardiner se og hvor sjarmerende og elegante de kan være.

Inspirerende plisségardiner og foldbare gardiner og deres opprettelse

fargerike puter med symmetriske figurer

Først må vi innrømme at vi finner det engelske uttrykket “Roman Shades” veldig passende. Begrepet bringer tilbake minner om et keiserlig og majestetisk imperium i sin storhetstid. Men historisk sett er plisségardinene virkelig knyttet til Romerriket, mer presist antas det at vindusbelegget til det berømte romerske Colosseum var en enorm klut som ble trukket frem av et system med spaker og ruller. Det sies at ideen til de moderne foldbare gardinene kommer fra det fleksible Colosseum -taket. Selvfølgelig varierer historien avhengig av den historiske kilden. En ting er sikkert: I det gamle Roma ble det brukt enorme tekstiler på vinduene for å beskytte interiøret mot uønsket sol. Men siden den gang inspirerende foldbare gardiner og rullegardiner har kommet langt i utviklingen. Fra shabby chic til moderne og fra overgang til trendy, her er noen fantastiske inspirasjoner som kan friste deg til å innlemme noen “romerske” foldbare gardiner i interiøret i sommer. Utrolig nok skriver de godt inn overalt og ser fancy og veldig elegante ut!

Inspirerende plisségardiner og gardiner med geometriske mønstre og teksturer

av B.Design

Romersk-persienner-med-geometriske-figurer

Det er ingen annen sesong når gardinene og persiennene er like aktuelle som de er nå om sommeren. I løpet av disse månedene nyter vi alle de gode sidene av naturen, vevd og inspirerende plisségardiner og foldbare gardiner hjelpe oss mye. De vil tjene deg godt selv om høsten og vil deretter gi interiøret en avslappet og uformell karakter om vinteren. De ser ikke bare bra ut, de flettede rullegardinene i bambus skriver seg sømløst inn i interiøret og gir et snev av bærekraft. Kombiner dem med fasjonable sommerfarger som hvit, turkis, aqua eller til og med lys oransje, og du får et veldig rolig miljø rundt deg. Disse naturlige fargene skaper en god atmosfære, som domineres av glass, stein og betong og sørger også for den nødvendige materialkontrasten.

Romersk-blind-med-blomstermønster-barnehage

De mønstrede stoffene

For de som leter etter helårsvinduer, har vi også noe klart. Romerske persienner i mønstrede stoffer er det ideelle valget her, de vil også skape litt mer visuell interesse for interiøret. Det er også mange skreddersydde varianter der interessante utskrifter, geometriske mønstre eller dristige nyanser du velger kommer til sin rett og ofte blir en ekte showstopper i rommet..

av Great Neighborhood Homes

asymmetriske-figurer-og-mønstre-romersk-blinde-i-spisestuen

Romerske persienner med et tungt mønster

Men kanskje du vil kombinere rullegardiner med et tungt mønster? I dette tilfellet bør du imidlertid være sikker på at resten av rommet er så rent og enkelt som mulig for å unngå visuell rot..

av Wendy Resin Interiors

Romerske gardiner-romerske persienner-med-mønstre

Gardiner og mye mer!

Hvis du allerede har gardiner over hele huset, er det ingen grunn til at du ikke kan bruke matchende persienner. Dette er en flott måte å sikre god isolasjon. Denne allsidige kombinasjonen lar deg fjerne gardinene om sommeren og gi huset et luftig og uformelt utseende. Om vinteren kan du bruke både rullegardiner og gardiner, de gir deg ekstra beskyttelse mot kulde. Eksperter gir oss beskjed om at dette to-lags systemet er den beste måten å beskytte oss mot vinterkulden. Dette forbedrer også estetikken i hvert rom. Du kan til og med blande alt ved å dekke større vinduer og høye glassdører med gardiner. Imidlertid er det godt å vite at rullegardiner er bedre egnet for mindre vinduer.

av Caitlin Wilson

geometriske-figurer-rullegardiner-i-barnehagen

Farger, nyanser og nyanser

Ton-til-ton-tilnærmingen til folding av gardiner er også en kul metode for å designe et sofistikert soverom eller eksklusivt boareal. Bruken av en annen nyanse i samme nyanse, som allerede dominerer rommet, sikrer balanse og kontinuitet der. Det er også mulig å lage interessante visuelle elementer ved å bruke forskjellige typer vindusbelegg i samme nyanse. Avhengig av stilen i rommet, kan du bruke forskjellige typer for å forsterke auraen der uten å forstyrre fargepaletten.

av Amy Lambert Lee

Romerske gardiner og rullegardiner med runde motiver

Estetikk og sparte kostnader

De foldbare gardinene handler ikke bare om estetikk. Faktisk er de gode for å forbedre den totale isolasjonen av hjemmet ditt og redusere energiforbruket. Visste du at studier har vist at plisségardiner og vevde rullegardiner i bambus er langt mer effektive enn tradisjonelle gardiner når det gjelder å holde strømregningen til et minimum. De er lette og enkle å bruke, ser kule ut og alltid trendy! Nå som du vet, kan du krydre vinduene dine med foldbare gardiner og rullegardiner!

 av Lindsay von Hagel Photographers

Stue Romersk persienne i eggeskallfarge

fra MPD London

Stue-med-folding-persienner-polstrede møbler

 av Giannetti Home

Stue arbeidsområde Roman blind lin stoff

av Ed Ritger Photography

hvite rullegardiner på badet med symmetriske figurer

av Herrick Design Group

symmetriske hjørne-vinduer-på-soverommet-med-persienner

av Enviable Designs Inc..

Benk-osmannisk-skinn-folding-persienner-i-lys-beige

av Brian Watford ID

Sisal-stoler-med-treben-romersk-persienner-med-sisal-optikk

av amanda nisbet

svart og hvitt plisségardiner soverom

av Schwartz and Architecture

Soverom-med-rullegardiner-på-the-windows

av Anna Baskin Lattimore Design

Satin-stoff-og-bomull-rullegardiner-i-beige

av Marcelo Brito & Pedro Potaris

Salongområde med stripete rullegardiner

av MuseInteriors

ovalt badekar-tapet-på-veggen-rullegardiner

av William Quarles Design / Photography

Kjøkken-område-med-rullegardiner-på-vinduene-hvitt-tre-kjøkken

fra Delishhh Blog

Kjøkken-med-rullegardiner-kjøkken-design

Bad-klassisk-innredning-høyglans

av Amy Lambert Lee

Barnerom-med-hvit-folding-gardiner-og-rullegardiner

av Bridgwater Consulting Group

lys-grå-folding-gardiner-og-romerske persienner-for-soverom

Hjem-ved-sjøen foldede persienner

rette linjer-brette-persienner-moderne-stue

Romersk-rullegardin-med-et-blomstermønster-på-soverommet

Romersk-persienner-Romersk-persienner-med-firkant-mønstre

Spisestue-kjøkken-bord-laget av massivt tre-folding persienner

av Sarah Barnard Design

den-klassiske-rullegardiner-i-studien

Previous Post
Retro veggdesign – teft fra 50- til 70 -tallet
Next Post
Fototapeter i anlegget: tips for moderne rom- og veggdekorasjon!