15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorasjonsideer med sekskantmotiver for interiøret – 20 inspirasjoner

dekorasjonsideer metall-hylle-inspirasjon-veggdesign

Honningkakemønsteret er veldig trendy for å dekorere ditt eget hjem. Sekskanten, eller sekskanten, representerer en unik designvariant som kan brukes i en rekke forskjellige former. Vi vil ha deg noen Dekorasjonsideer å introdusere denne trenden og inspirere deg til å velge den moderne, geometriske figuren for interiøret ditt også. Lag vegger, gulv eller møbler med denne attraktive formen, og lag en unik interiørdesign.

Dekorasjonsideer til veggen

deco ideer 3d-vegg-design-blå-nyanser-honeycomb-design

Det er utrolig mange varianter for veggen som du kan bruke til design. Et godt eksempel er denne inspirasjonen som brukte pappesker og lokkene deres. Du kan lage slike dekorasjonsideer selv. Om nødvendig kan boksene farges i hvilken som helst farge for å oppnå en slik ombre -effekt.

Dekorasjonsideer fra veggtatoveringer

deco ideer veggdekaler-design-moderne-inspirasjon-svart-sekskanter

Veggtatoveringer er en populær teknikk for å designe veggene. Hvis du ikke kan velge mellom sekskantmotiver og veggklistremerket, bare velg en kombinasjon av begge. Dette moderne bildet krydrer stua og kan også kombineres med andre dekorasjonsideer.

Honeycomb tapet

deco ideer tapet-retro-teft-honningkake-mønster-stue-møbler

Selv fans av tapet går ikke glipp av å dekorere ideer med Hexagon. Det er ingen hemmelighet at bakgrunnsbilder kommer i et stort utvalg av former og farger. Hvis du vil at det skal være spesielt trendy, velger du bikakemønsteret som motiv. Du kan deretter enkelt matche fargen på denne til resten av interiøret.

Attraktiv speilvegg

dekorasjonsideer speil-vegg-honningkake-elegant

Hvis du synes en vanlig speilvegg er for kjedelig, kan du raskt krydre den med noen trelister. Lag først en ramme, og lag deretter sekskantede figurer. Strimlene kan festes til speilet med silikon. Hvis du ikke tør å komme med visse dekorasjonsideer selv, kan du leie noen eller be venner om hjelp.

Honeycomb mønster med ombre effekt

deco ideer vegg-paele-farget-tre splinter-sement-gul-oransje-grå

Spesielle trefiberplater i en sekskantet form laget av tresplinter, sement og vann ble brukt til denne dekorasjonen. De var farget i forskjellige farger og brukes til å designe veggen. Det er et annet eksempel på gjør-det-selv-dekorasjonsideer som du kan bruke til å raskt krydre et vanlig rom.

Sekskantede veggfliser

dekorasjon-ideer-vegg-fliser-monokrom-honningkake-stimulering-sekskant-design

Mange flisprodusenter tilbyr nå også den originale formen på fliser. De er et originalt alternativ til den klassiske firkantede formen. Hvis du vil designe veggene som dekorasjonsideer med slike fliser, har du valget mellom et stort utvalg mønstre, som vist ovenfor. Et sammenfiltret rot er like attraktivt som en vegg laget av ryddige fliser.

Dekorer veggen og gulvet

deco-ideer-sekskant-fliser-keramikk-gulv-vegg-lappeteppe

Selvfølgelig kan du designe både veggen og gulvet med sekskantede fliser. Vi finner slike dekorasjonsideer spesielt attraktive. Og siden fliser er populære på den ene eller andre måten på badet, bør du vurdere våre dekorasjonsideer for leiligheten og velge de trendy sekskantflisene med en gang.

Gjør det selv dekorasjonsideer

dekorasjon-ideer-lite-speil-ramme-metall-wire

Her kan du se et annet eksempel på dekorasjonsideer som du kan lage selv. Hvis du ikke har et slikt speil, kan du improvisere ved å lime en trådramme på kanten av speilet som allerede er kuttet i størrelse. Ikke kutt speilet selv, få det gjort av en profesjonell for ikke å skade deg selv.

Bad dekorasjon ideer for lagringsplass

deco-ideer-vindu-sekskant-ramme-hylle-bad-takvindu

Eller du kan ganske enkelt designe en treramme for det sekskantede speilet. På dette badet ble tre dekorasjonsideer implementert for å gjøre vasken mer interessant. Det er to speil som også kan brukes som en hylle og et annet speil som pryder skapdøren til et sekskantet skap.

Dekorasjonsideer for soverom – hylleinspirasjon

deco-ideer-soverom-vegghylle-sekskant-form-moderne

Denne hyllen pryder veggen bak sengen og er en virkelig attraktiv dekorasjon.I prinsippet kan selv nybegynnere lage slike dekorasjonsideer. Den eneste vanskeligheten er å kutte hvert brett i riktig vinkel. Hvis du ikke er sikker, spør maskinvarebutikken om dette kan gjøres av personalet. Da er det bare å montere de enkelte platene.

Kontrasterende dekorasjon

deco-ideer-hylle-rosa-hvite-farger-kombinere-grå-vegg-aksent

Vegger i betong er også trendy. Hvis hjemmet ditt også har slike vegger, som du også vil krydre med farge og tekstur, er dekorasjonsideene med Hexagon akkurat det riktige valget. Her ble det igjen valgt en hylle i et barnerom, som var malt i hvitt og rosa.

Original pin board som dekorasjon for leiligheten

deco-ideer-oppslagstavle-sekskantede paneler-fargerike-smykker-anheng

Enten i ungdomsrommet eller i studiet, kan et slikt tavlebrett vise seg å være veldig praktisk. På den ene siden kan du bruke dem til notater, og på den andre siden har de sekskantede elementene en dekorativ effekt. Slike dekorasjonsideer kan også brukes til å henge smykker på soverommet.

Unik romdeler som en vakker dekorasjon

deco-ideer-skillevegg-dekorative-fargerike-tre-ramme-garnnett

Du kan også bruke trerammen laget av sekskantede elementer som vi nevnte ovenfor for speilveggen for dette prosjektet. Det er en romdeler som imponerer med sine farger og design. Bare strekk farget tråd mellom stripene. Slike romdelere som dekorasjonsideer er utvilsomt ganske tidkrevende. Det er imidlertid verdt innsatsen!

Kule dekorasjonsideer

dekorasjon-ideer-tre-klokke-gjør-det-selv-dekorasjonshylle

Hvis du er ute etter moderne dekorasjonsideer, kan du også bruke en klokke til å designe. La en snekker lage figuren, og legg deretter til mekanismen. Selvfølgelig kan du også lage klokken helt selv og velge en annen variant av sekskanten. La fantasien løpe løpsk.

Moderne kjøkken med sekskantede fliser

deco-ideer-kjøkken-design-sekskant-fliser-parkett-overgang

Ikke bare er flisene et blikkfang i denne leiligheten, men også måten de gradvis smelter inn i parketten. Så, som du kan se, er mulighetene og dekorasjonsideene for gulvet med sekskanter utallige. I hvilket rom som helst, blir flisene raskt et høydepunkt.

Romantisk sekskantet lappeteppe

deco-ideer-lappeteppe-sekskant-blå-hvitt-gulv

Alle som kjenner patchworkdesignet av fliser, kommer garantert til å være forelsket. Gå et skritt videre og design lappemønsteret med sekskantede fliser som dekorasjonsideer. Dette gjør det hele enda mer attraktivt. Varianten passer både til vegger og til gulv eller flislagt område.

Design flislagte områder

deco-ideer-attraktive-fliser-speil-hvit-grå-sekskant-mosaikk-fliser

Og mens vi er på emnet flisespeil – hva med så små mosaikkfliser med en sekskantet form? Slike mønstre som dekorasjonsideer ser mer subtile ut enn de større variantene og utstråler eleganse. Match fargen på kjøkkenskapene dine.

Interiør ideer

deco-ideer-moderne-vegglampe-metall-honningkake-mønster-trapp-betong-jacqmain-wabbes

Her kan du se en attraktiv lampe designet av André Jacqmain og Jules Wabbes. Vegglampen består av 32 metallrør med en sekskantet form og er den perfekte varianten for dekorasjonsideer til veggen. Enten du skal krydre den ellers enkle gangen eller som dekorasjon for stua – lampen er perfekt for alle rom.

Sekskantede møbler

deco-ideer-minimalistiske-møbler-salongbord-sekskant-form-tredelt

Møbler har også en dekorativ effekt. Derfor bør du ikke undervurdere dem når du leter etter passende sekskantdekorasjonsideer. Disse tre minimalistiske, sekskantede bordene fungerer som salongbord, og når de settes sammen danner de et stort bord. Til tross for sine enkle overflater og strukturer, er formen optimistisk, men avbryter ikke det minimalistiske interiøret.

Previous Post
Møbler ideer for sittegrupper på kjøkkenet – plassbesparende og koselig
Next Post
Bygg en loftseng selv med Ikea -møbler – design av senger med lagringsplass