15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stuehyllevegg – en idé for lagringsplass og veggdekorasjon i ett

stuehylle vegg lagringsplass-idé-vegg-design-tremøbler

Luksuriøse materialer har blitt brukt til mye av innredningen i toppleiligheten vi vil presentere for deg. I tillegg til tre inkluderer dette også marmor. Studio MK27 utviklet designet for denne leiligheten. Det ligger i Sao Paolo i Brasil og imponerer også med en overdimensjonert Stuehyllevegg, som pryder alle veggene i rommet. Toppleiligheten strekker seg over tre etasjer.

Stuehyllevegg som veggedesign

stuehyllevegg deco-idé-hyllesystem-grå-sofa

Hylleveggen til stua er praktisk på flere måter. På den ene siden pryder den veggene, som er veldig høye i denne leiligheten, og skaper en koselig atmosfære. På den annen side tilbyr den mye lagringsplass som ikke bare kan brukes til bøker. Eieren av penthouse kan vise sin samling av kunstgjenstander i stuehyllen på samme tid.

Stuehyllevegg for mye lagringsplass

stuehyllevegg stort-vindu-salongbord-glass-sofa-bokhylle

Til tross for den frodige veggbekledningen, mangler det ikke naturlig dagslys i stua. Dette garanteres av store vinduer. Stuehylleveggen innrammer også dette på en attraktiv måte og gjør også ekstra dekorasjoner som gardiner unødvendige. Sjarmen til treverket brukes også til resten av møblene i stua.

Innredningsstue med hylle

stuehylle vegg interiørdesign-naturlige materialer-luksus-deco-hylle

Takket være de store hyllene som rommer mange bøker, blir stuen også omgjort til et bibliotek med egen salong. Rommet er så å si delt i to deler. Derfra og takket være de store vinduene får du en imponerende utsikt over byen, som du også kan nyte fra benken ved vinduet.

Stilig spisestue

stue-bokhylle-spisestue-spisestue-bord-møbelstoler-oransje-teppe-grå

Den varme atmosfæren som utstråles gjennom treet i stuehylleveggen og de andre møblene, finnes i alle rom. Dette understrekes av forskjellige nyanser av rødt og oransje, som blant annet er representert av disse komfortable stolene i spisestuen. Gjennom kombinasjonen med lyse gardiner og et lysegrått teppe kommer disse til sin rett.

Jordfarger for innredningen

stue-hylle-vegg-lounge-beige-sofa-komfort-vegg-deeko-art-bilde

Det er også andre naturlige toner som denne beige tonen for en sofa, samt oker. Sitteområdet er igjen utstyrt med tre, denne gangen i form av et salongbord. Designet og fargene på møblene i kombinasjon med den store stuehylleveggen som veggbekledning utstråler også en koselig retro -stil.

Elegant soverom

stue-hylle-vegg-soverom-parkett-sengegavl-idé-moderne

Som allerede nevnt består penthouse med stuehyllevegg av tre etasjer. Mens soverommene er i det første, er kjøkken, stue og spisestue og et arbeidsområde i det andre. Tredje etasje gir igjen avslapning. I tillegg til den andre stuen med hylleveggen, er det også et overbygd basseng, et treningsrom og en vinterhage.

Tropisk sjarm

stue-hylle-vegg-kledning-tre-palme-planter-tropisk

Den andre stuen, som ligger i andre etasje, er innredet med stoler, gulvbelysning og forskjellige sidebord for å garantere det perfekte området for et komfortabelt og koselig samvær med familie og venner. Sammenlignet med den andre stuen med en stuehyllevegg, har den et offentlig formål. Vinterhagen, som du ser ovenfor, er beplantet med tropiske planter, er opplyst med indirekte lys og er prydet med veggpanel laget av tre.

Stuehyllevegg – komfort i alle rom

stue-hylle-vegg-komfort-moderne-møbler-gulvlampe-retro-stil

Målet med designerne var å skape en koselig og festlig atmosfære rundt i penthouse med stuehyllevegg. Uansett gjorde de mer enn bare å lykkes. Fremfor alt har rikelig bruk av tre og designermøblene bidratt stort til dette. Trebekledning til veggene har en dekorativ effekt, men kan også dekoreres i tillegg.

Innendørs basseng

stue-hylle-vegg-basseng-indirekte-belysning-marmor-fliser

Bassengområdet er også utstyrt med indirekte belysning for å gjøre avslapningstiden enda mer perfekt med behagelig lys. Et edelt interiør oppnås ved bruk av hvit marmor. Sammen med treet til veggene skapes en perfekt kombinasjon av naturlige materialer i leiligheten med en stuehyllevegg.

Praktisk gangdesign

stue-hylle-vegg-hall-design-mk27-brasil-penthouse

På gangen ble det også tenkt på å lage lagringsplass for eierens kunstsamling. Her kombineres fliser av naturstein igjen med vegger av tre. Den brede gangen er ikke møblert. Dette indikerer et minimalistisk interiør som lar de naturlige materialene komme til sin rett. Leiligheten med stuehyllevegg er ekstremt imponerende på mange måter.

Stuehyllevegg – koselig trapp

stue-hylle-vegg-leilighet-design-inspirasjon-trapp-tre

Korridorer og trapperom virker vanligvis bare og kalde. Designerne på Studio MK27 har også brukt de samme attraktive materialene for disse områdene i huset for å garantere en koselig atmosfære. De åpne trinnene lar også tilstrekkelig lys komme inn i trapperommet. Toppleiligheten med en stuehyllevegg er alt annet enn kjedelig.

Design av Studio MK27.

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler