15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fallbeskyttelse for trapper – moderne ideer for trappevakter laget av metall, glass eller tau

moderne ideer for trappebeskyttelse laget av metallstål tretrapper trapp rekkverk trapp rekkverk parapet høyde sidevase vase

En vakkert designet trapp har potensial til å bli et fantastisk fokuspunkt i hvert hjem og sette nye aksenter. Et passende fallbeskyttelse for trapper kan skille rommet ditt på en hyggelig og moderne måte og samtidig fungere som et trappefallvern. Uansett om trappen din er spiralformet, flytende eller annen konstruksjon, kan den være et kraftig visuelt senter i hjemmet ditt. Faktisk kan en enkel rekkverk gjøre enhver tradisjonell trapperom til et effektivt kunstverk. Når du installerer rekkverk privat i henhold til forskrifter, er det imidlertid noen viktige ting du bør vurdere på forhånd. Av denne grunn utforsker vi noen designideer og design for deg i dette innlegget for å få fallbeskyttelse for trapper til å skille seg ut.

Fallbeskyttelse for trapper som inspirasjon for nye design

Fallbeskyttelses trapper moderne ideer for trappport materialer futuristisk design spiraltrapp rekkverk

Hvis du har en eiendom med mesanin, mesanin eller flere etasjer, er fallbeskyttelse for trapper ikke bare nødvendig av sikkerhetsmessige årsaker. Gjeldende forskrifter og sikkerhet er ikke grunn nok til å neglisjere designaspektet. Som du kanskje har lagt merke til i livet, er det de små detaljene som gjør hele forskjellen.

moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse fallsikring trapper tre hvite vegger flislagte gulv lameller tre lameller

Ofte forsømt, trappene er faktisk et ekte multifunksjonelt designelement som gir tilgang til de øvre etasjene. Samtidig kan en fallbeskyttelse for trapper skille innendørs og utendørs rom med stil og raffinement. Hver trappebeskyttelse fortjener også riktig design, noe som får hele designet til å se høykvalitets ut.

moderne ideer for trappbeskyttelse laget av metallstål tretrapper trapp rekkverk trapp rekkverk parapet høyde

Når vi bygger interiøret vårt, er ikke trappen nødvendigvis det elementet som tjener mest. Du kan imidlertid endre dette på ditt neste designprosjekt ved å legge til et lett og praktisk fallbeskyttelse for trapper som minner veldig om en skillevegg.

Nye trender innen fallbeskyttelse for trapper

Moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse fallbeskyttelse trapp spindelvev lignende

Fallbeskyttelsen for trapper er for tiden en av stjernene både innen interiørdesign og i planlegging av uteområder. Av denne grunn kan ditt nye oppdrag være å gi trappene dine et snev av fantasi med tre, metall, glass, så vel som med et klassisk og nyskapende utseende. For en stund nå har vi imidlertid kunnet se en trappport komme inn i det indre av huset, hvor den deler seg uten å blokkere det naturlige lyset. Så hvis du leter etter en designidee og ønsker å strukturere ditt boareal effektivt, kan våre forslag hjelpe deg.

Fallbeskyttelse for trapper moderne ideer til trappport laget av metall stål betong hageplanter trapper

Trenden innen interiørdesign er forbundet med åpent og halvåpent interiør. Det første eksemplet er et spesialdesignet fallsikring for trapper. Dette sikrer en jevn overgang mellom utsiden og innsiden. Denne fallsikringen er et visuelt filter i industriell stil i et åpent hus, og gir interiøret et unikt preg og særpreg.

Moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse fallbeskyttelse trapper betongvegg sett

Trappen består av flere metallstenger som strekker seg fra gulv til tak og dermed lett blir et dekorativt element uten å overbelaste romdesignet. Takket være sin hengende konstruksjon gir dette klosteret nesten inntrykk av å flyte i tomrommet. I tillegg tilbyr denne rekkverkstrappen en elegant blanding av tre og metall som ligner en moderne loftstige eller industrielt rekkverk.

moderne rekkverk fallbeskyttelse laget av tau fallbeskyttende trappeteppe

Trappporten kan også tjene som et møbel som har forskjellige funksjoner. Som allerede nevnt, er den grunnleggende ideen om et fallvern for trapper å fungere som en romdeler og å fremme lysoverføring samtidig. Så når du velger høyde og materiale til rekkverket, kan du gå for betong eller tre. Dette garanterer deg en ren, minimalistisk design samt et subtilt atskilt og multifunksjonelt rom. Fallbeskyttelsesrekkverket optimaliserer plassen og kombinerer estetikk med praktisk i ett.

Et dekorativt element som er selvstendig og tilpasses

Fallbeskyttelsestrapper moderne ideer for trappevakter laget av glassstål trapperom reflekterer perforert utvendig fasade

Akkurat som det futuristiske taket i tre eller glass som du kan oppdage i mange drømmehjem, tillater fallbeskyttelsen for trapper all slags dekorasjon. I eksemplet ovenfor kan du se en nyskapende versjon som muliggjør en interessant ekstern fasade med runde vinduer og et lett oversvømmet rom. Dekorert med klart glass, gjenspeiler den trappeformene på betongfasaden og, mer presist, dens perforerte runde sirkler. Lekende og original, denne fallbeskyttelsen for trapper harmonerer perfekt med den treaktige atmosfæren i første etasje.

Fallbeskyttelses trapper moderne ideer for metall trappporter danner stålhyller

Her er en annen spektakulær og interessant modell som sikkert vil appellere til elskere av minimalistisk arkitektur. Denne trappevakten er utført i en visuell og grafisk stil og består av mange metalliske firkanter. Dette gjør den perfekt for ethvert moderne interiør. Som en bonus er det hyller som dannes midt på linjene og er virkelig plassbesparende. Så hvis du vil utnytte en begrenset romstørrelse eller boareal optimalt, er denne varianten uten tvil en absolutt hit.

Gjør opp sidene på nytt med toppmoderne fallbeskyttelse for trapper

moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse laget av tau fallbeskyttelse trapper betong trapp

Verden av moderne dekorasjon slutter ikke å gjenoppfinne seg selv og gir oss ny inspirasjon hver dag. Dette er også tilfellet med tauet, som er omgjort til en innovativ trappport. Dette kan bringe originalitet og karakter til rekkverket ditt.

moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse tau lenestol sofa teppe fallbeskyttelse trapp

I tillegg er denne ideen en fin måte å sikre trappene dine på. De nysgjerrige på deg kan holde fast i det mens vårt store utvalg av stilige modeller fortsetter. I vårt fotogalleri finner du funksjonell inspirasjon for innendørs og utendørs. Så bukk under for den nye dekorasjonstrenden og lær hvordan du skiller i stil.

Trappport med dobbel rolle

Fallbeskyttelse trapper moderne ideer for trappport materialer futuristisk design hvit

Fallbeskyttelse for trapper oppfyller vanligvis to mål i interiøret i et hus. På den ene siden fungerer dette først og fremst som et sikkerhetstiltak og sikrer samtidig personvern og en vakker atmosfære i rommene. På den annen side spiller fallbeskyttelsen også en dekorativ rolle og fungerer som tilbehør med alle slags interessante mønstre. Utvalget av disse mønstrene som en slik romdeler kan tilby, gir også mange designmuligheter.

Fallbeskyttelse trappeport metall orientalsk mønster spisebord moderne minimalistisk skandinavisk design kjøkken øy kjøkkenvask

Det neste inspirasjonsforslaget, som også refererer til åpne veggskjermer, finnes vanligvis i indisk og islamsk arkitektur. Designet synkroniserer med den generelle moderne stilen på dette spisekjøkkenet, der de geometriske formene slipper lyset gjennom.

Fallbeskyttelsestrapper moderne ideer for trappportmaterialer kombinerer moderne trendy samtidsdesign

En annen populær design for trendy trappekonstruksjon som fokuserer på å understreke lineariteten til de slanke treelementene. De parallelle trelistene som er vist her, er forbundet med hverandre i et tilsynelatende tilfeldig mønster. Et slikt design passer godt til moderne interiørdesign. Lignende design kan ha tykkere trelister eller leke med forskjellige proporsjoner for å unngå et helt lineært mønster og monotont utseende. Resultatet kan være et skulpturelt fallbeskyttelse for trapper som skiller seg ut på en subtil og elegant måte.

moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse fallsikring trapper tre hvite vegger flislagte gulv lameller tre lameller horisontal sofa sjakk

En lignende, men samtidig annerledes tilnærming er preget av et horisontalt mønster. Du kan bruke et slikt design for å understreke geometrien i et rom eller i kombinasjon med kontrastmønstre. I dette tilfellet matcher skjermen teppet, som igjen har en serie parallelle linjer og et enkelt mønster.

moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse fallsikring trapper tre skyvedører glassdør bokhylle oppbevaringsrom fliser trappelys

En annen flott strategi er å gjøre trappveggen til en lagringsplass eller bokhylle. Som et resultat er den nedre delen en serie hyller mens den øvre delen er en enkel fallbeskyttelse for trapper laget av tre. I kombinasjon maksimerer de to designene funksjonaliteten til plassen uten å neglisjere stilen.

Bruk riktige materialer

moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse fallbeskyttelse trapper belysning fliser rekkverk trapp rekkverk aluminium

Som vi allerede har indikert, spiller hver lille detalj en viktig rolle i den generelle utformingen av et trapperom. Dette inkluderer komponenter som materialer, overflater og farger som brukes, samt mindre detaljer som trappebelysning. I dette tilfellet fremhever det varme lyset på nedre kant fallbeskyttelsen for trapper.

Fallsikring trapper moderne ideer for trapp gate halm moderne trendy strandhus design kombinere

Ved utformingen av denne trappbeskyttelsen prøvde arkitektene åpenbart å stille spørsmål ved den tradisjonelle tilnærmingen til strandhus. Strategien din innebærer en tretrapp innrammet av to vevde lerret for å lage en pen personvernskjerm. I tillegg fanger denne fallbeskyttelsen for trapper også karakteren til leiligheten.

moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse fallsikring trapper tre jern lameller tre lameller horisontal moderne gulv kombinasjon

Et annet interessant designalternativ er å kombinere trapper og beskyttelse med designelementer som kontinuerlige mønstre og matchende detaljer. I dette tilfellet blir fallbeskyttelsesrekkverkene en fortsettelse av slitebanen, som er på avstand på samme måte. Imidlertid identifiserer fargeforskjellen dem som separate funksjoner.

Fallsikringstrapper kombinerer moderne ideer for trappeporter moderne trendy samtidsdesign

Frittstående trapper krever vanligvis to sidefallbeskyttere som rammer dem inn og lar deg bestemme høyden på brystningen annerledes. Ved å kombinere stål, metallskinner og tre kan også denne trappporten bli høydepunktet i den åpne planløsningen.

moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse fallbeskyttelse trapper mørkt tre glass kombinasjon hvite vegger

Det er også mulig å kombinere flere forskjellige konsepter når fallsikringen er designet for trapper på flere nivåer. En effektiv variant er å bruke forskjellige materialer og design for hver etasje. De brede, mørke trebordene og rekkverket i glasset i dette eksemplet illustrerer suksessen med denne strategien.

Sett inn glass

Fallbeskyttelse for trapper moderne ideer til trappport laget av glasspeis stabil rustikk

Av denne grunn kan også tykt glass fallsikring være et godt alternativ hvis du for eksempel vil slippe lys gjennom. En metallramme kan også gi den den stabiliteten den trenger, samtidig som designen holdes enkel og moderne. Denne tilnærmingen fungerer godt for minimalistisk interiør i industriell stil.

moderne trapp rekkverk fallbeskyttelse fallbeskyttelse trapper mørkt tretak glass kombinasjon hvit skillevegg bildestripe

Tilpassede design kan også brukes for å oppnå ønsket resultat. Disse to trapperommene er for eksempel forbundet med en glassvegg. Resultatet er en kontinuerlig design som forbinder interiøret med utendørsterrassen. Den interne trappen har også en elegant, hvit skjerm med en innebygd bildestripe.

moderne ideer for trappebeskyttelse laget av flytende trapper i metallstål i stål

Som regel er det en fallbeskyttelses oppgave for trapper å gjenspeile det overordnede konseptet med interiøret. Dette gjør at den kan bli en naturlig del av selve innredningen når den skiller seg ut på en dramatisk måte. Med en passende trappebeskyttelse finner du den rette balansen mellom utseende og funksjonalitet.

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet