15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne og naturlig livsstil – denne leiligheten er vinneren av “German Design Award”

“Selv om hvert rom har blitt designet annerledes, er de alle forent av en ensartet, moderne og høy kvalitet som uttrykker kravet om tidløs eleganse veldig godt.” Slik beskriver juryen i “German Design Award” årets vinner for interiørdesign. Og den imponerende bulgarske leiligheten fortjener med rette førsteplass for designere og arkitekter fra “EXTRAVAGANCE design”. Ta en titt med oss ​​inn i leilighetens lokaler og lær mer om designet, der “å leve naturlig” er nøkkelordet!

Lev naturlig med naturlige materialer som tre og stein

Leiligheten strekker seg over et boareal på 140 kvadratmeter og muliggjør dermed romslige oppholdsrom. Nedenfor er en stue med åpent kjøkken, 3 soverom og 2 bad. Det spesielle med rommene er at hver av dem er preget av naturlige materialer som tre og naturstein. Disse muliggjør ikke bare et moderne design, men garanterer også hygge og et tidløst utseende takket være de varme og nøytrale fargene. Stilig og luksuriøst og lever naturlig samtidig – det er alltid mulig, som dette interiøret viser. På samme tid mangler det ikke optimistiske fargetoner, med en annen farge i hvert rom som skaper en unik atmosfære.

Selvfølgelig bor du i stua med kjøkkenet

Bor naturlig med åpent kjøkken og spisestue med trebord

Møbler av tre finnes allerede i stua. Kjøkkenet med sitt samspill mellom minimalistiske overflater i hvitt høyglanset og mørkt treutseende er et ekte blikkfang og inviterer deg til å lage mat og somle. Den er visuelt atskilt fra spisestuen med en frokostbar med benkeplate i betong. Den samme overflaten pryder også kjøkkenets bakvegg.

Minimalistisk kjøkken i lys grå med hvitt og mørkt brunt tre

Det moderne kjøkkenet etterfølges av et spisebord i tre med en moderne design, noe som skaper en overgang til sittegruppen i stua. Dette imponerer med en tidløs peis i stedet for en klassisk veggenhet. Den første fargeaksenten finner du allerede her. Gardinene og sofaputene skinner i en vakker blå nyanse, som fantastisk utfyller de nøytrale naturtonene og får den ellers koselige og rolige atmosfæren til å virke litt livligere.

Hvit og brun, kombinert med en grå bakvegg i kjøkkenbetong

Den spesielle veggdesignen, som står i kontrast til de moderne møblene, men tilpasser seg fantastisk til den, er også verdt å nevne. Mens flertallet av stueveggene er preget av aksenter som etterligner veggpanel, viser en aksentvegg seg med attraktivt tapet i vintage stil.

Bor naturlig i stua med spiseplass - moderne spisebord av naturlig tre og ben i metall

Peis i stedet for veggenhet

Peis i stedet for veggenhet, blå gardiner og lappeteppe

Subtile og smakfulle dekorasjoner

Stue i moderne og tidløs stil med grå sofa og original klokke som veggdekorasjon

Bor naturlig – tremøbler på soverommene

Lev tidløst og naturlig med moderne møbler i nøytrale farger

Selvfølgelig kan du også bo på de tre soverommene, for der kan du også finne ekte tremøbler. Som stuen bruker det første soverommet blått som en aksentfarge. Turkis fungerer også som en andre farge. Den imponerende aksentveggen med tapet, som representerer den klassiske stilen og tilbyr en perfekt balanse til de ellers veldig moderne møblene i dette rommet, er et absolutt must. Det innebygde skapet ved vinduet, som det ble brukt lyst tre til, utnytter plassen ypperlig uten at rommet virker for rotete. En komfortabel benk er til og med integrert, som inviterer deg til å dagdrømme ved vinduet.

Soverom med tapet for aksentvegg og fargetoner i blått og turkis

Innebygd hylle med integrert benk ved vinduet

Lev naturlig med materialer fra naturen - innebygde hyller med benk ved vinduet

Innebygd garderobe laget av naturlig tre

Bor naturlig med innebygde skap laget av lyst massivt tre

Det andre soverommet har også en interessant aksentvegg. Puter i nøytral beige-grå ​​dekker veggen helt og fungerer på denne måten også som hodegjerde for sengen. En klassisk garderobe med speildører utfyller den moderne konsollen, som strekker seg ut den andre garderoben og kan brukes som toalettbord. Aksentfargene i dette rommet består av varme røde toner som passer perfekt inn i den subtile polstrede veggen.

Moderne glassbord som nattbord, polstret vegg og vertikalt speil som dekorasjon

Polstret vegg som aksentvegg og et alternativ til hodegjerde

Lett tre på soverommet med røde aksenter fra kasteputer og ottomanske

Tidløse og moderne møbler kombinert i ett rom

Enkle og plassbesparende møbler for lagringsplass, samt minimalistisk konsoll for fjernsynet

Massive tremøbler i form av en skjenk med en minimalistisk, festet konsoll og lenestol finnes også i det tredje soverommet. I tillegg vekker den trekledde aksentveggen oppmerksomhet. For øvrig har treet samme farge som kjøkkenet. Hvis du vil leve naturlig, gjør du det riktige valget med trebekledning for veggene. Men for ikke å risikere en for mørk atmosfære, bestemte designerne seg for å bruke et stort speilskap som lagringsplass og reflektere lyset. Resten av veggene er igjen hvite med samme effekt. Dette soverommet er det mest nøytrale av stuer og har en viss rustikk sjarm til tross for de veldig moderne møblene.

Naturlige brune toner for en varm atmosfære på soverommet

Stort speilskap forstørrer rommet visuelt

Lamper som dekorativt tilbehør og veggbekledning av tre

Mørk skjenk foran en hvit vegg med et horisontalt speil

Skjenken med konsoll på det brune soverommet er rustikk og moderne på samme tid

Baderommene

Luksuriøs og naturlig stue - bad med marmor i beige og hvitt og baseenhet i mørkt tre

Hvis du trodde at badene neppe kunne være mer interessante og imponerende, tar du feil. Selvfølgelig mangler naturlige tremøbler ikke her heller. Dette er underskap for servantene, som tilpasser seg fantastisk til den moderne utformingen av badene og gir den nødvendige varmen. Du kan også bo naturlig på et godt møblert bad.

Lite bad med våtrom, marmorfliser og speil som veggdekorasjoner

Natursteinflisene her er tidløse og naturlige. Dette inkluderer brun og hvit marmor, som pryder et av de to badene med interessante linjer. Siden det ikke er vinduer på badene, ble mangel på dagslys perfekt kompensert for koselig kunstig lys. Indirekte lys spiller også en stor rolle her. Det er ingen tvil om at du kan leve komfortabelt og naturlig på disse fantastiske badene!

Iøynefallende tilbehør

Minimalistisk gang med hvite vegger, mørke trekabinetter og rødt trekk som fargetone

Hvert rom er utstyrt med et teppe som gir rommet ekstra komfort. Imidlertid mangler de bevisst sterke farger. Teppedesignene tilpasser seg i farger til de naturlige tonene i leiligheten. Den dyktige bruken av belysningen, som ikke bare har en funksjonell oppgave, men også er dekorativ, er også slående. Klassiske og moderne lamper for vegger og tak, samt den ovennevnte indirekte belysningen, kombineres dyktig med hverandre. På denne måten garanterer de den nødvendige bokomforten selv på kveldstid.

Stort speilskap på soverommet med en subtil duskdekorasjon

Ikke å overse er de mange speilene som understreker utformingen av hele leiligheten. I form av speilskap på soverommene og i gangen og som aksenter på vegger (som en horisontal speillist i det mørke soverommet; som en vertikal stripe i rommet med røde aksenter; i grupper på et av badene) de ikke bare få rommene til å se lysere og mer romslige ut, men skap noen diskrete blikkfang.

Design av EXTRAVAGANCE design.

Previous Post
Ifølge en ny studie bør sykling i byen være fremtiden for transport
Next Post
Husflid med sjøglass – DIY -ideer for smykker, dekorasjon og tilbehør med en sommerfeil