15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Levende trender 2018: Møbleringsideer inspirert av møbelmessen “Maison et Objet”

levende trender 2018 møbler rettferdig trend naturlighet miljøvennlig

“Maison et Objet” er navnet på en av de største møbelmessene i verden. Det finner sted to ganger i året i Paris, i år ble hovedstaden i Frankrike et møtepunkt for store og små møbelbutikker, belysning og hjemmetilbehørsprodusenter mellom 11. og 17. september. Over 3000 merker ble presentert for mer enn 90 000 kjøpere. Vi har oppsummert de mest interessante innredningsideene og livstrendene i 2018 for deg.

“Maison et Objet” levende trender 2018: Miljøvennlig design

levende trender 2018 muuto spisestue stoler ganske enkelt puristiske

I år, kanskje mye mer enn i tidligere sesonger, vil fokuset være på miljøvennlige design. Med ideen om et bærekraftig konsept i tankene, ble 6 modellhus presentert under møbelmessen. I hvert hus sliter kjente designere med forskjellige temaer: valg av materialer, barnearbeid i utviklingsland, resirkulering, veganisme, ansvaret som både produsenter og kjøpere har for bevaring av naturen. Tendensen til et puristisk bomiljø var tydelig merkbar under messen. I følge mottoet “less is more”, for eksempel, kommer Muuto -samlingen til syne. Med sin uttrykksfulle silhuett og samtidig diskret behersket fargevalg, er merkets møbler og belysning ekte hurtigskiftende artister som kan settes opp i forskjellige interiører.

“Maison et Objet” levende trender 2018: behersket fargepalett

levende trender 2018 fargevalg rosa pastell nyanser muuto

Når det gjelder fargetrender, har de mange designerne i år igjen blitt inspirert av naturen – dempede naturlige toner som olivengrønn, krem, elfenben, naken og rødme sammen med knallgul, blå og oransje avrunder sesongens fargepalett. Selv om lilla ble kronet til Pantone -fargen for 2018, tok den et baksetet under utstillingen og fungerte mer som en aksent. Sittemøblene i rosa eller sennepsgult var ikke uvanlig. Bildet ovenfor: Møbler og belysning av Muuto.

Levende trender 2018: fargerike retter og bestikk

levende trender 2018 maison et objet servise naturlige nyanser

Inspirert av japansk kulinarisk kunst, hvor platene er fargekoordinert med maten, ble sett i forskjellige farger presentert under møbelmessen. I 2019 trenger du ikke å bli avskrekket av det fargerike servise og bestikk – de vil fortsette å skape en følelse på spisebordene våre. Ikke bare fargen, men også formen er ny om høsten – det litt slitte utseendet og tegnene på bruk av platene, deres uregelmessige form, som er håndlaget – de nye kolleksjonene gir et romantisk preg fra fortiden.

“Maison et Objet” livstrender 2018: De innfødte stueplantene feirer et comeback

leve trender 2018 leve naturlig

I lang tid var eksotiske arter som palmetrær tilstede i nesten alle boområder. I år feirer urfolk blomster og stauder et comeback i dine fire egne vegger – på den ene siden fordi de kan bo på terrassen ikke bare om sommeren, men også på den kjølige høsten, og på den andre siden fordi de er en miljøvennlig alternativ i henhold til bærekraftstrenden viser seg å være eksotiske bregner. Hortensiaer og roser er blant de mest populære blomstene og kan nå også gi et naturlig preg til interiøret.

Levende trender 2018 natur tapet soverom

Ikke bare potteplantene krydrer interiøret – bakgrunnsbilder skrives ut gjentatte ganger med naturlige motiver. Produsenten Rebel Walls tilbyr i sin siste samling bakgrunnsbilder med fantastisk vakre og surrealistiske bilder av trær, fugler og til og med komplette landskap.

levende trender 2018 tapet naturmønster rebet vegger

“Maison et Objet” livstrender 2018: Komfort kommer først

levende trender 2018 tilbake til naturen michael murphy

Spesielt for polstrede møbler i år er mottoet “komfort”. Ikke bare de mange sofaene og busser burde være komfortable, men også lenestolene og de polstrede spisestolene – i år er det imidlertid ikke vekt på den ergonomiske rammen, men på stoffvalget til møbeltrekk. Mykt fløyel sørger for koselig varme i de kalde vintermånedene. I kombinasjon med metallben i kobberlook, ser det litt skinnende stoffet spesielt elegant ut. Bildet ovenfor – Michael Murphys design vekker oppmerksomhet med sin skulpturelle form.

“Maison et Objet” levende trender 2018: Ethno Eclectic

levende trender 2018 stamme mønster pute

Også i år var interiørdesignere fra hele verden i stand til å utveksle ideer under møbelmessen og se etter nye påvirkninger. Det er nettopp dette flerkulturelle miljøet som kanskje er årsaken til mix-and-match etno-trenden. Håndvevde tekstiler fra Sør-Amerika, bord laget av drivved fra Afrika, orientalske kilim og lampeskjermer inspirert av japansk origamikunstform eklektiske ensembler med umiskjennelig sjarm.

“Maison et Objet” levende trender 2018: Tekstilene spiller hovedrollen

levende trender 2018 varme sengetepper håndlaget

Håndvevde tekstiler gir interiøret det bestemte. De strukturerte dekorputer og mønstrede sengetepper fra lokale produsenter gir rommet karakter og gir et hjemmekoselig preg til puristisk interiør. Kombiner teksturer og stoffer for å skape en effektiv kontrast. Fargekoordinert strikk, pels og myk ull passer veldig godt sammen.

“Maison et Objet” levende trender 2018: Retro touch i art deco -stil på 50 -tallet

levende trender 2018 papirmynte tapet art deco -stil

Også i år er retrostilen fortsatt relevant – designklassikere gjør det spesielt godt i vintageinteriør. Tapetet i Art Deco -stil skal selvfølgelig ikke mangle i rommet. Deres forseggjorte mønstre i mørkebrunt og gull samsvarer perfekt med lenestolen med en buet form fra 1950 -tallet. Tidløst elegant og likevel på en eller annen måte bare moderne. Bildet ovenfor: Papirmint tapet.

“Maison et Objet” levende trender 2018: Edle aksenter i gull

levende trender 2018 elegante møbler fløyel metall rød utgave Frankrike

Ikke på grunn av kobber og messing – i år presenteres møblene med en ramme eller ben i et gullaktig utseende. Produsenten Red Edition viser hvordan det er – avføringen viser seg å være puristiske skjønnheter laget av fløyel, ubehandlet tre og gull. Kombinasjonen er super effektiv.

levende trender 2018 stue komfort innredning veggen hvit lav salongbord polstret sofa

levende trender 2018 påvirker drivvedbord Sør -Afrika inspirert

Previous Post
Kjøkkenopplegg og romlig fordeling
Next Post
Laget med blondedukler for attraktive DIY -dekorasjoner