15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frisørsalong med et moderne og minimalistisk design

frisørsalong innredningsdesign moderne minimalistisk i grått med dekorativt gips

Det arkitektoniske prosjektet KULT er et frisørsalong i gamlebyen i Odessa. Butikken ligger midt i sentrum, ved siden av den berømte Deribasovskaya -gaten. Arkitektene fikk et rom med 100 kvadratmeter i bygningen, hvorav det bare var en loslitt fasade. Det var umulig å laste tregulv og til og med fliser med noe tungt. Så teamet måtte velge mellom linoleum og bulkgulv.

Frisørsalong interiør med stil

Venterom og salong med svarte sofaer og hvelvet tak med belysning i frisørsalongen

Kunden ønsket ikke å se loftet i forståelsen av stilen som er utbredt i dag. Loftet skal være imponerende uten gamle murstein, plakater med hårklipp og de fleste funksjonene som er typiske for en frisørsalong. Av denne grunn måtte rommet romme mange tilleggsfunksjoner. Klienten planla å legge til en tatoveringssalong og en pedikyr for menn og kvinner. I tillegg var det ikke noe sted å slappe av eller et venterom, så designerne laget et mesanin etasje hvor de kunne plassere sofaer og et ekstra teknisk rom.

Skillevegg av plexiglass og svart ramme samt hengende lamper i frisørsalongen

Sivak arkitektkontor & Partner hadde svært stramme frister. Disse inkluderte bare 1,5 måneder for selve prosjektet og en og en halv måned for å bygge hele strukturen. På grunn av dette valgte teamet de enkleste løsningene. Det var ikke tid til å komme med komplekse og eksperimentelle design. Så dette ga dem ingen tid til å gjøre feil. Så de stilte opp veggene og dekket dem med spesialdesignet dekorativt gips for å spare tid.

Sett opp et stort rom på et budsjett

romslig interiør med speil og lenestoler for kunder i frisørsalongen

Når du jobber i en veldig akselerert modus, er det ingen tid til å tvile på deg selv. Du trekker umiddelbart en klar linje uten å håndhilse. Fargeskjemaet og designdetaljene ble oppfunnet nesten umiddelbart på grunn av dette. En del av prosjektet ble opprettet under byggefasen. Alle møbler, beslag og rørleggerarbeider ble laget i henhold til de designet skissene. Veggene var dekket med grovt dekorativt gips da denne løsningen sparte tid ved klargjøring av veggene.

ligge i hjørnet for å vaske ut farget hår i frisørsalongen

Budsjettet var begrenset, og derfor prøvde arkitektene å lage et unikt rom ved hjelp av enkle materialer. Byggeprosessen var veldig stressende, men de klarte å fullføre konstruksjonen i tide og kunden var veldig fornøyd. Hovedideen var å åpne et sted i Odessa som var annerledes enn andre frisørsalonger. Derfor prøvde teamet å fjerne alle unødvendige detaljer fra konseptet, skape ren minimalisme og flytte fokus fra interiøret til menneskene som jobber i det, fordi det er ekte fagfolk på jobb.

*Arkitektenes nettsted

tilgang til øvre etasje for salongens venterom med høyttaler

Lenestol for kunder i frisørsalong med neonlys og bulkgulv

rom for pedikyr i frisørsalong i svart og grå toner servant

Lenestol i skinn med ryggstøtter i lys grå i frisørsalongen for kvinner og menn

Taklampe med LED -belysning i taket i frisørsalongen

resepsjonsområde i marmor og vegg med kosmetiske artikler samt to seter

stort speil i frisørsalongen med svingbar stol laget av grått skinn og dekorativt veggpanel i gips

3d planløsning av frisørsalong med trapp til venterommet

planløsning av frisørsalongen med tre områder

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet