15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sett opp skråtak og bruk dem praktisk talt i en ett-roms leilighet

Sett opp skråtak interiørdesign-ideer-gulv-tregulv

Å sette opp et loftsrom kan være en utfordring. Men hvis et loftsrom også skal romme en hel leilighet, er oppgaven enda mer komplisert. Imidlertid har Raca Architekci funnet en perfekt løsning for denne leiligheten, som ligger i Sopot, Polen. Hvilken måte du får en Sett opp et skråtak og kan brukes praktisk talt, kan du lære av denne moderne leiligheten.

Sett opp skråtak – moderne ett -roms leilighet

Sett opp et skråtak ett-roms leilighet-vindu-gulv-nivå-glass-dør-bad

Rommet med skråtak skal ha plass til sove-, oppholds- og arbeidsområder. Over kan du se rommet i form av et prosjekt mens det fortsatt planlegges. Det skrånende taket er preget av store vinduer som gir rommet godt med dagslys. Dette sparte mange kunstige lyskilder ved montering av skråtaket.

Sett opp innebygd garderobe for skråtak

Sett opp skråtak rom-garderober-møblering-ideer-monokrom

Hvis du vil sette opp et skråtak, må du vurdere hvordan du best fordeler møblene for å kunne bruke plassen optimalt. Spesialproduserte innebygde garderober er ideelle for bruk i skråtaket. Den polske leiligheten har en slik garderobe som strekker seg til toppen av rommet. Området ved siden av huser sengen.

Komfortabelt soveområde

Sett opp en skråtak-seng-moderne-anheng-lys-komfort-plassbesparende

Skap til skråtaket finnes også på den andre siden av sengen. Tilstrekkelig lagringsplass er et punkt som ikke bør undervurderes eller til og med glemmes når du setter opp et skråtak. Spesielt de spesielt lave områdene i en ett-roms leilighet som denne, som ikke har nok plass til massive og store møbler, er egnet for installasjon av skap.

Sett opp et lite rom med skråtak

Sett opp skråtak soveplass-seng-svart-møbler

Den innebygde garderoben danner også en liten nisje der sengen kan plasseres. Hovedfargene i interiøret er svart og grått. For at disse mørke fargene ikke skal få overtaket og det skapes en vennlig atmosfære i loftsleiligheten, ble lyst tre valgt for skråtaket for vegger, tak og gulv.

Bruk skråtak i en ett-roms leilighet

skråtak-møblering-sittegruppe-grå-sofa-salongbord-hjemmekontor

I tillegg til soveområdet er det også en liten o-lunge. Denne består av en liten sofa i lysegrå som bruker hjørnet og et todelt salongbord i svart og metall. Rett ved siden av er arbeidsområdet med et skrivebord. Området ved vinduet ble valgt for å sette opp skråtaket med arbeidsområde for å utnytte dagslyset optimalt.

Arbeidsområde og hyller for skråtak

skråtak-møblering-arbeidsplass-hylle-lagringsplass-skrivebord

Det er også en innebygd hylle i arbeidsområdet som gir lagringsplass for bøker. I tillegg til innebygde skap, er hyller også et godt alternativ for ekstra lagringsplass hvis du setter opp et skråtak. Arbeidsområdet består av svarte møbler. I de senere timene garanterer en bordlampe nok lys til å fungere.

Varm atmosfære

Pitched-tak-møblering-bad-idé-innfelt-lys-hvite vegger

Bruken av tre bidrar utvilsomt til den varme atmosfæren i ettromsleiligheten. Det er også noen innebygde lys som er plassert på det høyeste punktet i rommet. Over kan du se inngangspartiet til loftsrommet. Denne ble designet i hvit farge og skiller seg ut fra resten av den lille leiligheten. En mulighet for å sette opp et skråtak som understreker det moderne utseendet.

Telt med forheng

skråtak-møbler-bad-design-marmor-optisk-gardin-personvern

Her kan du se inngangspartiet i planleggingen igjen. Bruken av en glassdør og vegg er slående. Dette får rommet til å virke mer romslig. Generelt er overflater av glass eller speil en fantastisk løsning hvis du skal sette opp små rom eller skråtak. Det samme gjelder hvite eller lyse overflater. De får hvert lille rom til å se større ut.

Innebygd garderobe for skråtak

skråtak-innredning-innebygd skap-grå-høyglans-speil-idé

Garderoben har en annen interessant funksjon. Den har et uttrekkbart speil som, når den ikke er i bruk, bare er lagret i selve skapet. På denne måten tilpasser den seg perfekt til den høyglansede overflaten i garderoben og tiltrekker seg ikke oppmerksomhet. Sett opp en plassbesparende løsning for skråtak som er et flott alternativ til stående speil.

Dekorativt anlegg

skråtak-monokrom-møbler-takvinduer-tre-kledning

Teppet i soveromsområdet i ettromsleiligheten sørger også for komfort. Den ble valgt i en grå farge og tilpasser seg så den innebygde garderoben og sofaen. Et harmonisk fargevalg er viktig ikke bare når du setter opp et skråtak, men også generelt. Et ryddig utseende skaper en romslig følelse av å leve.

Belysning i loftsleiligheten

Pitched-roof-furnishing-idee-lamper-anheng-lys-dekorasjoner-design

Som allerede nevnt fungerer innfelte lamper som belysning i leiligheten. Det er også moderne hengende lamper i soveområdet. Den indirekte belysningen bak sengen har også en harmonisk og koselig effekt. Noen få dekorative elementer skaper et stilig interiørdesign.

Design av Raca Architekci.

Previous Post
35 Halloween-sminketips for hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grønnsakshager – nytelse for øynene og ganen