15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggfargerideer i sand- og pulvertoner – 50 kombinasjoner og designeksempler

Pulvertoner skaper et lykkelig humør og får rommet til å se koselig og innbydende ut. Ikke bare er de vakre, de kan også kombineres med nesten hvilken som helst farge, noe som gjør dem til den perfekte bakgrunnen for fantasifulle møbler eller aksenter. Vi viser deg 50 mulige kombinasjoner og veggfargerideer i sand- og pulvertoner for stue, kjøkken, soverom og bad. la deg inspirere!

Kombiner veggfarger – hvilken farge passer godt til sand?

Veggfarger-ideer-sand-antrasitt-grå-stue-fargekombinasjoner

Sandfargen, sammen med beige og krem, er en av de såkalte pulvertonene. De nøytrale nyansene gir et hjemmekoselig preg på interiøret og kan enkelt kombineres med sterke farger som rødt, oransje, blått, grønt og lilla. Hvilken kombinasjon du velger, avhenger ikke bare av din subjektive oppfatning, men også av ønsket effekt.

Veggfarger-ideer-sand-hvit-krakk-polstrede møbler-ideer

Røde, oransje og bærnyanser kan brukes til aksentvegger i stuen eller gangen. Fargeskjemaet skaper et lykkelig humør og får rommet til å se strukturert ut. Lilla i kombinasjon med gullsandnyanser legger til siste finpuss på møblene på landet. Oliventoner, gressgrønt og blått sammen med beige eller kremfarger skaper en koselig atmosfære og slapper av øynene.

Kombiner veggmaling sand og møblér den i naturlige farger

Kombiner cappuccino -farge: Disse veggfargene passer godt sammen!

Kombiner grå veggfarge – 55 dekorasjonsideer og tips

Veggfarger ideer i sand – design med høy kontrast

Veggfarger-ideer-sand-syrin-varm-ekte treutseende

Ikke alle tør å ha et fargearbeid med høy kontrast – men kombinasjonen av nøytral overflatetone og sterke nyanser gir interiøret ekstra sjarm. Balansen mellom mørke og lyse farger er avgjørende for effekten av rommet og må koordineres med rommets størrelse og orientering. Som et eksempel på en vellykket fargemiks, vil vi vise deg ideene til to kjente veggmalingprodusenter.

Sandfarge danner den perfekte bakgrunnen i den eksotisk innredede stuen

Veggfarger-ideer-sand-stue-stue-ideer-peis-grå-trepaneler

I denne stuen danner vegger og gulv i sandfarge det perfekte bakteppet for fargerike møbler og veggdekorasjoner. Den røde sofaen og den persiske trappen kommer til syne. To lenestoler av mørkt tre og flettet arbeid i naturlig utseende og en krakk i skinn fullfører helhetsbildet. Sandfargen passer perfekt til tretoner.

Berry nyanser og sandfarge og gyngestol i skandinavisk stil

Veggfarger-ideer-sand-bær rød-nyanser-kombinere-stue-levende ideer

Sandfargen kan kombineres perfekt med andre varme farger. Beige og rødt går godt sammen når det gjelder farge og skaper en koselig atmosfære i hver stue. Denne fargekombinasjonen er spesielt egnet for stuen.

Veggfarger-ideer-sand-rød-ungdoms-rom-design-gutter-ideer

Med fargekombinasjonen beige-rød kan nyansene variere veldig. Den rike leppestiften rød setter sterke aksenter her, mens den lyse sandtonen med en grå komponent sikrer en harmonisk komposisjon. Et lyst plankegulv kombineres med dette.

Striper på veggen gir variasjon til interiøret

Veggmaling ideer sand brune striper maleri stue

Krem kan kombineres med alle brune toner. Hvis du vil bringe litt variasjon til dine egne fire vegger, kan du gå for det stripete utseendet. Fargen taupe er spesielt populær for øyeblikket. Det er en nyanse mellom grått og brunt og ser tidløst moderne ut.

Veggfarger-ideer-sand-grå-nyanser-kombinere

Vær oppmerksom på stripenes orientering. Vertikale striper får rommet til å se høyere ut. Horisontale striper, derimot, skaper bredde. Stripes er definitivt en imponerende, tidløs design.

Mørk lilla farge trenger en lys tone som nabo (her sandfarge med glittereffekt)

Veggfarger-ideer-sand-syrin-hvit-stue-levende ideer

I stedet for konvensjonell veggmaling kan du også bruke gips med metallisk effekt. Det dekorative gipset gir ikke bare interessante visuelle aksenter, men fremmer også et sunt inneklima. Mineralgipset absorberer fuktighet og frigjør det igjen. Gipset av silikonharpiks, derimot, avviser fuktighet.

Grå, svart, beige og sand på veggen i stua

Veggfarger-ideer-sand-mønster-maleri-stue-antrasitt-lys grå-beige

Hvis du vil ha et fint mønster på veggen din, kan du velge enkle geometriske former. Du trenger ikke kutte ut firkantede pappmaler for dette. Det er lettere å gjøre med maskeringsteknikken. Først tegnes omrissene av rutene med blyant. De geometriske formene maskeres av før maling. Farg inn rutene en om gangen. Etter tørking blir malertapen forsiktig avskallet.

Mal striper som en kant

Veggfarger-ideer-sand-himmelblå-lavendel dobbeltseng

Med maskeringsteknikken kan du også angi individuelle fargede aksenter. For rette striper, bruk vater for å lage merkene. Kontroller linjens gang flere steder. For tynne strimler er det best å bruke en smalere pensel.

Kombiner sandfarge og bærnyanser sammen

Veggfarger-ideer-sand-jentes rom-rosa-oransje-bær-nyanser-hvit-dør

Selv ubrukte veggnisjer kan omdannes til lagringsplass og tas i bruk. For å få dem til å skille seg ut fra resten av rommet, kan du bruke farge igjen. Den mørke fargen skaper dybde, mens korallfargen umiddelbart får deg i godt humør.

Veggfarger-ideer-sand-stue-gulaktige-nyanser-laminatgulv-fargerik-løper

Når du velger veggfarge, vær oppmerksom på lysforholdene i rommet. Det anbefales å bruke lysere nyanser i mørke rom. Den lys-mørke kontrasten mellom vegg og gulvbelegg er også veldig viktig. Hvis tregulvet er ganske mørkt, er det best å velge en lys pulverskygge. Det er best å male gulvlister og taklister hvitt. Med hjemmetilbehør som veggmalerier og teppematter kan du forbedre eller løsne atmosfæren i et rom.

Veggfarger-ideer-sand-stue-gul-garderobe-mønstre-eksotisk

Farger har en sterk innflytelse på humøret vårt. Lyse farger sikrer godt humør og livlighet. Fargerike møbler og tilbehør er ekte iøynefallende i alle rom. Men hvis du vil skape en beroligende atmosfære i rommet, kan du kombinere pulvertoner med andre nøytrale farger som gråtoner, hvit, svart. Pastellfarger fungerer like bra.

Veggfarge beige: fargekombinasjoner med antrasitt

Beige fargekombinasjoner med antrasitt på veggen i stua

I fargekombinasjoner med antrasitt er den beige veggfargen moderne og reservert. En grå ton-i-ton-fargepalett gir en jevn overgang mellom levende og private områder, med skifer og antrasittgrå som aksenter og due og lysegrå som bakgrunn. Beige utfyller den kule fargepaletten på en spesielt attraktiv måte og gir et hjemmekoselig preg. Den er også flott som en overgangsfarge, for eksempel for garderobeskapet eller gangen.

Gråbeige veggfarge kombinerer antrasittvegg og beige vegg i stua

Antrasitt og beige er også egnet som et moderne fargeensemble for den lille leiligheten. Flere farger kan pryde veggene, spesielt i åpne oppholdsrom som kombinerer kjøkken, spisestue og stue i ett. Fargekombinasjonene med antrasitt skaper en spennende kontrast og, sammen med rustfritt stål og jern, skaper de et loftlook i en trendy industriell stil. Her er det ikke bare et spørsmål om fargen, men også materialkombinasjonene. På den ene siden kombineres rustfritt stål, skinn, moderne høyglansede overflater og lin, kork eller tre.

Veggfarge beige-grå ​​og antrasitt lys greige

Beige vegger formidler komfort ikke bare i stuen, men også på kjøkkenet. Sammen med antrasitt kan den beige veggen utfolde sin fulle effekt og legge til et koselig preg på det minimalistiske kjøkkenet.

Kombiner veggfarge beige-grå ​​i rommet

Ett-roms leilighet med beige-grå ​​veggfargedesignideer

Ettromsleiligheter utgjør ofte en stor designutfordring. På den ene siden skal rommet være optisk delt inn i flere soner, men samtidig skal fargevalget virke ensartet. Beige og grå viser seg å være de perfekte fargepartnerne i dette tilfellet. Individuelle områder, nisjer og hjørner markeres optisk med mørke nyanser, mens de lyse nyansene danner den perfekte nøytrale bakgrunnen. Beige pryder tradisjonelt veggen på kjøkkenet, mens lysegrå gir stuen et moderne utseende. Mørk grå skiller områdene fra hverandre og setter aksenter.

Gråbeige veggmaling for gangen

Gråbeige veggmaling for inngang og kjøkken

Den gråbeige veggfargen er en lys tone som er varm og likevel reservert. Det kan være perfekt iscenesatt i moderne, puristiske eller skandinaviske møbler. Veggmaling greige, en kombinasjon av de to fargene, har allerede sneket seg inn i hjertene til interiørdesignere, og det er allerede mange inspirasjoner og ideer om hvordan du kan bruke fargen. Nyansene får selv inngangspartiet til å se lyst og innbydende ut og sette tonen for møblene.

Veggfarge beige-grå: den trendy greige

Greige kombinerer og blander beige-grå ​​veggfarger i stua

Greige skaper mange kombinasjoner mellom den beige-grå ​​veggfargen. Greige-paletten varierer derfor fra veldig lyse, kremhvite toner til mørkegrå farger med en subtil beige undertone. Avhengig av hvilken nyanse du velger for dine egne fire vegger, kan du oppnå en helt ny romlig effekt. Scandinavian chic er den lyse greige, som sammen med lyst tregulv og tonemøbler danner det perfekte nøytrale fargeskjemaet for ekte purister.

lys greige og antrasitt i stua

Super lys greige passer veldig godt til moderne møbler i asiatisk stil. Antrasitt og pulver nyanser setter aksenter og løsner det minimalistiske fargeskjemaet. Enkelte dekorative elementer som putetrekk eller sengeteppet tar opp veggfargen og skaper et koselig fargevalg. Det er den perfekte balansen mellom absolutt modernitet og landlig kos med asiatisk sjarm.

Soverom lys greige på veggdesign ideer

Greige er ikke bare en trendy farge, men fremfor alt en farge som har en positiv effekt på lysforholdene i rommet. Den gråbeige veggfargen får mørke rom til å se lysere ut og har samtidig en beroligende effekt på øynene. Siden det oppleves som nøytralt, kan det kombineres optimalt med andre naturlige nyanser. Kongeblå, sennepsgul og brunaktig rød er populære fargepartnere. Metalliske toner smelter også harmonisk inn i Greige -møblene. Bronse, sølv, roségull og kobber: praktisk talt alle metallnyanser gir interiøret et elegant preg.

Gråbeige veggfarge sammen med kongeblå danner et attraktivt ensemble

Veggfarge grå-beige Greige kombineres med kongeblå i stua

Beige-grå ​​veggfarge i stua: Den beige komponenten er betydelig større og gir rommet varme

Veggfarge grå-beige betyr å designe greige på en moderne måte i stua

Veggfarge grå-beige med høy andel grå danner den perfekte bakgrunnen for de svart-hvite bildene

Veggfarge beige-grå ​​Greige er trendfargen for 2020

Greige til stua i skandinavisk stil

Veggfarge beige og antrasittmøbler og lamper

Gråbeige veggfarge på barnerommet i kombinasjon med myke blå pastellnyanser

Kombiner veggfarge grå-beige i stuen

Veggfarger-ideer-sand-pulver-nyanser-hvitt-plankegulv

Veggfarger-ideer-sand-skrivebord-jentes rom-veggdesign-lilla-pastell

Veggfarger-ideer-sand-banister-maling-himmel-blå-snø-hvit-skurtresker

Veggfarger ideer i sand turkis-pastell farger-kombinere-svart-møbler

Veggfarger-ideer-sand-stue-stue-ideer-hvite polstrede møbler

Vegg-farge-ideer-sand-beige-brun-lesing-hjørne-country-stil-design

Veggfarger-Ideer-Sand-Krem-Pulver-Tone-Sengeteppe-Bomull

Veggfarger-ideer-sand-spisestue-beige-kamel-grå-hvit-gulv

Veggfarger-ideer-sand-spisestue-rosa-oransje-vegg

Veggfarger-ideer-sand-barnehage-grå-tavle-farge-sitron-gule-aksenter

Veggfarger-ideer-sand-kjøkken-design-landlig kjøkkenmøbler

Veggfarger-ideer-sand-lavendel-kald-varme-nyanser-kombinere

Veggfarger-ideer-sand-hall-maling-bronse-inngangsdør

Veggfarger-ideer-sand-rød-terrakotta-oransje-kroker

Veggfarger-ideer-sand-grønt-gress-skurtresker-trapp

Veggfarger-ideer-sandgrønt gress-kommode-landlig spisestue

Veggfarger-ideer-sandlesende hjørne-lenestol-svart lampe

Veggfarger-ideer-sand-varme-beige-nyanser-soverom-design

Veggfarger-ideer-sand-hvit-keramisk-servant-Middelhav-bad

Vegg-farge-ideer-sand-stue-helt-design

Veggfarger-ideer-sand-murstein-tapet-soverom-trestamme-nattbord

Maling veggmaling-ideer-sand-murstein-vegg-ubehandlet

Veggfarger-ideer-sand-hage-vegg-maleri-terrasse-design

Alle veggfarger vist ovenfor er inkludert Dulux tilgjengelig

 Veggmalingsideene fra Sherwin Williams

Veggfarger-ideer-sand-beige-mokka-farge

Veggfarger-ideer-sand-bilder-kafé-latte-beige-vegg-tobakk farge-kjøkkenskap

Veggfarger-ideer-sand-bilder-kafé-latte-nyanse-himmel-blå-bordlampe-svart-folding stoler

Veggfarger-ideer-sand-bilder-spisestue-hvite-dør-vindu-vegghyller

Veggfarger-ideer-sand-spisestue-khaki-stoler-hvite vinduskarmer

Veggfarger-ideer-sand-bilder-ungdomsrom-loftseng-turkis

Veggfarger-ideer-sand-gang-tregulv-shaggy teppe

Veggfarger-ideer-sand-grønt gress-pastellfarger-stue

Veggfarger-ideer-sand-oransje-hvitt-barnerom-kombinere

Veggfarger-ideer-sand-klassisk-dekor-ideer-spisestue

Veggfarger-ideer-sand-naturstein fliser-badekar

Veggfarger-ideer-sand-pulver-poten-tre-salongbord

Veggfarger-ideer-sand-hvitt-landsted stil-middelhavsstue

Alle farger av Sherwin Williams

Previous Post
Møbler laget av glass og keramikk fra Metropolis-serien presenterer en mikroarkitektur
Next Post
DIY industrielle hyller selv – instruksjoner og ideer for design